Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
Ma vyssi najazd, len uz ho mam ja 80k km, a robi to “odjakziva”
Ale dovod nehladam, stava sa to malokedy. Skor to vidim ako nejaky feature, nie ako bug.
Ale dovod nehladam, stava sa to malokedy. Skor to vidim ako nejaky feature, nie ako bug.
U mna som si to vsimol od 100tis. Teraz ma 138tis.
Je to uplne random. Niekedy teply, niekedy studeny, niekedy po 200km a pauze 30min, niekedy po noci. Ale teda za rok sa to stane cca 2-3 krat.
2.0 tdi 135kw, CUNA.
Cize to neni problem, len divne.
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
patten z posposleho ludu je skor taky ze nekupuj to, pri 80k sa ti pokazi svata trojica, to dajak nevychadza ta k potom pri 100,150,180 hovorili, len dockaj...
treba to startovat az ked zhasne vsetko a problem sa minimalizuje, dalsi adept je solenoid na vacke, pripadne senzor na kluke
treba to startovat az ked zhasne vsetko a problem sa minimalizuje, dalsi adept je solenoid na vacke, pripadne senzor na kluke
Startuje to na tlacitko automaticky, tam si nepomozem. Hovorim, 3x do roka to prezijem a na diagnostike ziadna zavada.
Len je to taka feature.
Len je to taka feature.
Aj keby pockas tak nic, stalo sa mi to akurat v utorok, vsak kym nazhavilo tak uz bolo pozhasinane
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
kokos toto ked pocujem, jak automaticky sak nestlacim brdzu a nestartuje, zapnes zapalovanie a potom startujes
Zaujimal by ma dovod takej feature. Ak mas dobru kompresiu, vstreky a funkcne zhavice tak, ma naskocit hned. Kazda otocka motora iba zbytocne zatazuje baterku, ktora v zime dostava riadne na hubu a preto prave chces aby ti motor naskocil cim skor.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Och, vsak “feature”
Som zvedavy jak to chcete diagnostikovat ked sa to deje raz za uhorsky rok
Som zvedavy jak to chcete diagnostikovat ked sa to deje raz za uhorsky rok
Nie kazda chyba sa musi prejavit na diagnostike. Mal som problem s podtlakovymi hadicami a diagnostika neukazala ziadnu zapisanu chybu. Kludne sa moze stat ze nejaky senzor pracuje hranicnej hodnote a potom to robi taketo blbosti. Napriklad co spomina dexter senzor na kluke, tak nemusi zachytit prvych par otoceni kluky, tym padom rj neda palivo a toci naprazdno. RJ moze mat nejaku toleranciu, kym vyhodnoti senzor ako zly.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
To je vela dohadov v jednom odstavci.
Trochu sa zamyslime. Auto funguje uplne v pohode a 3x do roka spravi toto. Co s tym? Jasne, zacnem to riesit, chodit po servisoch, vysvetlovat, ze podla vas to treba riesit a rozhadzu polku auta, vymenia diely za 1000eur a pri tej prilezitosti urcite nieco poseru.
Vyhra ako hovädo. Ked sa to zhorsi, alebo viac prejavi, bude sa to riesit. A bude to mozno aj riesitelne, nez nejaka fantomova zahada, na ktoru budem pol roka cakat, ci vlastne bola odstranena.
Trochu sa zamyslime. Auto funguje uplne v pohode a 3x do roka spravi toto. Co s tym? Jasne, zacnem to riesit, chodit po servisoch, vysvetlovat, ze podla vas to treba riesit a rozhadzu polku auta, vymenia diely za 1000eur a pri tej prilezitosti urcite nieco poseru.
Vyhra ako hovädo. Ked sa to zhorsi, alebo viac prejavi, bude sa to riesit. A bude to mozno aj riesitelne, nez nejaka fantomova zahada, na ktoru budem pol roka cakat, ci vlastne bola odstranena.
- CRO
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 07. Nov, 2017, 19:02
Cestou domou sa mi rozsvietila kontrolka serva na oranžovo (renault clio II 1,2 55kw/2005). Nespozoroval som žiaden rozdiel v riadení. Zajtra auto súrne potrebujem a neviem či sa mi nezasekne volant úplne alebo sa s ním bude dať hýbať ako s autom bez posilovača. Neviete niekto náhodou?
pozri sa do navodu na pouzitie, malo by tam byt spomenute ci mozes s autom nadalej jazdit, alebo je nutna okamzita navsteva servisu. ak je kontrolka oranzova, vacsinou je auto nadalej pouzitelne.
ITX >>> ATX
Ako bez posilovaca. Teoreticky pri najhorsom mozes pridret servo pumpu, ak ma nahodou malo oleja alebo nieco. Ale soferovat to pojde.
This.Le_Frog napísal: ↑Pi 16. Dec, 2022, 00:04 To je vela dohadov v jednom odstavci.