Dobrý deň
Prosím vás chcem sa vás opýtať ako by sa dali zrušiť upozornenia v systéme android? Ako je v obrázku od HZo****e. A podobných časopisov ktoré som čítal. A ako ich predchádzať tak aby som ten článok prečítal ale nechodili nám upozornenia.
Jedná sa o nokia 5.4.
Ďakujem Vám za akú koľvek pomoc.
Zrušiť upozornenia v systéme Android
- marian_sk
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 20. Apr, 2018, 21:32
Zrušiť upozornenia v systéme Android
Hovor vždy pravdu aj keby ta to malo bolieť. Ale časom sa ju naučíš počúvať, aj keď tY do očí klamú.
Chemická zlúčenina vodíka s kyslíkom, ktorá produkuje minimálnu úroveň hlasitosti,
spôsobuje eróziu vrstvy hornín, uložených pozdĺž jej trajektórie. (Ticha voda brehy myje.)
Chemická zlúčenina vodíka s kyslíkom, ktorá produkuje minimálnu úroveň hlasitosti,
spôsobuje eróziu vrstvy hornín, uložených pozdĺž jej trajektórie. (Ticha voda brehy myje.)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Zrušiť upozornenia v systéme Android
To prve je z Google News, druhe z Google Maps. V kazdej app si mozes bud v jej vnutri nastavit, na co ta ma upozornovat, alebo upozornenia rovno systemovo odstavit. Cize chod do app, klikni na nastavenia, tam dalej najdi "Upozornenia" a povypinaj to co neches. Alebo systemovo, podrz prst na ikone aplikacie, vyskoci ti okienko, daj info o app, alebo nieco take, a tam uz zas najdi "Upozornenia" a povypinaj to.