Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
K tomu este podnikatelsky bonus (-3000) a nejaku klasicku zlavu za usmev (-1000).
.
v 2019 som aj ja obzeral auto, a skladovka passat 1.4, 17km najazd, akurat bol ze rok 2018 stal 16 000 euro. som sa ale ulakomil na superlacnu oktaviu, boli to dobre casy
S 2.0TSi NIKDO TAXI NEDĚLÁPietro sk napísal: ↑Po 16. Jan, 2023, 17:49taky motor ako taxi da len samovrah.tron44 napísal: ↑Ne 15. Jan, 2023, 21:51nie je to sice 5r ale aj takJednoduska napísal: ↑Pi 13. Jan, 2023, 20:24 A co potrebujes servisovat prvych 5 rokov na elektromobile?
https://twitter.com/elegantnikuryrFmiLvFvXoAAKEhE (1).jpg
jazdia same dizle alebo plyny.
Dneska jsem si dal tu práci v Brně a oslovil taxikáře které jsem potkal s tim co maj za motor a stupeň výbavy:
Celkem 7 Superbu
01 2x Combi - oba L&K a oba 2.0TSi 4x4
02 5x Sedan/Liftback z toho:
- 1x Style 1.5TSi
- 4x L&K 2.0 TSi
dalšie argumenty vysvetlene v tomto vlakne https://twitter.com/elegantnikuryr/stat ... 1237077007
v 2019 bola uplne ina situacia, pred krizou, pred zvysovanim cien, atd
ano, cena ID.7 bude vyssia ako porovnatelneho Passatu, VW asi vie, preco chce nastavit cenu podobneho modelu o 60 % vyssie
ano, cena ID.7 bude vyssia ako porovnatelneho Passatu, VW asi vie, preco chce nastavit cenu podobneho modelu o 60 % vyssie
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
holt v Brne je bohatsie nez v Bubline - ja som poslednych circa 12-15 taxijazd stretol 1.0i rárohy, 1.2 turbá, Dacie Renolty nula deväť, najvacsi motor bol 1.5TSI a 1.6tdi v Koktávii ale uprimne musim priznat ze mi nejaka americka buchta vyfukla E200d na letisku.
Kozu nemal ani jeden z nich, takze L&K sa nekonalo ten vyfuknuty Mercedes zrejme kozu mal. Ale viem ze jazdia aj nejake elektrobzučiaky, videl som Leafa dvojku, Ioniqa, Sko Teslu a este nieco, nepamatam si co. Mojho dodavatela syn robil na 1.2 Fabii kusok pred koronou 110.000km rocne, teda aspon to tvrdil, vtedy este elektro nedorastlo do sucasnej generacie a stavu a Tesly boli sialene drahe. Na take cislo by sa absolutne rozhodne oplatilo elektro. Lacne EV versus lacny vrčiak (dvojky LEafy boli niekde okolo 33.000 eur), kludne aj drahe EV versus drahy bzuciak (lebo Mercedes E nestoji "dvacku" ani "tricku" ani po taxizlave).
Kozu nemal ani jeden z nich, takze L&K sa nekonalo ten vyfuknuty Mercedes zrejme kozu mal. Ale viem ze jazdia aj nejake elektrobzučiaky, videl som Leafa dvojku, Ioniqa, Sko Teslu a este nieco, nepamatam si co. Mojho dodavatela syn robil na 1.2 Fabii kusok pred koronou 110.000km rocne, teda aspon to tvrdil, vtedy este elektro nedorastlo do sucasnej generacie a stavu a Tesly boli sialene drahe. Na take cislo by sa absolutne rozhodne oplatilo elektro. Lacne EV versus lacny vrčiak (dvojky LEafy boli niekde okolo 33.000 eur), kludne aj drahe EV versus drahy bzuciak (lebo Mercedes E nestoji "dvacku" ani "tricku" ani po taxizlave).
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Takze tvrdis ze s tym nema vobec nic spolocne WLTP, RDE ani planovany prichod Euro 7, tak?
----
Link mimo debaty
https://auto.pravda.sk/magazin/clanok/6 ... di-sef-vw/
nic take netvrdim, vidis to tam niekde?
V tom pripade dufam ze pre drvivu vacsinu soferov nebude problem dvojnasobna cena cenovych modelov
cena ID.7 bude vyrazne vyssia ako cena Passatu, ale existuje X alternativ, napriklad dvojicka Superb, ktory je stale dostupny a dostupny aj bude a za prijatelnu a porovnatelnu cenu
-
- Pokročilý používateľ
co je ta dvojicka ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
seriozne?
-
- Pokročilý používateľ
v elektrickom svete.
Inak ked skonci Superb tak konec srandy, z koncernu zostane najblizsie co, snad A6 (zdaleka nema tolko miesta vzadu) ale dohroma za aku cenu.
Inak ked skonci Superb tak konec srandy, z koncernu zostane najblizsie co, snad A6 (zdaleka nema tolko miesta vzadu) ale dohroma za aku cenu.
z kontextu je jasne, ze myslim prave non-EV Superb ako alternativu k nedostupnemu Passatu
-
- Pokročilý používateľ