Myš okolo 60Evri
Myš okolo 60Evri
Zdravím všetci, nejak sa mi dala blbnúť moja stará myš lebo začala robiť dvojkliky aj pri jednom stlačený tlačítka, takže nastal asi čas si zaobstarať novú, cena cca okolo tých 60 Evri. Chcem sa teda poradiť s vami, že čo by ste mi odporúčili, moja stará myš bola Roccat Kone a keďže tvarovo i rozmerovo mi celkom vyhovovalo asi aj novú by som chcel nejakú podobnú. Možno tiež jej novú verziu Roccat Kone AIMO, no sú na ňu rozporuplné názory alebo potom som ešte pozeral po Logitech G502 Hero ale na ňu sú tiež také všelijaké názory alebo ešte takú jednoduchšiu Corsair SABRE PRO, v tej základnej verzii lebo nepotrebujem žiadne podsvietenia ani nič lebo aj pri tej terajšej som to mal povypínané prípadne niečo úplne iné?
CPU: Intel Core i5-3570K, CPU COOLER: Noctua NH-D14, MB: ASRock Z77 EXTREME6, RAM: Kingston HyperX Genesis Grey XMP 8GB (kit 2x4GB) 1600MHz + Kingston HyperX Savage 16GB (Kit 2x8GB) 1866MHz DDR3, VGA: MSI RX 480 Gaming X 8G, SSD: Kingston HyperX Savage SSD disk 240GB, HDD1: Seagate Barracuda 7200.12 1TB, HDD2: WD Green 2TB, HDD3: WD Red 3TB, PSU: Corsair AX 750, 80 Plus Gold, CASE: Corsair Obsidian 550D, INTAKE: 2x GELID Solutions Silent 12 TC, OUTTAKE: NB-BlackSilentPro Fan PL-2 Zvuk: ASUS Xonar D1, Repro: Genius SW-5.1, Klávesnica: Razer Lycosa Mirror, Myš: Roccat Kone + Roccat Taito, UPS: APC Smart-UPS 1000VA , LCD: Dell U2412M UltraSharp 24"
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Myš okolo 60Evri
ak dvojklik je jediny problem, ktory s tou mysou mas, tak kup nejake kvalitnejsie spinace na Ali a vymen/daj vymenit
https://www.youtube.com/watch?v=_vTlT8Vm06w
https://www.youtube.com/watch?v=_vTlT8Vm06w
Spoiler: ukázať
G903 hero.. ta nova (s hero senzorom) mi uz nerobi dvojkliky ako sa to dialo na starej. Uz bude mat 3 roky.
Ale mierne hlucnejsia (pre niekoho vyhoda alebo nevyhoda).
Ale mierne hlucnejsia (pre niekoho vyhoda alebo nevyhoda).
.
Lepermessiah áno vyzerá, že zatiaľ len ten dvojklik a mám v pláne sa pokúsiť vymeniť aj tie mikrospínače, len kým to príde, to bude cca mesiac aj viac, aspoň tak mi odtiaľ chodia veci a mňa už ide teraz z toho šľak trafiť. Tak som si povedal, že zainvestujem do novej a v prípade opravy starej posuniem myš na starší PC, no a v prípade neúspechu výmeny, budem i tak ok tak skús poradiť niečo nové?
Stiv tá G903 hero vyzerá ale, že je bezdrát a zabudol som napísať, že ten asi nie lebo nechce sa mi to nabíjať a dokonca už je tam aj celkom vyššia cenovka
Tak ešte niečo?
Stiv tá G903 hero vyzerá ale, že je bezdrát a zabudol som napísať, že ten asi nie lebo nechce sa mi to nabíjať a dokonca už je tam aj celkom vyššia cenovka
Tak ešte niečo?
CPU: Intel Core i5-3570K, CPU COOLER: Noctua NH-D14, MB: ASRock Z77 EXTREME6, RAM: Kingston HyperX Genesis Grey XMP 8GB (kit 2x4GB) 1600MHz + Kingston HyperX Savage 16GB (Kit 2x8GB) 1866MHz DDR3, VGA: MSI RX 480 Gaming X 8G, SSD: Kingston HyperX Savage SSD disk 240GB, HDD1: Seagate Barracuda 7200.12 1TB, HDD2: WD Green 2TB, HDD3: WD Red 3TB, PSU: Corsair AX 750, 80 Plus Gold, CASE: Corsair Obsidian 550D, INTAKE: 2x GELID Solutions Silent 12 TC, OUTTAKE: NB-BlackSilentPro Fan PL-2 Zvuk: ASUS Xonar D1, Repro: Genius SW-5.1, Klávesnica: Razer Lycosa Mirror, Myš: Roccat Kone + Roccat Taito, UPS: APC Smart-UPS 1000VA , LCD: Dell U2412M UltraSharp 24"
Tak konkretne stoji 79, to nie je uplne mimo a este ked si napisal cca.
A kabel by som urcite nekupoval, podakujes mi neskor. Rozdiel to nie je ziadny okrem mierne vyssej vahy.
A co sa tyka vydrze tak pripojis kablik raz za 180 hodin hybania mysou ci kolko to vydrzi. . .
A kabel by som urcite nekupoval, podakujes mi neskor. Rozdiel to nie je ziadny okrem mierne vyssej vahy.
A co sa tyka vydrze tak pripojis kablik raz za 180 hodin hybania mysou ci kolko to vydrzi. . .
.
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
xtrfy m42 ? ja som na nu presiel z g502 …
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
Dobre, tak dajme tomu, že ak by bola dobrá výdrž batérie, som ochotný prižmúriť i oko a zobrať tú bezdrôtovú.
Stiv - pozeral som teda dáke info o tej Logitech G903 a píšu, že to je v podstate dosť malá myš pre menšie ruky
Hexaris - no neviem tá xtrfy m42 mi príde už moc sci-fi a asi by som ju potreboval naživo vidieť
Inak pozeral som teda ešte aj niečo iné a ešte ma zaujali aj tieto Razer Basilisk V2, V3 alebo SteelSeries Rival 5
Stiv - pozeral som teda dáke info o tej Logitech G903 a píšu, že to je v podstate dosť malá myš pre menšie ruky
Hexaris - no neviem tá xtrfy m42 mi príde už moc sci-fi a asi by som ju potreboval naživo vidieť
Inak pozeral som teda ešte aj niečo iné a ešte ma zaujali aj tieto Razer Basilisk V2, V3 alebo SteelSeries Rival 5
XTRFY je akurat nie velmi dobra kopia Glorious Model O/D, a pritom za rovnaku cenu. Mimochodom velmi dobre mysi (Model O/D), akurat bezdrotove su kusok nad budget.
ITX >>> ATX
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Logitech M720. Bezdrotovka na klasicke baterie AA. Vydrz a baterie niekolko mesiacov. Pripojenie wireles alebo BT. Moznost pouzivat az na 3 rozdielnych PC.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
momentalne je dobra akcia na G305
https://www.alza.sk/logitech-g305-recoi ... 12.htm?o=2
https://www.alza.sk/logitech-g305-recoi ... 12.htm?o=2
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
ani nie, ked cierna je na dataci za 35€ https://datacomp.sk/logitech-g305-light ... 66283.html
Asi je to o zvyku, ale mam dost velke ruky a ta mi pride prave "v pohode". Oproti vsetkym inym, mensim Logi.
Skusal som asi vsetky dostupne logi modely.
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ono mys je idealne si odskusat, jednak kazdemu vyhovuje ina dlzka, vaha a kazdy ju drzime trochu inak. Myslym, ze adeptov na kupu tu mas dost, hlavne si skus, ktora ti najlepsie sadne do ruky a bude sa ti snou dobre robit. Draha mys nemusi znamenat hned ta najlepsia pre teba
Tvoje zapastie sa ti podakuje, ked budes mysliet aj na ergonomiu a aby sa ti v pohode drzala
Tvoje zapastie sa ti podakuje, ked budes mysliet aj na ergonomiu a aby sa ti v pohode drzala
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ja by som odporucil kablovu tu co mam ja https://www.nay.sk/genesis-xenon-770-rgb
.. povrch fajn, trosku hlucnejsie kliky, moznost vymenit si boky podla potreby, moznost ulozit si nastavenie do mysi a teda nemusi bezat soft k mysi, snimac je fajn .. a za 25e? G403 som sice mal rad, ale uz je v sufliku ako zalozna odkedy mam doma X770 (a v praci trackball )
.. povrch fajn, trosku hlucnejsie kliky, moznost vymenit si boky podla potreby, moznost ulozit si nastavenie do mysi a teda nemusi bezat soft k mysi, snimac je fajn .. a za 25e? G403 som sice mal rad, ale uz je v sufliku ako zalozna odkedy mam doma X770 (a v praci trackball )