Nechcem nikomu krivdit, ale snad sa da do autorizaku aj zavolat alebo prist sa osobne opytat aj bez toho, aby bolo potrebne o tom par tyzdnov pisat na fore.. Neviem o ziadnom, ktory by si pytal vstupne a ked budu chciet prehnane peniaze, stale sa da povedat "Dakujem, rozmyslim si a mozno sa ozvem"..Easa napísal: ↑Ne 29. Máj, 2022, 19:01 Nechcem nikomu krivdiť, ale minimálne čo sa týka áut mimo záruky som vždy na autorizáky čítal len zlo, odrby, šialené ceny, neochotu a menenie dielov hurá systém modelom. Skrátka celé zle. Ale však ak máte niekto referenciu na TOP autorizák pre VAG kde sa môžem spoľahnúť, že mi nenaúčtujú len za samotnú diag 300 EUR a nenavrhnú výmenu celého agregátu, tak sem s ním
Ja mam napr. so zvolenskym Volvom len dobre skusenosti, co sa tyka tohto.. Diagnostika, nastavenie motora tusim okolo 60 € a akurat mi bolo poradene, aby som vstreky ani neskusal menit alebo repasovat, na tom aute to vacsinou narobi viac skody ako uzitku a budu to vyhodene peniaze.. A to ani nehovorim, ze viackrat som odisiel s dobrou radou zadarmo..