čaute : zhaňam uzavrete sluchadla ale podmienka je aby mali volume control bud na kabli alebo priamo na naušnikoch .
niečo na sposob hyperX stinger alebo Beyerdynamic MMX 100 čo sa tyka ovladania .
som už na tento typ zvyknuty , teraz dočasne použivam audiotechniky m20x a často sa pristihnem , že
ak chcem rychlo stlmiť alebo pridať zvuk na pc či už in game alebo pri počuvani niečoho
tak podvedome siaham na sluchadla kde samozrejme zistim , že ovladanie hlasitosti neni .
to by bola jedina požiadavka , je mi jedno či to bude headset alebo samostatne sluchadla ,
pri hrani cs:go tak či tak použivam samostatny mikrak , proste čim lepšie uzavrete sluchadla okolo 100-150 eur s ovladanim zvuku .
uzavrete sluchadla cca 100-150 .
- dark_globe
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 29. Sep, 2011, 08:33
uzavrete sluchadla cca 100-150 .
personal rig:
Spoiler: ukázať
Re: uzavrete sluchadla cca 100-150 .
Beyerdynamic mi príde všeobecne ako najlepšia volba schopné sluchadla na roky ktoré sa len tak nerozpadnú a každá jedna nahradna vec na nich sa da objednať priamo u nich . Ale konkretne typ ma nenapadá ja som mal ten volume control bud a po tyždni som si odvykol + mechanicky sa opotreboval a začal mi robiť šum ale ja som ich mal plastové konkretne sennheiser gsp 300 .