Už sa to aj deje, toto je čerstvá z dneška... Rozdiel celkový asi 1900 eur oproti minulej faktúre na týchto položkách..
Som tu dlhšie nebol, moc veľa práce, ale pre teba Beardie chystám špeciál, ale asi sa dozviem, že zase nie som objektívny, resp. že sa to vyrieši
Ale v zmysle "put your money where your mouth is", som sa znova obetoval a tak ako som písal už predtým a skúšal žiť pár dní s EV, záver je samozrejme ten že je to haraburda
Jak budem mať čas tak napíšem krátky subjektívny súhrn, asi najhoršieho auta za 180K v ktorom som kedykoľvek v živote sedel
Ale aspoň som v ňom sedel, a viem za seba posúdiť, či to dáva zmysel pre mňa... Takže tie názory a skúsenosti som nepísal ani vtedy od stola...
Ja viem chyba je vo mne, nie som typický užívateľ... Keby že používam Microsoft Teams namiesto cestovania po zákazníkoch a jednania z očí do očí a mám teda vďaka tomu celý život HO tak vlastne auto by som ani nepotreboval, do najbližšieho Yeme alebo iného organického obchodu stačí predsa elektrokolobežka, a sushi v duši mi zabezpečí bolt či volt alebo jak sa tomu nadáva
3 Dni keďže bol víkend som to nejako prežil obmedzene, lyže som im do toho pchať s princípu nechcel, ale momentálne sa zase idem venovať môjmu tradičnému použitiu auta