zážitky s alza.sk

Všetko o reklamáciách a skúsenostiach s predajcami ...
Používateľov profilový obrázok
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Re: zážitky s alza.sk

Príspevok od používateľa stiv »

Tak mysi vyriesene. Bude musiet stacit jedna.
Týmto by sme sa Vám radi ospravedlnili, že produkt za Vami objednanú cenu nedokážeme dodať.
Budeme radi, ak si vyberiete poprípade iný produkt z nášho katalógu a zachováte nám Vašu priazeň.
.
JacobSteven
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49

Príspevok od používateľa JacobSteven »

Napodobne, ale aspon mas jednu ja ziadnu 😂 ale na tom maili som sa zasmial, je to tak pisane, ako sa velmi ospravedlnuju, ale to si mozu realne strcit niekde…
zodiaq
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14

Príspevok od používateľa zodiaq »

Nedali aspon nejaku kompenzaciu?

Mne posledne 2 objednavky z alzy meskali do alzaboxu o 1 den a zakazdym som dostal 5€ kupon.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
kllr007
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52

Príspevok od používateľa kllr007 »

Nič nedali špiny špinavé. Nevadí aspoň keď budem nabudúce vracať tovar v rámci 14 dni tak ma to nebude srat ani v najmenšom.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 09. Mar, 2015, 16:13

Príspevok od používateľa SKiLEX »

Ja neviem co riesite. Ceny su nastavovane automaticky. Ked niekde vznikne chyba, tak to hodi automaticky zlu cenu. Ak takato situacia nastane, tak ma obchod plne pravo objednavku zrusit.

Naviac alza si este dala tu namahu ze nenapisala hned kazdemu ze to rusi, ale zacala overovat moznosti ako ich dodat. Ale tak hold, ocividne sa neda, predavat pod nakupnu cenu nemozes. Tusim sa tym zaobera zakon o zneuzivani dominantneho postavenia(idk nie som pravnik).
CageJ
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43

Príspevok od používateľa CageJ »

Nech začnú riešiť kde mám prachy , inak budú mať môjho právnika na krku.
werwest
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 30. Jún, 2018, 20:01

Príspevok od používateľa werwest »

:laugh: :laugh: :laugh:
nic ochvilku ti ich poslu naspat, a ked nie tak im napises na suppot a potom ich poslu naspat

pravnika :laugh: pre 30 euro. urcite, jedine zeby robil pre teba zadarmo
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

:D Imagine jak tam typek dojde a zacne buchat po stole ze kde mam prachy! Rychlo lebo sem poslem pravnika :D by som sa asi dostal od smiechu
CageJ
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43

Príspevok od používateľa CageJ »

werwest napísal: Št 03. Nov, 2022, 11:02 :laugh: :laugh: :laugh:
nic ochvilku ti ich poslu naspat, a ked nie tak im napises na suppot a potom ich poslu naspat

pravnika :laugh: pre 30 euro. urcite, jedine zeby robil pre teba zadarmo
150€
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Tak to ovšem úplně mění situaci.
bepetko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 11. Apr, 2019, 11:08

Príspevok od používateľa bepetko »

Odpadnem :D akoze objednate vec, pri ktorej trosku pocitate s chybou v matrixe, zaplatite to dopredu, stazujete sa a nechapete ako si alza dovolila stornovat objednavky a este chcete aby ste peniaze mali hned na ucte. Smrdi mi to neznalostou podmienok, s ktorymi vsetci suhlasime bez toho aby ste ich ich citali alebo poznali.
Akoby povedal Moloch
https://youtu.be/ubnwfrhmky8?t=114
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
fallenblue
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 20. Sep, 2021, 10:00

Príspevok od používateľa fallenblue »

A potom sa čudujeme, že akú máme spoločnosť. Typické slovenské, oyebať všetkých a za všetko môžu ostatní, len nie ja. Očividná chyba ceny, ale objednám 20 kusov nech čo najviac oyebem systém a zarobím, aj keď viem že to nie je ok, ale nakoniec je ten predajca najväčšia špina, lebo mi nedodal tých 20 myšiek.
Bolo celkom jasné, že to bola asi nejaká chyba v systéme nahodenia ceny a chcel by som vidieť koľkí z vás, keby ste mali eshop a stala sa vám takáto chyba, by ste predali stovky kusov a zatiahli to zo svojho. Hlavne tí, čo tu najviac nadávajú, by na mieste predajcu tvrdili "špiny špinavé tí zákazníci, vedia že to bol omyl a aj tak si objednali viac kusov".
Všetci sú len ľudia a chyby sa stávajú. Ale teda aspoň tie kupóny mohli dať ako kompenzáciu, to je pravda.
CPU: i9-9900K + Arctic II 360 + 3×NF-A12x25 chromax MB: MSI MPG Z390M RAM: 4×8GB HyperX 3200 MHz Predator RGB GPU: Asus TUF RTX 3080 SSD: 2×Samsung 980 1TB + CLR-M2 ALU PSU: Corsair RM850x(2018) CASE: Asus AP201 Black + 4×NF-A12x25 chromax LCD: 27GP850 + P2421D Repro: PreSonus Eris E3.5 Mouse: Logitech G502 Lightspeed + Logitech MX Master 3S Keyboard: Logitech MX Mechanical Headset: Logitech G Pro X Wireless MB: MacBook Pro 13 2020 | i5-8257U | 16GB | 256GB Apple: iPhone 15 Pro Black 256GB + Airpods Pro2 + Apple Watch 4 Grey 44mm + iPad mini 6 Grey Cell Gaming: PS5
d3Xter
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa d3Xter »

vsetko je v poriadku, ale zeby mi zrusli objednavku aj ked som tam mal aj ine veci mi pride trochu neprimerane :D bez toho aby mali snahu nejakym sposobom vyriesit situaciu
ale tak necudujem sa ked si z alza spravili ludia pozicovnu a dopravu na pobocku riesia zrusenim objednavky a nasledne novou, kedze je tovar uz na pobocke neplati sa doprava :D
SKiLEX
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

To s tou dopravou nefunguje. Aspon mne to nikdy nefungovalo
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Príspevok od používateľa mp3turbo »

akoze aky kreten ide "setrit" 1.79 eura za dopravu ? "A potom sa čudujeme, že akú máme spoločnosť."
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Návrat na "Reklamácie a paragrafy"