Kúpa auta do 8k
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Re: Kúpa auta do 8k
Nie, to je dok**rvený kus absolútne bez hodnoty...
Dajú sa dať aj OEM disky, dá sa dať aj iný výfuk, ale musí to vyzerať že to robil odborník a nie vyučený murár...
To nevyzerá že sú tam športové pružiny, ale že keket zrezal originálne pružiny a presral to
Koncovky - auto má výrez v nárazníku na koncovku len na pravej strane ak chce dať dve tak ich musí dať do rovnakej výšky, teda nižšie a potom to vyzerá ako vyzerá, jedna má okolo seba výrez a je tam vela miesta a druhá je tam len nejak pod nárazníkom a z prvého pohladu je to neestiticky urobené
Disky - aj tu treba mať nejaké estetické cítenie a majitel ho zrejme nemal
Toto vyzerá 2x hodnejšie, má príplatkové audio, ale aj tam sa majitel vyzúril pridaním stropného monitora, má to lakovaný zadný nárazník. https://www.autobazar.eu/mitsubishi-lan ... 51314.html
Aby som nehovoril len do vetra tak dve názorné ukážky ako sa má a ako sa to nemá robiť, aby ten čo pôjde po tebe nehovoril že to je čistý "sedlák level tuning"
Riešenie je také, že ked chcem duplex, tak si zoženiem k tomu zadný nárazník z verzie "Ralliart", ktorá má vykrojenia pre dve koncovky
Dajú sa dať aj OEM disky, dá sa dať aj iný výfuk, ale musí to vyzerať že to robil odborník a nie vyučený murár...
To nevyzerá že sú tam športové pružiny, ale že keket zrezal originálne pružiny a presral to
Koncovky - auto má výrez v nárazníku na koncovku len na pravej strane ak chce dať dve tak ich musí dať do rovnakej výšky, teda nižšie a potom to vyzerá ako vyzerá, jedna má okolo seba výrez a je tam vela miesta a druhá je tam len nejak pod nárazníkom a z prvého pohladu je to neestiticky urobené
Disky - aj tu treba mať nejaké estetické cítenie a majitel ho zrejme nemal
Toto vyzerá 2x hodnejšie, má príplatkové audio, ale aj tam sa majitel vyzúril pridaním stropného monitora, má to lakovaný zadný nárazník. https://www.autobazar.eu/mitsubishi-lan ... 51314.html
Aby som nehovoril len do vetra tak dve názorné ukážky ako sa má a ako sa to nemá robiť, aby ten čo pôjde po tebe nehovoril že to je čistý "sedlák level tuning"
Riešenie je také, že ked chcem duplex, tak si zoženiem k tomu zadný nárazník z verzie "Ralliart", ktorá má vykrojenia pre dve koncovky
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Linky na AAA tu z principu nedavajme prosim.
-
- Používateľ
To bol len príklad, kupovať mu to nekážem, ono kto by chcel auto, kde sú v stropnici diery po shitnom monitore?
Každopádne odporúčam Mazdu 6, lebo jednoducho vyšší level auta ako Lancer, lahšie sa zoženie kus kde je príplatkové audio BOSE ako u Lancera a ked zoberie 2.0i tak bude mať aj tie dve výfukové koncovky, jednu má najslabšia 1.8i
Každopádne odporúčam Mazdu 6, lebo jednoducho vyšší level auta ako Lancer, lahšie sa zoženie kus kde je príplatkové audio BOSE ako u Lancera a ked zoberie 2.0i tak bude mať aj tie dve výfukové koncovky, jednu má najslabšia 1.8i
https://auto.bazos.sk/inzerat/140932237 ... gon-20.php
tot mám aj blízo bb je pol hodinka cesty čo na to vravíte ?
tot mám aj blízo bb je pol hodinka cesty čo na to vravíte ?
-
- Používateľ
Chod pozrieť, sadni, vyskúšaj a hned budeš vedieť či ti to vyhovuje, alebo budeš hladať niečo úplne iné.
Tie o niečo mladšie majú 114kW a keby bola možnosť tak by som hladal z príplatkovým audiom BOSE
Tie o niečo mladšie majú 114kW a keby bola možnosť tak by som hladal z príplatkovým audiom BOSE
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Najskor to bude dovoz, kedze pan je priekupnik, cize zabudni na to, ze sa dozvies historiu. Bud nieco zistis na mieste alebo nie.
114kW verzie su uz ale priamovstrek, cize radsej tuto starsiu a slabsiu.
114kW verzie su uz ale priamovstrek, cize radsej tuto starsiu a slabsiu.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Bol som tú Mazdu dneska pozrieť pán vyzeral byť solídny prakticky každú nezrovnalosť mi povedal, dal som si kolečko okolo bystrici a je to iné ako jazdiť v Mondeu to je pravd ale cítil som sa velmi dobre aj čo sa týka komfortu bonus je fakt giga kufor a audio čo sme púštali nejak CDčko (ach ešte to stále existuje) tak hralo to úplne solídne a dostačujúco, momentálen osm ešte taký zaslepený lebo sa mi velmi zapáčilo do rána vytriezviem z toho a poriadne porozmýšlam podrží mi to do min pondelku že ho to až tak nesúri to predanie ale ako overall pocity velmi dobré
Tak je fajn keď sedí pocitovo, mne Mazda pripadala príliš tvrdá v porovnaní s Mondeom či Peugeot alebo Citroen rovnakej triedy a generácie.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
... a teraz by sa patrilo posadiť ešte tej "šestky" kde je 2.5i aby si cítil ten rozdiel, tam je vysokozdvihový motor, čo bude celkom inak ťahať, lebo + 23PS a + 42Nm
Dvojliter má 87,5 x 83,1 mm, 2.5i má 89,0 x 100,0 mm.
Nizkozdvihové motory pýtajú otáčky, vysokozdvihové zasa lepší ťah od spodu
Ovela pružnejší motor za cenu 0,5-1l paliva na 100km a tam budeš mať zaručené aj ten audio systém od BOSE
Napríklad https://auto.bazos.sk/inzerat/139469493 ... -6-25i.php teraz to máš na opačnú stranu, trošku dalej ako do BB, ale niet nad priame porovnanie
Dvojliter má 87,5 x 83,1 mm, 2.5i má 89,0 x 100,0 mm.
Nizkozdvihové motory pýtajú otáčky, vysokozdvihové zasa lepší ťah od spodu
Ovela pružnejší motor za cenu 0,5-1l paliva na 100km a tam budeš mať zaručené aj ten audio systém od BOSE
Napríklad https://auto.bazos.sk/inzerat/139469493 ... -6-25i.php teraz to máš na opačnú stranu, trošku dalej ako do BB, ale niet nad priame porovnanie
videl som to jak kseftar s autami dokazal cloveka oblbnut. vsecko super top stav, hlasna hudba aby snad nebolo pocut pazvuky.pade2112 napísal: ↑So 20. Aug, 2022, 22:21 Bol som tú Mazdu dneska pozrieť pán vyzeral byť solídny prakticky každú nezrovnalosť mi povedal, dal som si kolečko okolo bystrici a je to iné ako jazdiť v Mondeu to je pravd ale cítil som sa velmi dobre aj čo sa týka komfortu bonus je fakt giga kufor a audio čo sme púštali nejak CDčko (ach ešte to stále existuje) tak hralo to úplne solídne a dostačujúco, momentálen osm ešte taký zaslepený lebo sa mi velmi zapáčilo do rána vytriezviem z toho a poriadne porozmýšlam podrží mi to do min pondelku že ho to až tak nesúri to predanie ale ako overall pocity velmi dobré
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
Tak má to uvedené v inzeráte, že auto prešlo komplet preleštením, tepovaním...
Robí tak každý kšeftár, pretože to preleštenie a vytepovanie ho nestojí tolko o kolko si potom viac pýta a samozrejme sa lepšie predáva
Robí tak každý kšeftár, pretože to preleštenie a vytepovanie ho nestojí tolko o kolko si potom viac pýta a samozrejme sa lepšie predáva
A to ozaj uvažuje vraziť 8K do 4 roky mladšieho auta ako to čo má + ako bonus s "nejasným" pôvodom ?
Ja tomu tiez nerozumiem. Na taketo auto je to maly rozpocet. Pozeras kusy ktore budu urcite stocene. Podla mna je to hlupost.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49
A koľko by mali mať teda autá v rokoch 2007 - 2009 dajme tomu? 200K - 250K +- je málo? Lebo ako moje 2008 má 221K a stočené nebolo.
Mne skôr príde sila ako dnešné autá za 12-13K a rok výroby 2015-2018 dajme tomu majú už 200K - 250K najazdených. Čiže možno z tohto dôvodu môže sa zdať, že sú staršie autá stočené, ale nemusí to byť pravda predsa.
To potom čo keď poviem, že moje predošlé auto Ford Fiesta 1.4. rok 2004 malo pri predaji v roku 2020 len 164 000 km.
Mne skôr príde sila ako dnešné autá za 12-13K a rok výroby 2015-2018 dajme tomu majú už 200K - 250K najazdených. Čiže možno z tohto dôvodu môže sa zdať, že sú staršie autá stočené, ale nemusí to byť pravda predsa.
To potom čo keď poviem, že moje predošlé auto Ford Fiesta 1.4. rok 2004 malo pri predaji v roku 2020 len 164 000 km.