IE a nevymazatelna history - pls help!
IE a nevymazatelna history - pls help!
Caute. Mam problem s IE - ked dam clear history, vymaze ju ale 3 www stranky tam stale zostavaju. PC mam chranene myslim celkom dobre, je ciste, pravidelny scan (NOD32 + spybot).
Dakujem za pomoc.
Dakujem za pomoc.
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
Navrhujem este nejaky FW a skus Adaware , on ma podobny scen ako spybot. A hlavne si skus tie adresy pozret aj v registroch , ci sa Ti nenatahuju spet.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Dik za pomoc. Spravil som este jeden tah - dal som v Total commanderi hladat text vo vnutri suborov, a naslo mi to v "index.dat", ktory je v history adresary. Ten ale vo Win nejde vymazat (in use) takze nabootujem do dosu a idem na to. Hadam to pomoze, len prave teraz sa mi to nechce
Dam vediet
Dam vediet
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Ono to kludne moze byt aj spyware. Odporucam ti pouzivat Spyware Doctor a aj Ad-aware professional + nod 32 (to uz mas). Ale samozrejme aj iny prehliadac ako napr. Opera, Mozzila. Explorer je s**t.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Chlapi v tomto som "classic", skusal som Operu ale nejako mi nesadla
S tymi subormi co som chcel vymazat mam problem - ono totiz ked nabootujem do DOS z FDD, tak sa nedostanem na NTFS disk :8O:
Takze potrebujem poradit ako vymazat ten "index.dat" z prostredia WinXP, ked ho pouziva nejaka aplikacia. Nejaky kill-the-process alebo nieco take
S tymi subormi co som chcel vymazat mam problem - ono totiz ked nabootujem do DOS z FDD, tak sa nedostanem na NTFS disk :8O:
Takze potrebujem poradit ako vymazat ten "index.dat" z prostredia WinXP, ked ho pouziva nejaka aplikacia. Nejaky kill-the-process alebo nieco take
vytvor si bat subor a don napis
del c:\documents and settings\uzivatel\local settings\temporary internet files\content.ie5\*.* /q
stlac start , spustit a napis gpedit.msc
konfiguracia uzivatela
nastavenie systemu windows
skripty
otvor skripty pri odhlaseni a tam si najdi ten tvoj vytvoreny bat subor.
malo by to fungovat tak ze pri vypinani pocitaca zmaze celu historiu
del c:\documents and settings\uzivatel\local settings\temporary internet files\content.ie5\*.* /q
stlac start , spustit a napis gpedit.msc
konfiguracia uzivatela
nastavenie systemu windows
skripty
otvor skripty pri odhlaseni a tam si najdi ten tvoj vytvoreny bat subor.
malo by to fungovat tak ze pri vypinani pocitaca zmaze celu historiu
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
osobne odporucam Ad-Aware. po skonceni scanu si pozri zalozku MRU (alebo tak nejak). tam su vsetky tieto veci ako potential harmful. staci oznacit a kliknut na delete.
ja som to spravil a mal som presne opacny problem. ani za boha som si nevedel spomenut na jednu adresu, ktoru by mi ponuklo samo, ak by som to nezmazal..
ja som to spravil a mal som presne opacny problem. ani za boha som si nevedel spomenut na jednu adresu, ktoru by mi ponuklo samo, ak by som to nezmazal..