Čiže nie je v tom žiaden rozdiel, ale je v tom rozdiel lebo to nerobi Bosch a vola sa to inak. Jasne, chapem, ale pssst.
Biela technika
Re: Biela technika (pracka + susicka)
Ta uprava na tom nič nemeni. Ešte raz a naposledy. Ani LG nemusiš čistiť po každom cykle. Ani u niektorych inych.
Čiže nie je v tom žiaden rozdiel, ale je v tom rozdiel lebo to nerobi Bosch a vola sa to inak. Jasne, chapem, ale pssst.

- scream
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ale musis mas to v navode aj pri najdrahsich LG susickach.
Si doteraz nepochopil rozdiel medzi cistenim kondenzatora (a jeho filtra) co ma LG a cistenim toho isteho PLUS zmolkoveho filtra v bubne co ma bosch.
By ma zaujimalo, kde ten bordel u LG podla teba ide
Si doteraz nepochopil rozdiel medzi cistenim kondenzatora (a jeho filtra) co ma LG a cistenim toho isteho PLUS zmolkoveho filtra v bubne co ma bosch.
By ma zaujimalo, kde ten bordel u LG podla teba ide
Spoiler: ukázať
-
stefan222
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
cize ako cistit ten rebrovity kondenzator?ked nemam autoclean?
hry- ps5/xbox
Skoda Karoq 1.5tsi dsg 12/2025
Skoda Karoq 1.5tsi dsg 12/2025
- mirjak
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
normalne vodou… ja ho vystriekam sprchou
No pokial sa da vybrat kondenzator to je fajn. Ak nie, mas smolu. Mozes vycistit tak prve 2cm stetcom a vysavacom a neskor servis za par stovak eur kedze sa cela susicka musi rozobrat.
Doma mame 8000 seriu AEG a tam sa neda vybrat a ako pozeram navod tak ani u najdrahsej 9000 serii.
Neviem ci to je cost cutting alebo preco to nevedia v AEG vyriesit pre modely s tepelnym cerpadlom ale osobne si na to uz dam velky pozor v buducnosti pri kupe
Doma mame 8000 seriu AEG a tam sa neda vybrat a ako pozeram navod tak ani u najdrahsej 9000 serii.
Neviem ci to je cost cutting alebo preco to nevedia v AEG vyriesit pre modely s tepelnym cerpadlom ale osobne si na to uz dam velky pozor v buducnosti pri kupe
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tak to si ma nepotesil ze u AEG to nejde komplet vybrat a vycistit svojpomocne
NB: Lenovo Legion 15 15AHP10
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver

- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Dobrá info, AEG bol moj favorit na techniku ktorú do cca pol roka určite nakupujem.
CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD, CPU Cooler Bequiet! Pure Loop 2
Ignore list:
Ignore list:
- scream
- Pokročilý používateľ

No ja by som vzal ten BOSHCH s autocleanom, to je bezkonkurencne ( obcas maju este cashbacky tak sleduj). Inak nenasiel som inu znacku ktora by mala podobny autoclean tj. nie cistenie kondenzatora ale priamo zmolkoveho filtra. Aj by som nejak rozdychal cenu ( najlacnejsi akciovy autoclean 750E) ale bohuzial sa nevojde rozmerovo (66cm hlbka).
S tym kondezatorom by som to nevidel tak cierno. Dobra kefka na vysavaci, pripadne stalceny vzduch alebo postriekat prudom vody nech bordel stecie dole.
S tym kondezatorom by som to nevidel tak cierno. Dobra kefka na vysavaci, pripadne stalceny vzduch alebo postriekat prudom vody nech bordel stecie dole.
Ako uprimne, cistenie zmolkoveho filtra po kazdom suseni nieje ziadna veda a je to hotove do par sekund, dolezitejsie je podla mna cistenie kondenzatora.
Scream ver mi, nestaci dobra kefka a vysavac, Ten kondezator ma asi 40 cm. s kefkou vycistis tak 2 cm. stlaceny vzduch som este neskusal ale neverim ze to pretlaci tie usadene zmolky z rebier. Cistenie vodou neviem presne ako si predstavujes ale znie to dost nebezpecne a ako dostat von tu vodu a ten bordel co stecie dole...
// pozrite si ako vyzera kondenzator na AEG 7000, od 23 minuty
Scream ver mi, nestaci dobra kefka a vysavac, Ten kondezator ma asi 40 cm. s kefkou vycistis tak 2 cm. stlaceny vzduch som este neskusal ale neverim ze to pretlaci tie usadene zmolky z rebier. Cistenie vodou neviem presne ako si predstavujes ale znie to dost nebezpecne a ako dostat von tu vodu a ten bordel co stecie dole...
// pozrite si ako vyzera kondenzator na AEG 7000, od 23 minuty
Naposledy upravil/-a stevo891 v Št 26. Jan, 2023, 12:34, upravené celkom 1 krát.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- Ghost
- Používateľ

- Dátum registrácie: Št 14. Sep, 2006, 02:00
A viete aj mne odporucat teda nejaku konkretnu susicku, ktora sa oplati a ma to samocistenie? Na velkost moc nezalezi.
Doteraz som mal v hladaciku, najme AEG (aj pracku aj susicku), ale ked tak citam tak nic moc, ci?
Kupovat budem teraz na jar a budem potrebovat teda aj pracku.
Diik
Doteraz som mal v hladaciku, najme AEG (aj pracku aj susicku), ale ked tak citam tak nic moc, ci?
Diik
ako to tu tak citam, tak som vazne vdacny, ze som na vianoce 21 kupil tu moju bosch-ku (WTX87MW0CS) s autoclean a nedal som sa ukecat na lg/aeg alebo nieco ine
inak zatial sme naozaj velmi spokojny.
inak zatial sme naozaj velmi spokojny.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver

- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Tak je to naozaj dealbreaker ak nevieš rozobrať a vyčistiť to čo sa zadrbe logicky ako prvé.
takže aj keby bez autoclean, tak s možnosťou ľahko vyčistiť ručne. bez vŕtačky
a ideálne asi pod 750 eur ale tak prinajhoršom pôjdem aj týmto smerom.
Dunar postoval nejakú LG čo ma obdobnú možnosť?
EDIT: aj keby BOSH, pozerám na WEBE majú s autoclean iba sušičky s kondenzáto na manuálne vylievanie, to sa nerobia kvalitné sušicky s vývodom na vodu? tak som si to predstavoval že už nebudeme ručne vylievať....
takže aj keby bez autoclean, tak s možnosťou ľahko vyčistiť ručne. bez vŕtačky
Dunar postoval nejakú LG čo ma obdobnú možnosť?
EDIT: aj keby BOSH, pozerám na WEBE majú s autoclean iba sušičky s kondenzáto na manuálne vylievanie, to sa nerobia kvalitné sušicky s vývodom na vodu? tak som si to predstavoval že už nebudeme ručne vylievať....
CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD, CPU Cooler Bequiet! Pure Loop 2
Ignore list:
Ignore list:
- Memnon
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
neviem kde presne si hľadal, možno chyba u predajcu
https://www.bosch-home.com/sk/vypis-pro ... -cerpadlom
sušičky s tepelným čerpadlom, Autoclean a samozrejme z možnosťou vyvodu vody hadicou
okrem Autoclean majú nižšiu radu, ktorá má automatický oplach aspoň konfenzatora, tak ako aj tá LG ktorú spomínal Dunar
https://www.bosch-home.com/sk/vypis-pro ... -cerpadlom
sušičky s tepelným čerpadlom, Autoclean a samozrejme z možnosťou vyvodu vody hadicou
okrem Autoclean majú nižšiu radu, ktorá má automatický oplach aspoň konfenzatora, tak ako aj tá LG ktorú spomínal Dunar
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD
- HellAngel
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tak ten kondezator vycistit na AEG je celkom masaker. No toto keby som vedel ked som ju kupoval. Akoze som s nou max spokojny, bol este cash back na nu, ale cistenie kondezatoru ma celkom dostalo. Ten len tak lahko nevycistis
NB: Lenovo Legion 15 15AHP10
- scream
- Pokročilý používateľ

https://www.mall.sk/susicky/bosch-susic ... wtx87m90by aktualne najlacnejsia s autoclean... ostatne ficuky velmi nemaju zmysel mozno ak by si chcel nutne nejaku funkcionalitu cez apku wifi alebo naparovanie pradla.Ghost napísal: Št 26. Jan, 2023, 12:32 A viete aj mne odporucat teda nejaku konkretnu susicku, ktora sa oplati a ma to samocistenie? Na velkost moc nezalezi.
Diik
Ten nevyberatelny kondezator ma uz dnes skoro vsetko... Ale pokial sa bavime len o cisteni kondezatora ( self cleaning condenser ) to ma vacsina susiciek nad 500E ( Konkrene Bosch uz od serie 6 ale asi nie vsetky modely)