COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia2
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia2
Turbo, prosim dokaz, nejaky zmysluplny link. Inak to nedava zmysel pre kontajnerove lode. Pride do pristavu, vylozia, nalozia, nikoho nepustia z lode dolu, doplnia potraviny a hajde prec.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ak je pravda tie vodea a plne marnice tak novy variant je na svete. uz je otazka casu kedy to pride do Eu. a verim tomu ze premorenost tu svonu zastavi v pociatku. ale keby vzala fica so sebou do neba by som sa neurazil.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
preco by mal byt novy variant? ved cez Cinu este nepresiel ani len ten povodny, v tej krajine premorenie neexistuje
-
- Pokročilý používateľ
a co ho brzdilo aby nepresiel cez cinu este?ci tam ma ine tempo?nerypem len tomu nerozumiem
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
zero covid policy. Boli zavrety, prisne izolovali, ... pri R0 = 3 sa to dalo. Pri omikrone sa to uz poriadne nestiha.
FVE 12.45 kWp V/Z
Lebo vírus mutuje v tele nakazeného počas rozmnožovania. Miliarda nakazených = obrazne povedané miliarda šancí na mutácie, môže sa objaviť úplne nová aká tu ešte nebola. A je úplne jedno či nová vznikne z pôvodného či omikronu či inej mutácie. Nie je dôvod aby sa šíril pôvodný, to nefunguje tak že si musia prejsť všetkými mutáciami postupne zaradom.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Ty si hore napisal vetu, podla ktorej vobec nerozumies tomu, ako vznikaju nove mutacie a nesmejeme sa ti..ber si priklad
v ziadnom mojom prispevku "hore" som nic nepisal o sposobe vzniku mutacii
pisal som o tom, ze povodny variant sa este na celom uzemi Ciny nevyskytol a nie su voci nemu premoreni
tazko bude rozsireny novy variant, ked este len teraz (7.12.2022) upustili od Zero covidu
pisal som o tom, ze povodny variant sa este na celom uzemi Ciny nevyskytol a nie su voci nemu premoreni
tazko bude rozsireny novy variant, ked este len teraz (7.12.2022) upustili od Zero covidu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> Turbo, prosim dokaz, nejaky zmysluplny link. Inak to nedava zmysel pre kontajnerove lode. Pride do pristavu, vylozia, nalozia, nikoho nepustia z lode
>> dolu, doplnia potraviny a hajde prec.
sorry, nemam, nechce sa mi robit detektiva orieška a hladat. Existovalo strasne vela rozlicnych predpisov v roznych castiach sveta, kedy bola posadka testovana atd, ako viem ze to nebolo tak zlozite ako som to napisal ale zase to nebolo ani take jednoduche ze vylozim kontajnery, nikto sa s nikym nestretne, ziadne papiere netreba, 5.000 kontajnerov si len tak vylozim zeriavom a hotovo, plťka moze plavat dalej.
Mutacie : to je nebezpecenstvo najvacsie. Velmi tesne za "mampyčy" pristupom cinskej vlady - co ste chceli, ludia, to budete mat. Nechcete zero kovid policy, burite sa proti nej ? Okej, hajde na diskoteky. A teraz ked ti ludia budu masovo umierat, zlaknu sa. NABUDUCE uz nebudu taketo protesty a/alebo vlada povie "vidite co sa stalo minule ked sme zurivo nepotlacili vase sprostosti ? Chapete ze vobec nerozumiete virusu ?"
ze tam zomrie milion alebo desat milionov, to predsa nikoho v Cine nezaujima. JEDINE co ich zaujima je ako sa spomali business. Ich je vela, tam sa o ludsky zivot nestaraju.
>> dolu, doplnia potraviny a hajde prec.
sorry, nemam, nechce sa mi robit detektiva orieška a hladat. Existovalo strasne vela rozlicnych predpisov v roznych castiach sveta, kedy bola posadka testovana atd, ako viem ze to nebolo tak zlozite ako som to napisal ale zase to nebolo ani take jednoduche ze vylozim kontajnery, nikto sa s nikym nestretne, ziadne papiere netreba, 5.000 kontajnerov si len tak vylozim zeriavom a hotovo, plťka moze plavat dalej.
Mutacie : to je nebezpecenstvo najvacsie. Velmi tesne za "mampyčy" pristupom cinskej vlady - co ste chceli, ludia, to budete mat. Nechcete zero kovid policy, burite sa proti nej ? Okej, hajde na diskoteky. A teraz ked ti ludia budu masovo umierat, zlaknu sa. NABUDUCE uz nebudu taketo protesty a/alebo vlada povie "vidite co sa stalo minule ked sme zurivo nepotlacili vase sprostosti ? Chapete ze vobec nerozumiete virusu ?"
ze tam zomrie milion alebo desat milionov, to predsa nikoho v Cine nezaujima. JEDINE co ich zaujima je ako sa spomali business. Ich je vela, tam sa o ludsky zivot nestaraju.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
ale ja len predpokladam ze je asi novy variant.a velmi rad sa budem mylit. ja si tu nepotrebujem merat pipika a cinska zero cpvid policy sa dodrzuje odkedy? pracujeme s datmi ktore mame, a dufam ze mame spravne ale plne krematória u nas omikron neriesil.v cine je tiez cenzura jak svina a preto predpoklad novy variant. a zas rad sa budem mylit.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
cinska zero covid policy sa v Cine dodrzuje od uplneho zaciatku, pozeras niekedy spravy?
-
- Pokročilý používateľ
skor si ty ich zapni a uvidis ze sa praveze nedodrziava nedodrziavala a nebude dodrziavat. ruska na polnos a rebelia krizom krazom. varianty sa v cien vystriedali kvalitne pri ich hustote obyvatelstva.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook