ako z troch CD spravit jedno DVD ?
ako z troch CD spravit jedno DVD ?
rad by som hru ktora je povodne na troch CD nejakym softom spojil tak aby sa to dalo hodit na jedno dvd...a aby to proste instalovalo tak ako ma bez prerusenia normalne z toho jedneho DVD. poradte. dik
NB Acer Aspire 3810T
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
mna napada len image ale to asi neni vec co mas na mysli vsak?? (teda 3x Image na jednom dvd)
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Ledy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Júl, 2005, 20:00
Chalan sa pyta na hru nie na film .Toman napísal:skopni si to na disk, zprav s toho jednen avi a pouzi tento soft:
ConvertXtoDvd
T.
Pocuvaj, neexistuje univerzalny soft na taketo veci. Viem, ze Dawn of War alebo Doom 3 sa dal takto spravit pomocou editovania instalacnych suborov, ale tie sa menia od hry k hre.
CPU: C2D Q8300@2500Mhz MB: ASUS Rampage Formula RAM: ADATA 2x2GB 1066MHz 5-5-5-15 VGA: Sapphire 4870X2 HDD: 2x320GB WD YS-series Mouse: Razer Copperhead Keyboard: Saitek Eclipse Monitor: IBM Thinkvision C190 Audio: Creative S750 7.1 PSU: Fortron Everest 800W
Skopirovat na HDD,spravit na kazde CD Image (napriklad v Alcohol 120%) a napalit na DVD.A ide to.Pri instalacii otvoris napriklad ked mas Alcohol 120% tak ten a ked ne tak iny aky mas).Das normalne vyhladat image, vyhladas napalene DVD s Image-ami a das CD1 do imagu ,to nacita zacne instalovat a potom ked opyta druhe CD tad das zase nacitat do Alcoholu CD2 a zase bude pokracovat a potom spravis to iste pri CD3 a hra je naistalovana .
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III
- burningsoul
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 31. Júl, 2006, 02:00
len zopar z vas uplne pochopilo co som chcel:)
ziadne prerusovanie hry ze vlozte cd2, vlozte cd3 a podobne som tam nechcle mat. napisal som to hore tak co vymyslate ze napalit tri image na jedno dvd? to by som tam nahovno vypaloval ked to mozem mat takto na disku a vkladat to normalne z disku nie?:) lol.
brblosko dik za radu idem hladat:)
fuuuha. nasiel som ale to co tam citam sa mi teda neeeeechce momentalne robit:)) je to na par minut ale nejako nemam na to naladu. tak dik zatial vsetkym.
ziadne prerusovanie hry ze vlozte cd2, vlozte cd3 a podobne som tam nechcle mat. napisal som to hore tak co vymyslate ze napalit tri image na jedno dvd? to by som tam nahovno vypaloval ked to mozem mat takto na disku a vkladat to normalne z disku nie?:) lol.
fuuuha. nasiel som ale to co tam citam sa mi teda neeeeechce momentalne robit:)) je to na par minut ale nejako nemam na to naladu. tak dik zatial vsetkym.
NB Acer Aspire 3810T
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
hmm... nallshe napísal:len zopar z vas uplne pochopilo co som chcel:)
no k tomuto
radesj som sa spytal bo niektory ludia niekedy nevedei co chcuMemnon napísal:mna napada len image ale to asi neni vec co mas na mysli vsak?? (teda 3x Image na jednom dvd)
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
nie nie. to by nefungovalo.eidamm napísal:a na co si prisiel? winrarom drbnut vsetko do jedneho .iso suboru ci ako? :8O:
nasiel som stranku kde je zopar hier a ku nim je vsetko popisane ako to spravit, co treba upravit ktore subory, co treba opremenovat, nieco upravit v hex editore a tak podobne.
http://fileforums.com/archive/index.php/f-39.html
NB Acer Aspire 3810T