Ja ešte pridám skúsenosť s 365 bankou.
Vyskúšal som ju ešte pred oficiálnym spustením kedy bola na pozvánky, či plus mínus som v nej od začiatku. Zo začiatku bola tragédia tá ich aplikácia, bola veľmi pomalá, ale postupom času sa to zlepšilo a teraz je už v poriadku. Pridali postupom času aj platený účet, ale oproti free účtu minimálne rozdiely a nevidím osobne dôvod si priplácať. Odkedy som si online založil účet nepotreboval som nič riešiť na pobočke, ono vlastne nebolo ani na akej, len prednedávnom prebrali pobočky od Poštovej banky.
Inak na ich stránke si vieš pekne vyskúšať aplikáciu a pohybovať sa v nej:
https://365.bank/vyskusaj-nas
Spĺňa všetko tebou požadované, aj tie limity vieš jednoducho meniť v aplikácii zdarma na pár klikov a zmeny sú okamžité. Čo sa týka výberov tam už bohužiaľ sú na tom ako iné banky, jedine vo vlastnej sieti bankomatov, inak je možnosť mať 4 výbery hocikde aj vo svete zdarma, ale už za cenu 5,9€ s účtom plus, čo už sa moc neoplatí. Kedysi však bola možnosť vyberať aj na pošte hotovosť bez poplatku, čo bola výhoda keďže pošta je fakt všade, no neskôr aj toto bohužiaľ spoplatnili.
Celkovo asi jediné čo bude v tvojom výbere hrať rolu je použiteľnosť aplikácie, ako sa tebe páči atď., inak fakt asi tie výhody free účtov sú úplne totožné.
Lebo ono aj tak ťažko poradiť, napr. mne sa internetbanking a aplikácia od Unicreditu nepáči a príde mi to chaotické a oproti iným aplikáciám dosť chabé, a to nehovorím o PUSH notifikáciách, ktoré občas mi prišli, ale vo väčšine prípadoch vôbec. Ale niekto iný povie, že jemu to vyhovuje a nemá s tým problém.