Všeobecná diskusia II
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Všeobecná diskusia II
ja hlasujem za Turbov Dennik ... alebo cokolvek ine.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Ja som myslel len predplatne, nie celu redakciu.
Ja som mal vzdy japonske auta a nikdy som nemal problem. Mne proste tie koncernove vozy nesedia. A terajsej mojej toyote sa ziadne koncernove auto ani nepriblizuje.
To je jasne, ked ich nevie dobehnut
Every CX-60 is equipped with an 8-speed automatic gearbox with a multi-plate clutch
korejci maju fajn auta na papieri, a mozno aj napohlad. ale pouzivat to. uf. jak je mozne ze nova kia nevie take veci ako zavret okna s dialkovym? preco tam daju fasacku makku presivanu palubovku ked prave 2 centy nad kolenom ju predelia a dalej ide tvrdy plast rovno kde opieras koleno? otazky ktore veda nevie zodpovedat.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Preco sa zapne klima jak streknes ostrekovacom a potom sa zahmlie cele auto ? To je tiez otazka
Prepne to na vnutorny okruh aby to do kabiny nevcuclo smrad z ostrekovacej kvapaliny. Vnutorny okruh zahmlieva okno. Klima ma vzduch vysusit aby sa nezahmlilo.
Slovami klasika: sounds good, doesnt work.
Slovami klasika: sounds good, doesnt work.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
model 2023 uz okna zavriet vie.... a odpoved je pretoze vychodne zmyslajuci taketo fičury nepotrebovali ale prichodom na europsky trh sa to postupne a pomlay ucia .....werwest napísal: ↑So 11. Feb, 2023, 23:14 korejci maju fajn auta na papieri, a mozno aj napohlad. ale pouzivat to. uf. jak je mozne ze nova kia nevie take veci ako zavret okna s dialkovym? preco tam daju fasacku makku presivanu palubovku ked prave 2 centy nad kolenom ju predelia a dalej ide tvrdy plast rovno kde opieras koleno? otazky ktore veda nevie zodpovedat.
proste nie je to take lego ako "fau ve grup" kde si dokodujes bambilion veci pomaly aj pomocou mobilu....s kiou zijem uz dakých 2,5roka a ano su tam veci ktore aj mna vytacaju ale pomer vybavy a ceny ....keby som siel do golfa mam tak polovicnu vybavu .....
Teraz mozu zacat pracovat na dalsom levli. Automaticke zatvorenie okien ked zacne prsat.
Suhlasim, korejci maju momentalne fakt dobre ceny.
Suhlasim, korejci maju momentalne fakt dobre ceny.
-
- Sponzor fóra silver
zatvaranie oknie by som mohol oprdiet ale skor nech zamakaju na svetelnej technike pretoze v tomto prehravaju na plnej ciare + ten blby system ze importer rozhoduje o tom aka vybava bude na danom trhu dostupna ...... ako napr az do modeloveho roku 2023 nebolo mozne delene zadných sedaciek 40/20/40 pricom v ČR, D aj inde taket moznost bola .... alebo zas na druhej strane v ČR nebol pre urcite typy výbav dostupny adaptivny tempomat pricom v SR to islo
jak nepotrebovali, tam neotvaraju okna?
dotlacil som oca nech priplati za led a ledkuju celkom fajn. len je smutne ze nemaju automaticke levelovanie, nalozis par veci dozadu a uz vsetci blikaju kym ta napadne ich dat dole
skor mi to pride ze tie auta navrhuju vyborni inzinieri, akurat ti inzinieri vzivote nevlastnili auto
-
- Sponzor fóra silver
full ledky mam aj ja ale podstata je ze tieto ledky su u nemcov v podstate zakladne svetla a mas moznost priplatit si sa dynamicke ledky ci v skdoe VW alebo opel .....
vychodne zmyslanie je zda sa ze ine napr. impulzne stahovanie okien dlho predhlo a vlastne u niektorych znaciek to trva ze mas impulzne stahovanie len u vodica v tomto sa niektory uz polepsili ....a davaju ich na vsetky 4 okna..... ako fail mi pride napr aj to ze sice mas moznost digitalneho kokpitu ale v podstate nic neviem pretoze infotaimetn nie je prepojeny s kokpitom
vychodne zmyslanie je zda sa ze ine napr. impulzne stahovanie okien dlho predhlo a vlastne u niektorych znaciek to trva ze mas impulzne stahovanie len u vodica v tomto sa niektory uz polepsili ....a davaju ich na vsetky 4 okna..... ako fail mi pride napr aj to ze sice mas moznost digitalneho kokpitu ale v podstate nic neviem pretoze infotaimetn nie je prepojeny s kokpitom
nejaka automobilka vyraba LED svetla, ktore maju menej ako 2000lm, ked nemaju automaticke nastavenie vysky podla zatazenia?
ITX >>> ATX
Co k tomu dodat. Ked som vymenil na oktavii radio za 3rd party, tak v strede na displeji vsetko ukazovalo ako by bolo origo, aj navi nie este aby oem system nevedel ukazovat veci na kokpite.