Pneumatiky :)
Re: Pneumatiky :)
ako o CC2 sa nebojim v zime, tam su podla testov lepsie ako priemerne zimne...skor mi ide o mesiace kedy je 35+ co to spraví na dialnici a spol
Spoiler: ukázať
nic, co by mali spravit. normalne pojdes po dialnici ako keby si mal hocijake ine pneumatiky.
ITX >>> ATX
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 09. Máj, 2009, 15:09
Nad 35 sa rozpustia ako cokolada. To radsej ostat doma.
ide o to ze michelin pise -10 az 30
jasne ze sa neroztopia ale ci sa za tých 3000-4000kmco nabeham na dovolenke pocas 35+ neznicia jak za 10-15kn za bezneho provozu
no nic čas rozmýšľat pocas zimy
jasne ze sa neroztopia ale ci sa za tých 3000-4000kmco nabeham na dovolenke pocas 35+ neznicia jak za 10-15kn za bezneho provozu
no nic čas rozmýšľat pocas zimy
hlavna dilema je poriadne zimne a nasu zimu kedy je sneh 2dni
ak letné,zimne tak na leto Hankook Ventus Prime 4
50e bez dph za kus je no brainer
ak letné,zimne tak na leto Hankook Ventus Prime 4
50e bez dph za kus je no brainer
Naposledy upravil/-a hawkeye v So 26. Nov, 2022, 22:37, upravené celkom 1 krát.
Ved poriadne zimne znamenaju ze su dobre aj na suchu, v teple, vode, džabe a nie ze prejdu cez metrovy sneh (kde ostanes lezat aj tak na bruchu).
.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Treba si trosku utriedit aky si uzivatel auta/pneu. Akoze dialnica okolo predpisovej rychlosti je pre pneu oddych, co tam sa akoze treba bat nechapem. S vykonom i30 uz ani nehovorim.
V testoch mas tie gumy miestami dobre ze nie na supersportoch a ziju ich nakladacky, takze nejakych 35 stupnov v lete by som neriesil, pokial to nechces na nakladacky.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
na tyre reviews spominal ze ked s nimi v letnych horucavach siel po okruhu, tak po 2-3kolach zacali stracat prvenstvo v prilnavosti...
Ani nie prvenstvo (keďže na suchu nie sú CC2 ani zďaleka najlepšie celorocky), ale začali sa dosť predlžovať časy.
ITX >>> ATX
Moze byt, tak ci tak presne to by som si predstavoval pod tym udajom.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 09. Máj, 2009, 15:09
Zacali sa zhorsovat casy na okruhu, ano, celorocne pneu nie su okruhove pneumatiky. @hawkeye mal mat davno kupene a obute CC2, akonahle sa mu zacnu v lete topit, kupi sadu letnych a CC2 preda alebo dojazdi v nasich zimnych podmienkach ako zimne. Napise tu do fora skusenosti a zivot ide dalej.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Ako prvé prestať hladať somariny po internete - urob to tak ako to urobí drvivá väčšina národa, jednoducho si niečo vyberie, v pneuservise mu to prezujú a normálne fungujú.
Ako druhé prestan počúvať deti čo tu vykladajú teorie o pneu jak keby boli piloti WRC a k tomu vlastnia pneuservis a denne prídu do styku s 20 sadami pneu. Celý národ to robí zle, len oni vedia kde je pravda...
A po tretie sa niekedy obzri na velkom parkovisku na čom všetkom ludia jazdia, čo sa obúva na nové autá - nie nemajú všetci od výroby obuté premiové pneu a víde ti z toho že aj ked kúpiš nejaký stred o 1/4 lacnejší ako premia, tak neurobíš chybu, pretože nezbadáš rozdiel.
To len tu majstri sveta cítia aj tie najmenšie rozdiely a preto nevyhnutne kupujú len premiovky lebo ti to môže zachrániť život - na tom sa vždy pobavím...
Ako vzdy "dobra" rada na zaver. Chodit po parkovisku a pozerat na com jazdia ludia. Ale ked uz mas na aute matadorky, neostava ti nic ine nez sa tlapkat po pleci ze su dobre, ved aj sused ich ma. A to parkovisko odporucam obzerat niekde v hladovej doline. Mozno tam tato teoria sedi.
Ale spat k teme od tohto akrobata. Tento tyzden priemer prezutych aut na den 1.25.
Ale spat k teme od tohto akrobata. Tento tyzden priemer prezutych aut na den 1.25.
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Samozrejme by to nebolo aby sa aspon jeden odborník neozval, ktorý má klapky na očiach a nemá iné ako hejtovať určitú osobu...
Už minulý rok o tomto čase som mal nazuté celoročky Hankook Kinergy 4S2 a písal som to tu nejeden krát a vyberal som ich podla toho že ponúkali aj ochranu ráfika, čo väčšina pneu pri celoročkách skoro nemá. Nemal som potrebu pozerať žiaden test...
A k tým parkoviskám, môžeme ísť kludne do velkomesta a garantujem ti že ked budú mať ludia celoročky, tak nebudú mať z 90% všetci Michelin CC a pri zimných bude platiť to isté že nebude mať väčšina premiové pneu...
Stav sa o čo len chceš...
Ked budeš obzerať premiové 2-5ročné autá tak budú mať premiovky ale zvyšok bude mať poobúvané od A po Z
Som sa trošku pobavil na Mišovej 130i, bývalý majitel to obul do totálneho šuntu a to by človek čakal že majitel 195kW zadohrabu na pneu nebude úplne šetriť...
A predsa šetril...
Už minulý rok o tomto čase som mal nazuté celoročky Hankook Kinergy 4S2 a písal som to tu nejeden krát a vyberal som ich podla toho že ponúkali aj ochranu ráfika, čo väčšina pneu pri celoročkách skoro nemá. Nemal som potrebu pozerať žiaden test...
A k tým parkoviskám, môžeme ísť kludne do velkomesta a garantujem ti že ked budú mať ludia celoročky, tak nebudú mať z 90% všetci Michelin CC a pri zimných bude platiť to isté že nebude mať väčšina premiové pneu...
Stav sa o čo len chceš...
Ked budeš obzerať premiové 2-5ročné autá tak budú mať premiovky ale zvyšok bude mať poobúvané od A po Z
Som sa trošku pobavil na Mišovej 130i, bývalý majitel to obul do totálneho šuntu a to by človek čakal že majitel 195kW zadohrabu na pneu nebude úplne šetriť...
A predsa šetril...
Naposledy upravil/-a Ivko v Ne 27. Nov, 2022, 13:06, upravené celkom 1 krát.