Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
Tak sneh to bol dost neprijemny, mokry. To vie zaskocit. Ak by bolo raz tolko prasanu tak lepsie by to slo
Inak co som sledoval, tak dost ludi na parkovisku by si usetrilo pracu a cas keby vyplo ASR a kusok to preplynovalo.
Clarksonove "I belie in speed and power" v mokrom snehu funguje lepsie ako citlive presmykovanie na jednotke.
Inak co som sledoval, tak dost ludi na parkovisku by si usetrilo pracu a cas keby vyplo ASR a kusok to preplynovalo.
Clarksonove "I belie in speed and power" v mokrom snehu funguje lepsie ako citlive presmykovanie na jednotke.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ja som siel do bily vecer a jedine moje fobia a karoq neboli odhrnute. neviem kde dnes kazdeho tak tarhalo ist. ale mate chodniky posypane?u nas som miestami nevedel co cesta a co chodnik
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Nie su vobec. Dokonca este bager co odhrnul parkovisko spravil na chodnik 2m kopu
Ale aspon vyskusam nove timberlandy
Ale aspon vyskusam nove timberlandy
Odhrnute aj posypane. A pred domom metrova kopa snehu. Nechcel som do toho ladu narazit autom lebo by to bola havaria.
Inac cesty na vychode celkom tragedia. Vtipy o cestaroch su celkom legitimne. Niekde prvykrat odhrnute naobed, niekde vobec.. Asi cakaju na pondelkove rano. A uz podvecer tie kopy snehu zacali solidne zamrzat, takze ides 40 a v aute pocit ako ked zijdes z asfaltky. Mimo kolaji s autom hadze meter do stran.
Inac cesty na vychode celkom tragedia. Vtipy o cestaroch su celkom legitimne. Niekde prvykrat odhrnute naobed, niekde vobec.. Asi cakaju na pondelkove rano. A uz podvecer tie kopy snehu zacali solidne zamrzat, takze ides 40 a v aute pocit ako ked zijdes z asfaltky. Mimo kolaji s autom hadze meter do stran.
.
-
- Pokročilý používateľ
a stale ziaden sused mi neocistil fobiu a ani karoq. nikomu sa nechce hrat so snehom . tiez ma napadlo ze mesto nebude platit predsa nedelu cestarov preplatky.nech sa ludia aj pozabijaju kluddne.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Tak u nas nejaka stara A8 ostala na bruchu, takze ja som sa auto dodnes nepokusal vyhrabat. Impreza sla jak tank ale tam je tiez obrovsky limit svetla vyska.
Toto keby napadlo v BA mozu uzavriet mesto zavorami
Toto keby napadlo v BA mozu uzavriet mesto zavorami
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
akoze no hate, ale aj take uz v BA bolo (januar 2015 tusim)
niet nad krajsi den ako ked cestari vstanu neskor ako ludia iduci do prace Ale su situacie, ako vtedy v BA, ked to proste sypalo intenzivne akurat v tom rannom case
niet nad krajsi den ako ked cestari vstanu neskor ako ludia iduci do prace Ale su situacie, ako vtedy v BA, ked to proste sypalo intenzivne akurat v tom rannom case
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Celkom zaujimavy pohlad do pomerne kratkej historie Pagani.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
A dalo sa v pohode aj predokolkou Sice pri tom druhom parkovani som myslel ze uz budem volat posily nech pridu tlacit, ale nakoniec sa to dalo postupne rozhojdat bez ASR
Tak ci tak to asi chce polnu lopatku prihodit.
-
- Pokročilý používateľ
pri yom cuvani si vsak skontriloval ci nemas sneh vo vyfuku
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Nevidim jediny dovod preco by som to robil. Aj keby si ho do toho vyfuku rukou naladoval cele vedro, tak jednak by ho to proste vyfuklo von a podruhe by sa hned roztopil
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
tak
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- scream
- Pokročilý používateľ
Predokolky su cista uzkost v tomto pocasi. Keby sme mali tuhsie zimy, tak by som zvazoval minimalne nieco haldexoidne na daily...kludne s celorockami.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Akoze neviem kadial si jazdil, ale za posledne 2dni som s predokolkou vysiel vsade a zo vsadial. Aj po nasnezenej dialnici o 7 rano sa dalo ist 130-140(ak to zrovna neblokoval niekto iduci 80)
Regulerne ak chcel clovek smykat, tak sa musel snazit a tak ako na videu auto surovo pichnut do nedotknuteho snehu.
A to som vramci nedele a pondelka spravil asi 200km. Vratane nedele rano
Akoze 4x4 a zakruty bokom by bola vacsia sranda. Ale uzkostou sa to nazvat nedalo.
Regulerne ak chcel clovek smykat, tak sa musel snazit a tak ako na videu auto surovo pichnut do nedotknuteho snehu.
A to som vramci nedele a pondelka spravil asi 200km. Vratane nedele rano
Akoze 4x4 a zakruty bokom by bola vacsia sranda. Ale uzkostou sa to nazvat nedalo.
- scream
- Pokročilý používateľ
Tak ono nie je kuzlo ist po zasnezenej dialnici, to som aj so swiftom predbiehal odhrnace. Ale po dialnici do KE sli v nedelu oba pruhy 50km/h. Druzstevna -budimir neprejazdna ani so 4x4 a mojou svetlou vyskou, na miernych kopcekoch v meste predokolky koncili, pri venceni psa som sa na tom celkom bavil ako sa ludia snazia carovat s FWD a hybu sa akurat dozadu Vcera nejake zapadnute BMW pri futbalovej arene, pani co sa sice na parkovacie miesto dostala ale z neho uz nie, auta, co sa nevedeli na kasi a utlacenom snehu udrzat v pruhu, pohnut v kopci zo semaforov atd. atd.
O nejakej jazde mimo mesto sa smer folkmar sa ani nemusime bavit, to mozes ist 100km 3 hodiny....
A cersenicka, bez lopaty by som s FWD nevysiel ani z parkovacieho miesta. Tieto uzkostlive stavy proste so 4x4 neriesis kym mas dobru svetlu vysku.
O nejakej jazde mimo mesto sa smer folkmar sa ani nemusime bavit, to mozes ist 100km 3 hodiny....
A cersenicka, bez lopaty by som s FWD nevysiel ani z parkovacieho miesta. Tieto uzkostlive stavy proste so 4x4 neriesis kym mas dobru svetlu vysku.
XBOX series X
XBOX series X