Ahoj,
kamarat dostal od firmy tablet Lenovo Thinkpad 10, nakolko kupovali nove. Zial vsak je tam sifrovanie Bitlocker. Neviete mi poradit ako to obist? Chceme spravit novu instalacku, data na disku nas nezaujimaju. Dakujem
Lenovo tablet Bitlocker
Lenovo tablet Bitlocker
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Lenovo tablet Bitlocker
PIN by mal byt v microsoft konte, ktore sa pouzivalo so zariadenim
Druha moznost, ak ta teda data netrapia je spravit recovery, pokial to pojde. Boli pripady, kedy bitlocker zahrnoval aj recovery particiu a teda nebolo mozne recovery spravit.
Tretia moznost by bola stiahnut recovery z Lenova ak je to mozne (podla SN zariadenia), bootnut to tam z USB a preinstalovat.
Druha moznost, ak ta teda data netrapia je spravit recovery, pokial to pojde. Boli pripady, kedy bitlocker zahrnoval aj recovery particiu a teda nebolo mozne recovery spravit.
Tretia moznost by bola stiahnut recovery z Lenova ak je to mozne (podla SN zariadenia), bootnut to tam z USB a preinstalovat.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Praveze to konto on nemá. Data nas netrapia. Odpojil som bateriu na hodinku pockam , snad sa Bios vynuluje.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Pri mobilnych zariadeniach sa heslo z BIOS-u vybitim baterky a ani resetnutim BIOS-u neodstrani..
Ved by to stratilo akykolvek zmysel.. Stratis notebook/ukradnu Ti ho a po vybiti baterky voilà, vsetko pristupne?
Pri zapinani sa neda klasicky vyvolat Boot Menu? Ten screenshot je z ktorej fazy zapinania?
BTW najgenialnejsie screenshoty su cela obrazovka na vysku so zobrazenou fotkou na sirku..
Ved by to stratilo akykolvek zmysel.. Stratis notebook/ukradnu Ti ho a po vybiti baterky voilà, vsetko pristupne?
Pri zapinani sa neda klasicky vyvolat Boot Menu? Ten screenshot je z ktorej fazy zapinania?
BTW najgenialnejsie screenshoty su cela obrazovka na vysku so zobrazenou fotkou na sirku..
Spoiler: ukázať
Poskusam , dal som oprava Windowsu a da sa bootovat z USB , aj mi ho nacitalo , len nejde dotyk lebo niesu ovladace a nemam po ruke usb hub neviem ci to pojde ale sformatovat
Tak bolo to easy , jednoducho som cez cmd vycistil disk, sformatoval . Pripojil usb kluc a nainstaloval cisty Win