Zdravim ludkovia. Mam taky problem. Hravam original warcraft 3 na nete a to na dvoch miestach a nechce sa mi nosit zo sebou CD hore dole. Tak som si chcel spravit kopiu, aby som cd so sebou nemusel nosit. Problem vsak je, ze ked spravim kopiu v nerovi tak hlasi ze som mam vlozit CD.
Viete mi poradit nejaky program ktory by dokazal spravit uplne presnu kopiu ?
Dakujem
Myslim ze to nieje warez, nakolko mam originalku
Akym programom napalit orig. CD ?
Vyries to ako ja : sprav Alcoholom 120% alebo 52% (ten by mal byt na stiahnutie a pouzivanie zdarma myslim) kopiu 1:1 ( profil myslim ze je to Securom v.4 ) a rychlost nastav na 4x pri robeni kopie. Podla tvojej napalovacky by sa ti mala vytvorit kvalitna kopia. Nainstaluj nove Daemon Tools v. 4.08 a nastav All emulation enabled a moutni image s War3. 8)
Takto mam zazalohovane D2 + War3 a este nejake hry a nemam problem s nicenim originalnych CD/DVD. 8)
Takto mam zazalohovane D2 + War3 a este nejake hry a nemam problem s nicenim originalnych CD/DVD. 8)
Fujitsu Siemens alive...
Ludska blbost je nekonecna...
Tam je stary securom, tam staci aj starsi Alcohol. On pisal, ze nechce pouzivat CD, ale len image na disku, nebude vobec nic palit 8)dexman napísal:zalezi od ochrany cd/dvd. pri niektorych ti nepomoze ani alcohol120% alebo daemon tools.ale predpokladam ze je to Securom tak to napalis v pohode s alcoholom.len si to treba zaskrnut v menu.
2Rusty : tu mas taky strucny navod, nemas tam co pokazit 8)
http://www.cdr.cz/a/6825
Fujitsu Siemens alive...
tak sorry ale kde pisal ze chce len image na disku,nikde to nevidim.pisal ze chce kopiu cd.Brblosko napísal:Tam je stary securom, tam staci aj starsi Alcohol. On pisal, ze nechce pouzivat CD, ale len image na disku, nebude vobec nic palit 8)dexman napísal:zalezi od ochrany cd/dvd. pri niektorych ti nepomoze ani alcohol120% alebo daemon tools.ale predpokladam ze je to Securom tak to napalis v pohode s alcoholom.len si to treba zaskrnut v menu.
2Rusty : tu mas taky strucny navod, nemas tam co pokazit 8)
http://www.cdr.cz/a/6825
Edit:tak nic,uz som to zbadal,asi si uz nevidim pre oci
ale potom by mu stacil aj crack hadam,naco hatat disk imagom cd
Vsak o to mi islo, aby si sa to naucil sam. Vidis, ze to nie je tazke ... 8)Rusty napísal:Tak toto mi vobec nepomohlo. Potreboval som konkretnevediet, ze kde v alcohole najst to "securom". Nakoniec som to nasiel sam bez navodu. A funguje to. Dik za rady
Fujitsu Siemens alive...