Akcie/Zľavy/Výpredaje
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Akcie/Zľavy/Výpredaje
mmmmm hej ale TV nie je monitor. Vacsinou maju BGR panely, nikdy nemaju Displayport interfejsy len HDMI, chroma 4:2:0 a vzdy maju leskle obrazovky.
Leskla obrazovka samotna na takej ploche je absolutne no-go pre pouzitie ako monitor, pokial nebyvas v jaskyni.
Jasne, 43" TV su tu uz davno ale zase necakaj ze za 280,- najdes zazrak. Tu je dokonca za 215,- tak to bude urcite zazrak :
https://edigital.sk/tv-audio-zabava/tel ... imit%5D=24
a su tam aj dalsie modely ktore v Alze nemaju ("Kivi", Hitachi, JVC).
Leskla obrazovka samotna na takej ploche je absolutne no-go pre pouzitie ako monitor, pokial nebyvas v jaskyni.
Jasne, 43" TV su tu uz davno ale zase necakaj ze za 280,- najdes zazrak. Tu je dokonca za 215,- tak to bude urcite zazrak :
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
zrovna tato LG mi ako nejaka extra matna neprisla a zdalo sa mi ze povrch je rovnaky ako moja telka. ale dalsi dolezity faktor by som pridal a to je stojan. jasne, ak to nahradis vesa stojanom moze to byt jedno, ale toto LG ma stojan docela pouzitelny a plohovatelny, pri telkach vacsinou nemas sancu a nepomoze ani ich niecim podlozit lebo stoja na styroch nozickach. ale uz ideme OT, oproti beznej cene je to fakt dobry deal, o danom modeli je tu uz separatna tema
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
tiez som jeden z (tv-monitor) pionierov. Leskla obrazovka mi trosku vadi, len ked svetlo dopada priamo za mna a to sa stava len velmi skoro rano.. cez den je to ok, okno co mam na druhej strane ma matne folie a tie tomu pomozu, zjemnia intenzitu svetla. Ja mam dokonca 55 palcovy "monitor" a sedim od toho 1.2m ( mam kus custom stol/y ) a je to definitivne najvacsi upgrade co som kedy urobil, co sa tyka aj prace, aj konickov ako su hry( imerzia boost 500%) alebo produkcia hudby.mp3turbo napísal: ↑Ne 25. Dec, 2022, 21:49 mmmmm hej ale TV nie je monitor. Vacsinou maju BGR panely, nikdy nemaju Displayport interfejsy len HDMI, chroma 4:2:0 a vzdy maju leskle obrazovky.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Si si istý, že chceš mať takéto veľké reči po tom ako si povedal "chroma 4:2:0"? Toto povie len niekto, kto o tom nemá žiadnu znalosť o týchto produktoch, PC režim s Chroma 4:4:4 mala už aj moja 2017 Ťamťung TV. Ale pokojne, ja som od 2014 alebo 2015 som fungoval na 40" kvázi monitore a potom na 40" TV a dokonca som sa šuchol aj o pár "vychytávok" v danej kategórii za tie roky, takže sa môžeme pobavkať.mp3turbo napísal: ↑Ne 25. Dec, 2022, 21:49 mmmmm hej ale TV nie je monitor. Vacsinou maju BGR panely, nikdy nemaju Displayport interfejsy len HDMI, chroma 4:2:0 a vzdy maju leskle obrazovky.
A čo ten odkaz? Chceš tým niečo dokázať? Skús sa trošku zamyslieť a myslieť viac, než len dvojrozmerne. Videl si môj link? Videl si filtre, ktoré som tam zapol? Nie? Tak potom nechoď do extrémov a ak sa zamyslíš, tak možno zistíš, že práve preto, že pre tie kokoznačky žiadne čísla nenájdeš (hlavne input lag), som ich nespomínal.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Ked sa bavime o TV ako monitoroch...
Okolo 20 stran dozadu bola spomenuta akcia na 42' LG C2 (vtedy za 750-800e teraz za 900e).
Ti co do toho isli, viete zdielat vase postrehy?
Ak mate C1, please tiez dajte vediet.
Je to taka supa ako si myslim?
Je vobec nieco porovnatelne v tej cenovej kategorii, ci uz TV alebo monitor (ak sa bavime o rovnakej velkosti)?
Tipujem ze burn-in problemy tak isto nemate, ci? Toto je skor moja paranoia, viem ze taketo pripady su fakt len minimalne...
V podstate som rozhodnuty do toho ist ako dalsi upgrade, mozno este pockam na zlavu.
Akekolvek postrehy su vitane, diky moc.
Okolo 20 stran dozadu bola spomenuta akcia na 42' LG C2 (vtedy za 750-800e teraz za 900e).
Ti co do toho isli, viete zdielat vase postrehy?
Ak mate C1, please tiez dajte vediet.
Je to taka supa ako si myslim?
Je vobec nieco porovnatelne v tej cenovej kategorii, ci uz TV alebo monitor (ak sa bavime o rovnakej velkosti)?
Tipujem ze burn-in problemy tak isto nemate, ci? Toto je skor moja paranoia, viem ze taketo pripady su fakt len minimalne...
V podstate som rozhodnuty do toho ist ako dalsi upgrade, mozno este pockam na zlavu.
Akekolvek postrehy su vitane, diky moc.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
C2 som kupil mam ju kolko, mesiac ? Asi aj viac. Za mna urcite supa, nic ine uz ani nechcem.
Ked v buducnosti bude burn in tak necakam ze tak skoro a potom to uz bude aj tak jedno ved to zasa nestoji milion €
Ked v buducnosti bude burn in tak necakam ze tak skoro a potom to uz bude aj tak jedno ved to zasa nestoji milion €
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
je tu oled tema, tem sa spytaj
tldr z oledu spat na lcd by som uz nedal
tldr z oledu spat na lcd by som uz nedal
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
skoda tej ceny ale za dobre veci sa vzdy platilo a aj bude.
>> PC režim s Chroma 4:4:4 mala už aj moja 2017 Ťamťung TV.
do dnesneho dna mnohe lacne telky nevedia co to je.
Ze to mala nejaka [OberKlass ?] Samsungovica neznamena ze to ma uplne kazdy 5 rokov. Vid referencie na internete.
Ze to mala nejaka [OberKlass ?] Samsungovica neznamena ze to ma uplne kazdy 5 rokov. Vid referencie na internete.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Nebola, bol to KU6100, teda najlacnejšia 4káčka. To je aj dôvod, prečo som filtroval Alzu - čísel na tie TV nebude veľa ale keby som ja znovu chcel mať také (ako človek, kto niečo také nemal), tak začnem aj od lacnejších z tých lepších/známejších značiek a prípadne by som pokukal manuály na stránkach výrobcu, že či majú PC režim, resp. PC typ pre HDMI vstup - nechce sa mi veriť, že by to nebolo 4:4:4 pre každú z tých + lag by už nemal byť problém. Ten LG je už proste pristarý aj napriek PCentrickým fičúram.mp3turbo napísal: ↑Po 26. Dec, 2022, 12:19 skoda tej ceny ale za dobre veci sa vzdy platilo a aj bude.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Držte sa témy, na diskusné krúžky si vytvorte nové vlákno. Ďakujem
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Kód na zľavu 5€ na nákup v nay.sk nad 30€: S8F8HP
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Partianejaky datart kod? Idem brat macbook za 1700 tak by potesilo.
Mne uz ich stranka nejako neponuka kupony, mam ist na nu cez vpn?
Mne uz ich stranka nejako neponuka kupony, mam ist na nu cez vpn?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
15 €
pri objednávke nad 300 €
Váš kód:
M4646ff67777
neviem skus ci mu neskoncila platnost
pri objednávke nad 300 €
Váš kód:
M4646ff67777