Nový partner - neviem nič o tom že by mal niekto pribudnúť. EVGA čo skončila s nVidiou vyhlásila že neplánuje vyrábať GPU vôbec, Acer robí zatiaľ exkluzívne Intel.
Z rozhovoru počas predstavenia som pochopil že referenčka má RGB a default svieti na bielo.
Referenčky by mohli byť dostupné prvé mesiace s krabicami od partnerov, ako vždy. Sapphire zvyknú byť fajn, je to dvorný dodávateľ už od čias ATI, Pulse rada by hádam mohla byť to čo chceš rozmerovo, Nitro už bude asi veľká krava. Pri 6000 rade ale Pulse končilo pri RX6800XT, RX6900 už boli len vyššie rady. Ale zatiaľ nik nič nevie, iba ASUS predstavil TUF a tá je fakt veľká. Nižšie je rada Dual ktorá býva menšia ako TUF, ale Dual z 7900XTX na 99% nespraví, aj pri 6000 rade to bola max RX6750. Čiže od ASUS asi len referenčka v krabici ASUS, a pri referenčke to máš asi jedno v akej krabici to príde

Čo mám Gigabyte kartu nepamätám si že by som mal v ovládačoch možnosť ovládať RGB, môžem pozrieť večer, a soft od Gigabyte sa bojím inštalovať, keď som tak spravil so staršou Intel doskou Gigabyte tak ten soft bol tragický čo sa týka funkčnosti aj stability. Stačia mi default svetielka a hačimin či ako sa tá potvora na displejíku volá

Edit - tak volá sa to vraj Chibi, kto sa má v tých ázijských názvoch vyznať, ale tú Hachimin by som si na displejík mohol dať, nevyzerá zle, len manželka by asi žiarlila