marek1212 napísal: ↑Št 02. Jún, 2022, 18:50
Pietro sk napísal: ↑Št 02. Jún, 2022, 17:53
Anubis napísal: ↑Po 30. Máj, 2022, 21:26
Toto keď im domáce publikum žerie tak sa už ničomu nečudujem
dlhorocne vymyvanie mozgov zapnute.
demokracia, sloboda slova vypnute.
bah dum tss.
schválne, ako ste to video pochopili? Mne to až také absurdné nepríde, navyše je to seknuté, možno aj z kontextu...
Ja to chápem v zmysle, ak NATO prekročí určitú mieru ingerencie do konfliktu (a že už sa mieša dosť), tak máme WW3. a teda metaforicky povedané demilitarizácia celého NATO, čo sa vskutku aj stane, ale na oboch stranách. WW3 je posledná vojna na kontinente, na storočia minimálne.
Ja to chapem len ako show pre domace publikum. V tejto relacii oni nakecaju takych veci...
Ako by asi tak mohla vyzerat WW3 medzi NATO a Ruskom? V konvencnej vojne by Rusko nemalo sancu, nedokaze si poradit ani so slabou ukrajinou, hoci uz ju zapad celkom slusne podopiera. Nasledky nuklearnej vojny by potencialne mohli byt tak zle, ze nam to moze byt vlastne jedno. Zachytil som nieco ze uz nepouzivaju Iskandery, pretoze uz si moc nemozu dovolit dalej minat municiu. Potencialne si potrebuju nechat aspon nejake Iskander raketky, aby mali na com odpalit jadrove hlavice. ICBM nie su moc hrozive, proti tym sa da branit. Proti malym balistickym strelam pripadne strelam s plochou drahou letu sa brani omnoho horsie.
Na druhej strane, vidime stav ruskej armady. V akom asi stave budu ich nuklearne zbrane? No mozno vsetok ten rozpocet davali do ich udrzby, kto vie. A mozno si Sojgu a kamosi postavili kazdy nejaku tu vilku-dve. V pripade WW3 by podla mna mohlo byt dobre riesenie keby zapad spravil prvy uder a zlikvidoval vacsinu jadrovych schopnosti Ruska. Tym by vojna +- mohla skoncit. Ale samozrejme sa mozem mylit.
Tolko bude Rusko hovorit o demilitarizacii Ukrajiny a zapadu, az demilitarizuje samo seba. Kolovali fotky ako vraj uz nasadzuju T-62.
Momentalne prebieha akurat tak demilitarizacia Ruska. Potencialne aj Ukrajiny, ale technikou ich zapad dokaze v pohode zasobovat.