marfan napísal: ↑Pi 30. Sep, 2022, 22:59
Tie disky na videu sú celkom čisté. CarPro je aj tak drahý oproti Korrosolu.
bolo to myslene ze trix=tarx+ironx, ze to riesi odolnu spinu.
zazil som fajnu diskoteku na palubke s random vypinanim tacha a otackomeru..
tento rok tazsie startovalo v chlade (benzin)... poly sede, nic viditelne vyrazne.. (2017)
tak teda odmastnovac, a smirgel na baterku. teraz dobre toci, system stabilny, ale do pi*e esp error pretrvava.
jazdenim sa to same zmaze, alebo nutnost riesit servis?
Miso122 napísal: ↑Ut 27. Sep, 2022, 22:09
5 litrov budeš míňať do konca života
No dnes posli 3 deci jak nic, a k dokonalosti by to chcelo este jedno kolecko + kefu (ktoru som mal nachystanu
). Ale 95% prachu pustilo len tak a uz sa mi s tym nechcelo fidlikat.
Roton K2 best kauf.
Inak co cert nechcel, nechal som zapnute svetla na subaru kym som sa zdrzal v garazi, co stalo uz beztak tyzden nenakopnute... nastastie som mal ultralacne startovacie kable. Na prvu supu som to krasne nakopol. A to bola baterka na tom tak. Ze uz sa ani nepretocil starter.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
Chlapi nahodou niekto s vag commanderom ? Potrebujem na oktaviu 1.9 rv2000 vycitat pin z nahradnych budikov. Nemam ani login, ani stare budiky bohuzial.
Idealne z okolia PP, auto je nepojazdne.
Sory ak som OT, diky
na to netreba Vag Commander, dokazu to aj ine nastroje. A potom su este ine nastroje ktore to proste vypnu a nic sa nekontroluje takze nemusis citat.
Oktaviu1 ti uz dneskaj nikto cmajznut nepojde.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Pietro sk napísal: ↑Po 03. Okt, 2022, 18:04
...jazdenim sa to same zmaze, alebo nutnost riesit servis?
Na niektorych autach sa vyzaduje niekolko nastartovani bez chyby, potom sa automaticky vypne (nezmaze sa, stale sa da k tej chybe dostat v diagnostike, ale uz nesvieti kontrolka)..
Mne rovnako po vymene ABS senzorov este cestou zo servisu svietila chyba (ABS som si skusil na lade v areali, mechanik vraj tiez viackrat skusal), zastavil som sa na nakup a po dalsom nastartovani zhasnute..
scream napísal: ↑Po 03. Okt, 2022, 19:01
...Ze uz sa ani nepretocil starter.
Ved starter ma najvacsi odber, baterka vobec nemusi byt uplne mrtva, aby ho nepretocila..
scream napísal: ↑Po 03. Okt, 2022, 19:01
Inak co cert nechcel, nechal som zapnute svetla na subaru kym som sa zdrzal v garazi, co stalo uz beztak tyzden nenakopnute... nastastie som mal ultralacne startovacie kable. Na prvu supu som to krasne nakopol. A to bola baterka na tom tak. Ze uz sa ani nepretocil starter.
Ja som uz viac krat startoval dizlovu koktu s cheapo kablami tak ze ani central neotvoril, ani budiky nerozsvietilo a podobne.
Ked som mal problem s kablami predtym, vzdy som zistil ze bol problem s uchytenim na svorkach, ze sa urval a bol len na izolacii a podobne. Takze by som to nejak nehrotil
chlapi toto nemozete zmeskat - mozete byt vybzučaní elektrodebilmi teda elektromobilmi ako len chcete, 100 years of LeMans na 212 stranach casopisu Octane nenecha ziadneho normalneho chlapa na pokoji :
novafile.org/file/9ft7ka55eisv
.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
wc gulicky ovesat sprej ani plasice velmi nezaberaju, niekto tiez dava psie chlpy
v kazdom pripade skontrolovať vsetky kable a najviac im chutia podtlakove hadice, kde po novom davaju nieco kukuricne