Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
Nedivim sa. To co prechadzalo stkckami nie az tak davno bol masaker
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
V lacnom pneuservise som dostal odpoved, ze treba novu gumu, v najdrahsom vo ZV zhodili gumu, zvnutra vybrusili a podlepili za par drobnych..
Spoiler: ukázať
Zobral som si z toho nieco a siel som pomalsie, jedna ruka na volante, pohodka.mp3turbo napísal: ↑Ne 04. Sep, 2022, 20:31 Ak terazki chodis 115, tak spomal na 100 a zase prides len o 3 minuty neskor (26 minut aj drobne versus 30 minut presne).
50 km deleno 130km/h = 0.384 hodiny x 60 minut = 23 minut
50 km deleno 115km/h = 0.434 hodiny x 60 minut = 26 minut
50 km deleno 100km/h = 0.500 hodiny x 60 minut = 30 minut presne
Ivachnova odpocivadlo - KE - 59min. Cize usetrene len 50 minut podla maps.
Kedze s dostatkom kvaltov a konstantnou rychlostou boli otacky nizke, tak spotreba sa priblizovala tej udavanej.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
to si zrejme siel asi konstantne 200 ale cez branisko pomalsi ze ? .fuuuu tolko by som sa uber bal.nedavno som si tak obehoval.cosi pri 140tke a zvidim ze sa priblizuje cosi ta som to dalna 160 naj nesom brzda ale uz viac by mi bolo neprijemne samemu.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Co skusit pozriet ked prvy start ráno je doprevadzany sklbanim motora....potom hocikedy aj za 9h čo stoji auto je to ok.
Hyundai i30
Hyundai i30
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
sviecky napr. inac 21.9 idem do BA na otocku z PO ak niekto chce nieco odniest/priniest. pojdem asi cez certovicu/resp co mi ukaze waze
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
uz som stretol aj zapalovaciu cievku prerazenu na trojvalci HTP takymto sposobom - studena sklbala, ale ked sa zohriala tak nejaka desatinka milimetra volakde sa vytesnila a nesklbala.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Je to tazke ale vidim ake auta stoja pred STK... nedavano som pisal, ze emisna bez katu sa neda ani cez ludi co poznam...uz sa dazoom napísal: ↑St 07. Sep, 2022, 18:41 Edit: Este jedna vec. Stanice STK sa v priebehu rokov viac a viac spicluju. Stat tam instaluje high-res kamerky, ktore vsetko snimaju a uklada sa to do cloudu, odkial to nezmizne. Aj preto STK po znamosti moze byt uz menej naklonena roznym pokusom. Svojho casu nebol problem mat ine pneu na aute nez je zapisane v TP. Technik povedal, ze dobre je a dobre aj bolo. Teraz uz kamery nasnimaju rozmery pneu na kamerky a hotove. Statna buzeracia.
error7: Nie je to normalne, ked technik neni dement, tak ta necha prejst (dobre vie ako tu stotinku potiahnut smerom dole). Zaroven pokladam za dost odvazne ist na EMISNU/STK aspon bez minimalnej znamosti alebo flasky pre technika v kufri, ved emisiami neprechadzaju nove auta ak sa technik neposnazi.
Brzdy a STK ...nesumerny brzdny ucinok na zadnej naprave sa tiez poriesil aby bolo dobre. Na 4x4 tato tortura odpada, staci zabrzdit na 10m s krabickou v aute.
Celkovo k emisnej a STK...netreba byt lakomy ak si neviete dat auto pred kontrolou do 110% stavu a dufat, ze vam to prejde...neprejde.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
moje 2001 a 2004 auta presli cez emisnu bez flasticky v kufriku a bez bankovečky v priehradke. Najazd MILION kilometrov na tom starsom a 270.000km na "novsom".
2014ka euro6 dpf masina presla s nulami v emisiach bez akejkolvek pripravy, 140.000km.
Tri rozlicne STK. Jedna v Leviciach, jedna v Petrzalke, jedna pri klientskom centre (prihlasoval som auto, policajt ma vyhodil ze nemam PROTOKOL ceskej EK hoci nalepky stk/ek boli a je jasne ze sa proste niekde zaondal papier... hentam za rohom je STK/EK nech si idem spravit). Znamosti nula.
2014ka euro6 dpf masina presla s nulami v emisiach bez akejkolvek pripravy, 140.000km.
Tri rozlicne STK. Jedna v Leviciach, jedna v Petrzalke, jedna pri klientskom centre (prihlasoval som auto, policajt ma vyhodil ze nemam PROTOKOL ceskej EK hoci nalepky stk/ek boli a je jasne ze sa proste niekde zaondal papier... hentam za rohom je STK/EK nech si idem spravit). Znamosti nula.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Minule sme to tu riešili, spomínal som že môj diesel tragáč z 2014 na EK s rezervou splnil aj normu pre najnovšie vozidlá. Benzín sa meria inak, priznám sa tam netuším ako je to na hrane, ale nikto v mojom okolí s EK nemal žiadny problém a to nie sú typy čo idú na kontrolu po známosti. Robilo sa veľké bububu v médiách ako vždy keď sa niečo mení a odvtedy je ticho, našli si iné témy na strašenie. Že občas niekto neprejde je normálne, hlavne v našej krajine kde ľudia radšej dajú 100€ na ojekabátenie systému ako 200€ na skutočnú opravu (sumy samozrejme čisto ilustračné, a sú aj typy čo radšej dajú 200€ proti systému ako 100€ na opravu).
Taktiez maximalne bezproblemov - benzin Swift Sport, ziadna predpriprava, ani po znamosti. Prisiel som, zmerali a vsetko ok.
ITX >>> ATX
ak neprejde niekto emisnou na benzine, tak je to bud lambda alebo mrtvy kat
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ja som este neznazil EK/SK ani svoju ani s autami co som bol aby to auto preslo bez problemov Uz aj ked som si myslel, ze bude vsetko OK, tak sa s tym trebalo potrapit. Pointa je, ze ked uz sa aj na STK na nieco pride, tak auto prejde a netreba tam chodit (a platit) za opakovanu.
Nesumerny brzdny ucinok na zadnej naprave - par krat sa po mestskej jazde zabrzdilo na dialnici a vybavene
Stara chyba ulozena v RJ - vymazane pocas emisnej
Nesvietiace svetielko na spz - dodatocne vymenene
Zle nastavene svetla - doriesenie dodatocne
Levelovanie xenonov nefunkcne - svetla nastavene na spodnu polohu a doriesene dodatocne
Vola na podvozku - doriesene dodatocne
Dubka po kamienku na celnom - nedoriesene, zbytocne asi na 3 autach
Problem s emisiami - dodatocne zahriaty poriadne aj druhy kat
Emisie vela kyslika - nenasla sa netesnost na vyfuku pocas emisnej 3 mesiace na to odpal na zvare - vymenene
Chybajuci airbag na aute za 1600e z roku pred kristom - jazdi sa dalej.
A to len co som si na rychlo spomenul, bez tortury, bez opakovanej, bez stresu... ak toto dakomu nestoji drobne navyse tak neviem...
Nesumerny brzdny ucinok na zadnej naprave - par krat sa po mestskej jazde zabrzdilo na dialnici a vybavene
Stara chyba ulozena v RJ - vymazane pocas emisnej
Nesvietiace svetielko na spz - dodatocne vymenene
Zle nastavene svetla - doriesenie dodatocne
Levelovanie xenonov nefunkcne - svetla nastavene na spodnu polohu a doriesene dodatocne
Vola na podvozku - doriesene dodatocne
Dubka po kamienku na celnom - nedoriesene, zbytocne asi na 3 autach
Problem s emisiami - dodatocne zahriaty poriadne aj druhy kat
Emisie vela kyslika - nenasla sa netesnost na vyfuku pocas emisnej 3 mesiace na to odpal na zvare - vymenene
Chybajuci airbag na aute za 1600e z roku pred kristom - jazdi sa dalej.
A to len co som si na rychlo spomenul, bez tortury, bez opakovanej, bez stresu... ak toto dakomu nestoji drobne navyse tak neviem...
Jozo ty uz prestan klamat do telky! ... skus ist s novsim priamovstrekom na prvu emisnu po 4 rokoch.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
>> ak toto dakomu nestoji drobne navyse tak neviem...
hlavne bez toho érbegu, cista parada po vychodnarsky.
Levelovanie xenonov, nevadi ze nieco nejako niekde osvietim ked do auta volaco nalozim atd
hlavne bez toho érbegu, cista parada po vychodnarsky.
Levelovanie xenonov, nevadi ze nieco nejako niekde osvietim ked do auta volaco nalozim atd
Ja len toľko, že auto si zvyknem skontrolovať a opraviť chyby pred STK, nie po nej
Aj na certifikát ideš nepripravený s tým že si to potom dodatočne doštuduješ čo na skúške nebudeš vedieť?
Aj na certifikát ideš nepripravený s tým že si to potom dodatočne doštuduješ čo na skúške nebudeš vedieť?