Potom ked tak posle dalsie invity.
Discord - Partia mladych nadsencov
Re: Discord - Partia mladych nadsencov
Njn, zahras na flaute a pustia ta rovno do secret channelu
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
A tebe to tak veľmi vadí, že si sa vrátil druhý krát inkognito.
Spoiler: ukázať
Sam som bol prekvapeny ako daleko zaslo.
- marian_sk
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 20. Apr, 2018, 21:32
Dobrý deň Vám prajem.
Partia mladych nadsencov. Vy ste vždy boli taký pohodoví ľudia.
Preto sa vás pýtam ako ja obyvateľ z Nového Mesta nad Váhom mám komunikovať s ľuďmi mimo môjho mesta. Keďže jediná možnosť je cez internet a discord.com?
Partia mladych nadsencov. Vy ste vždy boli taký pohodoví ľudia.
Preto sa vás pýtam ako ja obyvateľ z Nového Mesta nad Váhom mám komunikovať s ľuďmi mimo môjho mesta. Keďže jediná možnosť je cez internet a discord.com?
Hovor vždy pravdu aj keby ta to malo bolieť. Ale časom sa ju naučíš počúvať, aj keď tY do očí klamú.
Chemická zlúčenina vodíka s kyslíkom, ktorá produkuje minimálnu úroveň hlasitosti,
spôsobuje eróziu vrstvy hornín, uložených pozdĺž jej trajektórie. (Ticha voda brehy myje.)
Chemická zlúčenina vodíka s kyslíkom, ktorá produkuje minimálnu úroveň hlasitosti,
spôsobuje eróziu vrstvy hornín, uložených pozdĺž jej trajektórie. (Ticha voda brehy myje.)
mozes skusit posielat holuby
- marian_sk
- Nový používateľ
Dobrý deň Vám prajem.
Ja len dúfam že mne tie holuby nežeriete???
To fakt vážne takto sa priateľstvo alebo komunikácia a rešpekt nebuduje.
Ja sa nechcem vnucovať ale občasná konverzácia. A nie mlčaním sa fakt buduje vzťah a spoznávanie sa.
Preto žiadam o opátovi návrat do "pretaktovanie" discord . . . Alebo ani to už neviem formulovať. Snahou jednotlivca je sa začleniť. do kolektívu. Tzv „pretaktovanie discord“ . . . Hm . Takže Vás prosím o začlenieie do skupini po druhí krát „pretaktovanie discord“. Ďakuem Vám..
Ja len dúfam že mne tie holuby nežeriete???
To fakt vážne takto sa priateľstvo alebo komunikácia a rešpekt nebuduje.
Ja sa nechcem vnucovať ale občasná konverzácia. A nie mlčaním sa fakt buduje vzťah a spoznávanie sa.
Preto žiadam o opátovi návrat do "pretaktovanie" discord . . . Alebo ani to už neviem formulovať. Snahou jednotlivca je sa začleniť. do kolektívu. Tzv „pretaktovanie discord“ . . . Hm . Takže Vás prosím o začlenieie do skupini po druhí krát „pretaktovanie discord“. Ďakuem Vám..
Hovor vždy pravdu aj keby ta to malo bolieť. Ale časom sa ju naučíš počúvať, aj keď tY do očí klamú.
- marian_sk
- Nový používateľ
Práca na vzv. Moja práca.
Dobrý deň Vážení priaznivci informačných technológii. Tu nie ale na discord pmn mi niekto písal že byť retrakář je super. Po Slovensky je to „Obsluha Vysokozdvižného Vozíka“. Jednoducho povedané. Tak sa pohodlne usaďte ja tu budem počas dnešného dna (večera) dopĺňať o mojej práce viac, informácii.
Takže deň začína tím že vojdem z vozíkom do výrobnej haly a idem dole. Najskôr si skontrolujem „výkresovú dokumentáciu“ že kde ide ten výrobok ide. Či ide na vŕtačku, sústruh, horizontku. CNCCentrum,, CNCSústruh. A iné technologické procesy v rámci firmy. No a keď to porozdeľujem potom. To odveziem do zvarovne. Kde to musím naďalej porozdeľovať v rámci ďalších operácii.
Viac na: http://marian.szm.com/pomalinky.html#upgrade
Dobrý deň Vážení priaznivci informačných technológii. Tu nie ale na discord pmn mi niekto písal že byť retrakář je super. Po Slovensky je to „Obsluha Vysokozdvižného Vozíka“. Jednoducho povedané. Tak sa pohodlne usaďte ja tu budem počas dnešného dna (večera) dopĺňať o mojej práce viac, informácii.
Takže deň začína tím že vojdem z vozíkom do výrobnej haly a idem dole. Najskôr si skontrolujem „výkresovú dokumentáciu“ že kde ide ten výrobok ide. Či ide na vŕtačku, sústruh, horizontku. CNCCentrum,, CNCSústruh. A iné technologické procesy v rámci firmy. No a keď to porozdeľujem potom. To odveziem do zvarovne. Kde to musím naďalej porozdeľovať v rámci ďalších operácii.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Kaaamo tumy musis doma ine veci varit. Nobody fu***ng cares about your vysokozdvizny vozik. Blog si rob inde.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Tak piu si?
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
- marian_sk
- Nový používateľ
Užívateľ scream ďakujem za tvoj názor ale.
Svoj blog si robím na.
A nabudúce sa snaž nepoužívať vulgarizmy. I keď v Anglickom jazyku.
A to je tak v kocke čo som chcel zhruba malého poznania o mojom povolaní odovzdal, a napísať.
Svoj blog si robím na.
A nabudúce sa snaž nepoužívať vulgarizmy. I keď v Anglickom jazyku.
A to je tak v kocke čo som chcel zhruba malého poznania o mojom povolaní odovzdal, a napísať.
si si isty, ze toto je to spravne miesto pre popis tvojej pracovnej naplne?
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Uzivatel marian_sk. Uz ked si robis blog, tak sa douc pravopis alebo pusti grammar check lebo toto sa neda citat ani keby niekto velmi chcel. https://linksharing.samsungcloud.com/sQojlH6wdv1f
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X