Ohlasovanie z fora na iPade
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Ohlasovanie z fora na iPade
mam taky dlhtrvahuci problem s forom ked si ho citam na ipade, ze v kuse ma to odhlasuje. zapamatanie prihlasenia samozrejme zaklikavam, a odhlasuje ma to v takych frekvenciach, ze prihlasim sa, kliknem na nove prispevky, otvorim si nejaky thread a uz som odhlaseny. Prehliadac pouzivam firefox, ine stranky mi to nerobia, podla mna to bude nieco s cookies.
Spoiler: ukázať
Re: Ohlasovanie z fora na iPade
IPad air 2020, firefox 108.1 a mne to ide. Hm.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Mozno hlupa otazka ... Povolil si cookies?
Mne to nerobi nikde, ale 99 pripadov zo 100 je problem jablko ... Dovod nepoznam
jablko nemam ziadne ... nemam to ako skusat ...
Mne to nerobi nikde, ale 99 pripadov zo 100 je problem jablko ... Dovod nepoznam
jablko nemam ziadne ... nemam to ako skusat ...
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
mne robilo nieco podobne na ipad air 2, posledna 2 roky tak asi kazde 1-2mesiace ma odhlasilo, ale posledneho pol roka je uz klud, browser nativny jablkovy safari
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Prompt na akceptovanie cookies sa mi ani nezobrazuje a podla mna ich mam povolene, lebo bez cookies sa by nezobrazovala ikonka prechodu na prvy novy prispevok v teme
No skús sa odhlásiť, vyčisti prehliadač a či bude pýtať cookies ... Daj povoliť a skús sa prihlásiť.
Ja som sa teraz trapil s niecim podobnym na S23. Odsuhlasenie cookies ani neponukalo na mobilnej verzii webu. treba sa prepnut na zobrazenie pre PC, potvrdit cookies a hodit sa spat na mobilny web.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.