Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
Nemate pls niekto skúsenosť s tymro obchodom? Alebo poradit kde najst podobny produkt?
Android/Apple, navigacia + zadna kamera
Dik
https://www.speedtech.sk/product/71893/ ... -handsfree
Android/Apple, navigacia + zadna kamera
Dik
https://www.speedtech.sk/product/71893/ ... -handsfree
Spoiler: ukázať
Jedinu radu co ti k tomu viem dat je ze podobny produkt nekupovat. Okrem toho ze je to extremna sedlacina to nikdy dlhodobo nefunguje.
Prave to funguje pomerne dobre. Ale kvalita kamier je mizerna, na cuvanie to je ale pouzitelne. Videl som to v nayku
Za tu cenu by som radsej dal nahradu original radia. Ebay, Ali... jednotky od Joying su celkom schopne a funkcne
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
No vymenit v Mino stredovy rychlomer - 800e, robota dalsich 800
Nehovorim ze zle ale 1600+ eur so druhého auta kde to treba az tak nutne mi to pride kus vela
Aha uplne som zabudol ze mini. Tam to bude asi kus komplikovanejsie. Fakt nerobia cinania head unit ktory je plug n play?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Zatial som nenasiel
este tu je toto, akurát preveruju ci to ide na 2016 a ze montaz 50e
(az sa mi to nezda)
https://www.hifi-auto.sk/android-11-min ... escription
este tu je toto, akurát preveruju ci to ide na 2016 a ze montaz 50e
(az sa mi to nezda)
https://www.hifi-auto.sk/android-11-min ... escription
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40
Nechces si to objednať sám z ali? Lebo to je presne rádio ktoré máš z aliexpres, je ich tam dosť druhov, recenzie dobre, a o veľa lacnejšie ako túto obchod, preto majú aj dostupnosť 15-25dni, musia počkať na objednavecku z činy a potom ju tu predať s dvojnásobnou cenou Tieto radia sú čisto plug&play, žiadna veda pri zapojení. Konkrétne takýto kusok na Ali za 220€, namiesto 440€ na hifiauto. Mal, mam doma takéto android srandy a sú to kúsky max do 120€, čiže max 2gb ram, a nejaké 4jadro, a čo sa týka svižnosti, tak s tým sa treba zmieriť že to bude trochu lagovat, a ďalšia vec, biedne fm tunery to ma, aj so zosilňovačom signal fakt slabý, mesto a hneď šum. Ak si na týchto veciach veľmi potrpis, musíš hľadať niečo s konkrétnymi čipmi pre fm, ktoré sú pre náš región ok. Ďalej aj zvuk, zosik v tých lacných tiež nič moc, a odporúčajú rádio už s DSP atd atd. Čiže je tam toho dosť, a celkom da zabrať vybrať dobre hrajúcu činu Ale počul som android činu za nejakých 380€ z ali a mám pocit že to už aj hralo lepšie ako origo v aute čo typek mal, čiže dá sa aj dobre rádio kúpiť, len už stojí viac.
hento vyzera v pohode. na Ali zozenies mozno lacnejsie, ale ak netusis co a ako a oni ti to urobia aj s kabelazou, a este mas ako-taku zaruku ze to bude chodit, tak podla mna celkom dobra cena. celkovo tieto cinske head unit pokrocili za posledne roky a dokazu veci, o ktorych sa znackovym jednotkam nesnivalo. ano, FM tunery nebyvaju z najlepsich, nema to hi-fi zvuk ... bohuzial v tejto cenovke sa niekde musi setrit. Presne ako pises, FM tuner je v pohode do mesta (BA), v okoli Samorina uz napriklad Radio Rock sem-tam zasumi. V podzemnych garazach chytam spolahlivo iba Express. ja som sa ulakomil na taky lacak s WinCE, co vie Apple Carplay, kameru a chodi celkom svizne, ale to je 3 roky stara vec, ked Androidy boli este take ze ... skoro dobre, ale stale s mnozstvom chyb. 3-4 stovky by som vtedy za to este nedal. Dnes uz funguju spolahlivo, vedia bezne RDS, DAB, kompenzaciu hlasitosti podla rychlosti a maju obrazovky s HD rozlisenim. aj som uvazoval nieco novsie do navary, ale kedze asi pojde z domu, tak do toho nebudem davat zbytocne dalsie peniaze
-
- Používateľ
Tak čo sa týka tej kabeláže práveže tieto čínske sú fakt plug&play, žiadne redukcie a podobne ako tie kadejake 2din univerzálne, proste sikmaci to robia presne na daný model, kabeláž detto, odpojis staré, napojis nové, vybavené.
Jasne ze to je cina...ale popravde neviem co znamena plug and play, co kde mam vybrat a pod...este k tomu domontovat cuvaciu kameru a pod
-
- Používateľ
No že proste vyberieš staré rádio, a na origo staru kabelaz bez žiadnych redukcii, prepinovania atd napojis nové, bez žiadnych starosti naokolo proste. A tá cúvacia kamera tiež neni žiadna veda, rádio ma normálne žltý video cinch vstup, a len trochu piplačka s natiahnutím kábla do predu, ale podľa mňa nič strašne, záleží asi od modelu auta kde jaky tapacir dať dole atd Neviem, mne osobne tých 200-250€ príde dosť priplácať za niečo co si sám viem objednať, spraviť. Tie eurá skôr vraziť do toho radia a mať niečo výkonnejšie, lepšie hrajúce napr.