Vyber zehlicky

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03

Vyber zehlicky

Príspevok od používateľa molnart »

Manzelka zlomila zehlicku philips s ktorou bola celkom spokojna a potrebujeme nejaku nahradu. Ona dokaze na nich rozlisit len farbu, ja som v zivote nezehlil, takze vobec netusim podla akych kriterii vyberat. Takze nejake tipy rad prijimam
Spoiler: ukázať
PC: CPU: Intel Core i5 12600K with Silentium Fortis 5 ARGB MB: MSI Tomahawk Z690 DDR4 RAM: 2x 16GB G.Skill Ripjaws V 4400-19 DDR4 GPU: GigaByte Eagle GeForce RTX 3060 Ti OC HDD: Samsung 970 1GB GB PSU: Corsair RMx (2018) 650W Case: Fractal Meshify 2 Compact Monitor: Philips 272B7QPJEB OS: Win 11 64-bit
Notebook: HP EliteBook 840 G6 Core i5 8265U, 16 GB RAM, 512 GB SSD
Server: HP Microserver Gen8 Xeon E3-1265Lv2, 16GB ECC DDR3 OS: PVE + OMV + OPNsense
Phone: Samsung Galaxy A52s
Tablet: iPad Pro 11 (2018)
Miso122
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 27. Nov, 2019, 21:36

Re: Vyber zehlicky

Príspevok od používateľa Miso122 »

dTest 03/2022 ma test zehliciek
ITX >>> ATX
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03

Príspevok od používateľa molnart »

nemas k tomu nahodou pristup ze by si to sem mohol hodit?
Spoiler: ukázať
PC: CPU: Intel Core i5 12600K with Silentium Fortis 5 ARGB MB: MSI Tomahawk Z690 DDR4 RAM: 2x 16GB G.Skill Ripjaws V 4400-19 DDR4 GPU: GigaByte Eagle GeForce RTX 3060 Ti OC HDD: Samsung 970 1GB GB PSU: Corsair RMx (2018) 650W Case: Fractal Meshify 2 Compact Monitor: Philips 272B7QPJEB OS: Win 11 64-bit
Notebook: HP EliteBook 840 G6 Core i5 8265U, 16 GB RAM, 512 GB SSD
Server: HP Microserver Gen8 Xeon E3-1265Lv2, 16GB ECC DDR3 OS: PVE + OMV + OPNsense
Phone: Samsung Galaxy A52s
Tablet: iPad Pro 11 (2018)
zoom
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa zoom »

Tu je oscreenshoteny text a tabulka. Nejake chyby sa mozu objavit, vsetci mame radi stranky, na ktorych sa menia a presuvaju elementy, ked nimi scrollujes.
Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok

Tu je tabulka zo svedskeho Rad&Ron, prelozena cez Google Translate.
Obrázok

V podstate neurobis chybu s Philipsom. Ja som tiez nejaku taku kupil a co som ju poziciaval dvom ludom, tak spokojnost. Ja som na tom ozehlil asi tak 2 veci dokopy a to uz mozno aj prehanam. Ale su tam fajn vychytavky na vyssej triede ako fajny makky kabel s textilnym opletom, 360° klb na ten kabel na zehlicke, ocko na vidlici na pohodlne vytahovanie z elektriky, dobry povrch po ktorom sa to klze a tak. Za mna spokojnost.
LeaR
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 09. Sep, 2011, 19:31

Príspevok od používateľa LeaR »

Emilka
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 08. Sep, 2022, 11:57

Príspevok od používateľa Emilka »

Tiež mám Philips a som spokojná. Ale zase až tak často nežehlím:-))))
Ivko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29

Príspevok od používateľa Ivko »

molnart napísal: Ne 22. Máj, 2022, 10:13 Manzelka zlomila zehlicku philips s ktorou bola celkom spokojna a potrebujeme nejaku nahradu. Ona dokaze na nich rozlisit len farbu, ja som v zivote nezehlil, takze vobec netusim podla akych kriterii vyberat. Takze nejake tipy rad prijimam
Načo z toho robiť kovbojku....
Žena snád vie kde kúpi žehličku, nech si vyberie akú len chce, ona ju bude používať...
Vôbec nikde nevidím problém a ani dôvod na založenie témy...
Ked už tak velmi chce, tak nech si ju založí na "Modrom koníkovi", kde sa poradí s babami...
Mumaq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34

Príspevok od používateľa Mumaq »

Ivko napísal: Št 08. Sep, 2022, 15:58
molnart napísal: Ne 22. Máj, 2022, 10:13 Manzelka zlomila zehlicku philips s ktorou bola celkom spokojna a potrebujeme nejaku nahradu. Ona dokaze na nich rozlisit len farbu, ja som v zivote nezehlil, takze vobec netusim podla akych kriterii vyberat. Takze nejake tipy rad prijimam
Načo z toho robiť kovbojku....
Žena snád vie kde kúpi žehličku, nech si vyberie akú len chce, ona ju bude používať...
Vôbec nikde nevidím problém a ani dôvod na založenie témy...
Ked už tak velmi chce, tak nech si ju založí na "Modrom koníkovi", kde sa poradí s babami...
A ja nevidim dovod to tu nerozoberat... I ja som tu pred par tyzdnami riesil kupu zehlicky a nakoniec som ju aj kupil :)
Elektronika, jak elektronika... To je take iste, ako keby si siel do automobiloveho vlakna tu na fore a do kazdej temy napisal, ze mame ist na FB si nechat poradit.
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
Ivko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29

Príspevok od používateľa Ivko »

Ale tu máš 99% užívatelov chlapov, tak je asi logické že tu niekto bude preberať aj auto, ale chcieť od chlapov radu na žehličku, ked ju 80% z nich v živote poriadne nedržalo v ruke???
Ja žijem sám, periem si sám a žehličku nemám a ani nepotrebujem, stačí si dať trochu záležať pri zavesení opraných vecí ...

Tato téma mi pripomína Dankov výrok, že "ludia otupiejajú" či ako to povedal...
Z logického úsudku mi musí byť jasné že tu sa radiť o žehličke je zbytočné
Ono by som aj povedal že prd na tom záleží, kúpiť niečo čo nie je šunt a ani nestojí milion a úlohu to určite splní
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa scream »

Zameraj sa na prakticku stranku pouzivania. Sposob nalievania vody, velkost nadrzky, auto-off, celkova velkost a vaha, dzlka snury, moznost pouzivat vodu z vodovodu a podla toho vyber co sa ti paci. ja som kupil boshch za 50e a spokojnost.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
werwest
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 30. Jún, 2018, 20:01

Príspevok od používateľa werwest »

vcera dosla susicka. 3 pracky boli hned v skrini. kaslat celu zehlicku, susicka je cesta
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

susicka bola moja rada aj v inej teme. Zehlenie je uz takmer strata casu, aspon pri drvivej vacsine bezne noseneho oblecenia, obliecok atd. Radsej investujem do susicky 600€, ako do zehlicky 100€. Takto to vyzera na slusny nepomer, no treba si zratat cas pri tom straveny a tem pomer je zrazu inde
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
werwest
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 30. Jún, 2018, 20:01

Príspevok od používateľa werwest »

ja som si myslel ze je to ta ina tema, kde bola odporucena susicka zo zaciatku, necital som to cele, sorry. ale ajtak, ak je to mozne, a nemas susicku, zacni sa po nej obzerat
JacobSteven
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49

Príspevok od používateľa JacobSteven »

A keď už teda žehličku tak fakt Philipsom nič nepokazíš. Mama chcela dávnejšie žehličku, tak som jej na alze našiel nejakú skôr podľa recenzií a farby jedine, a to túto: https://www.alza.sk/philips-gc4556-20-d5460006.htm vyšla vtedy na 44,99€. Funguje dodnes, už to bude tretí rok a nesťažuje si.

Zo žehličkami je to celkovo také, že kúpiť podľa farby, ceny a možno funkcií. Ale aj to osobne ja keby som nejakú mal kupovať tak fakt max. do 50€. Dávať viac nevidím v tom zmysel keď to splní účel rovnako. A keď aj tak zoberiem do úvahy koľko mama už vystriedala žehličiek tak som názoru radšej viac lacnejších ako dať za žehličku 100€ a viac.

Inak to nehovorím ešte o tom čo moja babka používva... https://www.alza.sk/severin-ba-3211-d2644126.htm takéto niečo len to má hádam ona aj nejakú hádam 30 ročnú. Funguje dodnes, maximálne kábel má vymenený a inak všetko pôvodne funguje. Žiadna voda nič, len pustí, nahreje a a žehlí. Ako inak chceli sme jej kúpiť aj novšiu naparovaciu, ale nie ona takú ani nechce je spokojná s takouto klasickou.

So sušičkou to je pravda, najlepšia vec. Odkedy ju mám doma, tak to je pohodlné o 100%, žiadne sušenie na sušiakoch prípadne ani žehlenie. A uteráky a ošušky aké sú hebké oproti opratiu a ožehleniu to je úplne najlepšie. Jedine možno taká vec, že všetko do sušičky nedáš, sú veci čo tam nemôžu ísť prípadne osobne mám veci, ktoré mám strach preistotu ich tam dávať.

Návrat na "Debata o všetkom"