Možno ste zaregistrovali, že G-Suite kde máme emailové účty pretaktovanie.sk bude spoplatnený. Bohužiaľ, po mnohých rokoch, keď sme túto službu využívali bezplatne sa Google rozhodol od júla tohto roka, túto službu spoplatniť. A to na naše pomery pomerne vysokou cenou. Hľadáme riešenie tejto situácie. Postupne kontaktujeme všetkých užívateľov emailových účtov pretaktovanie.sk s informáciami o možnostiach riešenia.
V tejto súvislosti sme prečistili emailové účty na adrese @pretaktovanie.sk. Zmazali sme časť neaktívnych účtov, kde nebolo žiadne prihlásenie viac než dva roky. Teoreticky sa mohlo stať, že sme niekomu zmazali účet na ktorom mal presmerovanie na iný email a do účtu sa viac než dva roky neprihlásil. Ak sa to niekomu stalo, napíšte nám na adresu admin@pretaktovanie.sk.
Maily @pretaktovanie.sk na G Suite
Re: Maily @pretaktovanie.sk na G Suite
teda po pravde, ja som na ten ucet aj pozabudol ale vyuzival som ho len sporadicky v suvislosti s forom.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438