Aj si zaplatil ci? Ja normalne to asi zaplatim, ale asi mi to nepomoze. Ina akoze nechapem co robia toto za odzuby.
Akcie/Zľavy/Výpredaje
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
Re: Akcie/Zľavy/Výpredaje
ja mam ze kontaktujeme vas, objednane vcera 20:15 a pre istotu som tam prihodil aj cosi ine ale sance tomu nedavam
Na som zaplatil a u jednej OBJ mám, že mám platiť zase..JacobSteven napísal: ↑St 02. Nov, 2022, 13:03Aj si zaplatil ci? Ja normalne to asi zaplatim, ale asi mi to nepomoze. Ina akoze nechapem co robia toto za odzuby.
Spoiler: ukázať
uz aj mne pise pri objednavke "Kontaktujeme vas", tak som vazne zvedavy co sa z toho vykluje
-
- Používateľ
Zaujimave, len kedy kontaktuju, lebo fakt na infolinke nevedia pomoct, odpoved: problem s objednavkou. Rozmyslam ze to zaplatim a skocim na predajnu co to je za bordel ked to tam maju aj skladom, ale akosi nedavam nadej tomu ze mi budu napomocny na predajni.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Tiež večer prišla SMS že mám si prísť pre tovar. Teraz pozerám že v app sa pripravuje. Asi sa tam vyberiem a budem sa tváriť že som prišiel pre objednávku keďže posledný kontakt od nich je že si ju mám vyzdvihnúť.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Vybrat sa mozes, ale povedia ti len to ze tam nastal problem, centrala to stopla a nevedia ti viacej pomôcť
Ak by niekto chcel niečo od EKWB, majú relatívne slušné zľavy, ešte takmer 2 dni trvá tá Haloween akcia.
Haloween veci:
https://www.ekwb.com/shop/promotions/ha ... 22?toolbar
Aj vo výpredaji je tam toho dosť:
https://www.ekwb.com/shop/clearance
Plus dávajú "loot boxy" s EK vecami vo vnútri, pre objednávky nad 100€ je to krabička v hodnote 50€ a pre objednávky nad 300€ je to krabička v hodnote 100€.
Haloween veci:
https://www.ekwb.com/shop/promotions/ha ... 22?toolbar
Aj vo výpredaji je tam toho dosť:
https://www.ekwb.com/shop/clearance
Plus dávajú "loot boxy" s EK vecami vo vnútri, pre objednávky nad 100€ je to krabička v hodnote 50€ a pre objednávky nad 300€ je to krabička v hodnote 100€.
-
- Používateľ
Alza predajna = 0 bodov. Dozvedel som sa jedine, ze niekto sa bol na to iste pytat. Zaroven sa pytali ma ci som to zaplatil a rovno mi len povedal ze potom peniaze ked tak vratia…. Cize mi ako keby rovno povedal, ze ziadna nadej. Dost, ale smutne ze nevedia ohladom objednavky poradit ani na infolinke ani na predajni.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 17. Nov, 2015, 17:34
Zvláštne ale je že niekomu to aj prišlo . Umna zatiaľ nič . Stihol som ráno zatiaľ len rezervácia...
hned ako ste to tu vcera dali som objednal aj predom zaplatil, do pol hodiny sms ze pripravene na pobocke, dnes o 12:30 som sa tam v TN zastavil (paybox mimo provoz) a rovnako ako pises, su z toho mimo, ale ze nejakym dvom ludom skoro rano tie mysi dali bezproblemov co hovoril predavac a na pobocke ich este maju skladom.
Ja mam jednu v aute, druhu na ceste na pobocku a 2 su "vybavene".
Napisal som im ze co to ma znamenat.
Napisal som im ze co to ma znamenat.
.
Zrejme budeš úplný nováčik, čo sa týka týchto "zliav". Ano, môžu a aj to urobia, majú to v zmluvných podmienkach. Už ani nepočítam, koľkokrát mi také objednávky stornovali. Alza ale takmer aj všetky iné shopy radšej zo seba spravia dementov, akoby mali mať nejakú "miernejšiu" stratu. Škoda len, že som po to nešiel ráno alebo do Senca (kde alzadrive fungoval napriek sviatku). Sranda ale, že niektorým to vyšlo.
Ešte som si aj hovoril, že ak by to bola chyba tak do hodiny je napravená (aj napriek sviatku), no tá cena tam svietila celý deň a zrejme aj ráno ako to tu čítam.
-
- Používateľ
Tak skusal som im este na Whatsappe pisat a odpoved:
Takze zatial nic o stornovani, no nejaka nadej tam je. Teda ak to nie je vyhovorka a zajtra to stornuju…Momentálne evidujeme technický problém, hneď ako to bude možné, budeme Vás kontaktovať na e-mail, kedy Vám bude objednávka doručená.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Tento scenar tu bol xkrat...proste zrusia objednavku a cau. Trebalo mat rychlejsie prsty.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X