Pokuty, pokuty, pokutky :D
Re: Pokuty, pokuty, pokutky :D
Slobodne a hanzovne mesto Hamburg mi poslalo fotecku a chcu za nu len 40 eur
92 na 80ke mimo obec, lebo som obiehal kamion, aby som sa stihol zaradit k vyjazdu
92 na 80ke mimo obec, lebo som obiehal kamion, aby som sa stihol zaradit k vyjazdu
praveze len xichtu a aj to ciernobielo
papucka za 10€ - statie na vyhradenom parkovisku posty, no bohuzial nebolo to kde inde v meste dat
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Prisiel mi list z firmy, ze v Uherskom Brode som isiel 58 na 50ke, pokuta 500 kč. máte nejaký nápad ako to najjednoduchšie zaplatit? ked pozeram cennik VUB, tak na +/- 20 eurach pokuty by som zaplatil 10 eur na poplatkoch. poznate nejaky lacnejsi sposob ako tu pokutu zaplatit?
Mňa by zaujímalo, kde konkrétne ta akože nameral ... Chodím cez Brod pravidelne, ale 50 určite nie ...molnart napísal: ↑Ut 21. Feb, 2023, 22:07 Prisiel mi list z firmy, ze v Uherskom Brode som isiel 58 na 50ke, pokuta 500 kč. máte nejaký nápad ako to najjednoduchšie zaplatit? ked pozeram cennik VUB, tak na +/- 20 eurach pokuty by som zaplatil 10 eur na poplatkoch. poznate nejaky lacnejsi sposob ako tu pokutu zaplatit?
Keby bolo najhoršie, mám v CZ kontakt, vedel by som to uhradiť, ale nerád s tým niekoho zaťažujem ...
Ako bolo napísané vyššie, skús osloviť @Jednoduska
V Brode v centre alebo na obchvate?
Kľudne ti to zaplatim
Kľudne ti to zaplatim
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
FIO banka?
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
to bude nejaky z tych mestskych stacionarnych radarov ktore su v cr take popularne, na pokute je uvedene toto:
uhradil som to cez revolut, chceli za to poplatok 7 Kč, čo je fajn. ale tie platby cez revolut su riadny pain, cez web sa zadavat nedaju, stahovanie potvrdenia je o drzku a na koniec na tom dokumente ani nic dokopy nie je.v obci, Uherský Brod, na pozemní komunikaci, silnici III/49714, ul. Prakšická
u areálu SÚS naproti domu č.p. 281, ve směru z centra města na obec Prakšice
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
dnes papierik za stieracom od mestkejpolicie v po. nech sa dostavim.necvakol som parking pri nemocnici
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Ja som dnes dostal 20 eur blocek za to, ze som nemal vytlacenu aktualnu zelenu kartu (aktualnu som nasiel v mobile do 3 minut) a mal som pri sebe iba velky TP. A este sa policajt pochvalil, ze by mi za to mohol zadrzat SPZ a ze mam byt rad za 20 eur, lebo je to najnizsia pokuta, co dnes dali.
Nejdem sa hadat o tom, ci by to mohol spravit (pravdepodobne ano), ale skor mi ide o pristup a o to, ze mi dal pokutu za uplne chujoviny. Pristup a sposob komunikacie taky ako keby som niekoho zabil.
Nejdem sa hadat o tom, ci by to mohol spravit (pravdepodobne ano), ale skor mi ide o pristup a o to, ze mi dal pokutu za uplne chujoviny. Pristup a sposob komunikacie taky ako keby som niekoho zabil.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m