Mozno to mas len polamane.
Všeobecná diskusia II
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
Re: Všeobecná diskusia II
toto prestali pouzivat mozno tak od 2017 lebo to vytapalo auta a rj, ludia sa zacali stazovat ze im to nestihlo zavriet, nakodovat sa to zrejme este da ale nepojde toSKiLEX napísal: Teraz mozu zacat pracovat na dalsom levli. Automaticke zatvorenie okien ked zacne prsat.
a nove auta uz ani nenakoduju na kolene s mobilom lebo je potrebny online token na zmeny
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ja mam LED bez ostrkovacov, takze tipujem, ze pod 2000lm. Ci je tam autolevel neviem. Ale su to prakticky led ziarovky D2S v projektore.
Japoncov si ja nedam. Soferovat sportovo liznuteho japonca a genericky VAG bol 2 dekady obrovsky rozdiel.
Lexus, acura, honda whatever mali prvky komfortnej vybavy uz pradavno. Led minimalne od 2012. Elektromobilitu ani nespominam... motory o ktorych sa VAG moze dodnes snivat. Okienka mozno nemali ale aspon s nimi nemuseli chodit do servisu kazdy piatok.
Mal som accorda 2003. Xenony, full elektrika, dazdovy senzor, navi za priplatok, vyhrev, siber, tempomat, ovladanie z volantu, premium audio, 2.4l 140kw, spotreba 7l mimo... a to auto na kupu nebolo nijak extra drahe.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Nevim ci su ostrekovace nutne, ci je autolevel vies zistit tak ci mas posuvnik na level alebo nie
Nad 2000lm sú nutné ostrekovače + autolevel, pod tu hranicu je to myslím na výrobcovi ako sa rozhodne.
ITX >>> ATX
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Prave kvoli nizsim nakladom na vyrobu sa preslo na svetla pod 200lm robili sa dokonca aj xenony tusim D3S ktore boli len 25W namiesto 35W
a prakticky vsetkyt zakladne ledkove svetla (aj u VW) su pod 2000lm
a prakticky vsetkyt zakladne ledkove svetla (aj u VW) su pod 2000lm
Ved ani lejzre, ani matrix, ani matrix hd nemaju.
Aj tak su s tym len problemy
Aj tak su s tym len problemy
.
-
- Sponzor fóra silver
stiv ale maju ....
-
- Sponzor fóra silver
Jake auto nechce sa mi verit ze nemaju alebo potom maju pod 2000lm vykon lebo toto hovori legislativa ....
- d3Xter
- Používateľ
ostrekovace nie su povinne uz davno
-
- Sponzor fóra silver
Mas niekde relevantne info lebo sa mi mechce verit ze vsetci montuju ostreky svetiel ked nie su povinne
https://youtu.be/bM8LE8CHdBk mesiac stare video a tu sa to tiez spomina
https://youtu.be/bM8LE8CHdBk mesiac stare video a tu sa to tiez spomina
Vsetci?
Mne pride, ze je problem najst ostrek svetiel na novom aute.
Ale taky hint, otvorime si autobazar, aktualna x5, lejzrove svetla a cuduj sa svetu, tam tiez nie su. Na ziadnej.
A tam sa rozne preklikaj na co chces a ostreky nebudu. Zrejme maju teda vsetci <2000lm svetla.
Mne pride, ze je problem najst ostrek svetiel na novom aute.
Ale taky hint, otvorime si autobazar, aktualna x5, lejzrove svetla a cuduj sa svetu, tam tiez nie su. Na ziadnej.
A tam sa rozne preklikaj na co chces a ostreky nebudu. Zrejme maju teda vsetci <2000lm svetla.
.
- d3Xter
- Používateľ
vsetci hej, na starych haraburdach nove chodia uz bez lebo tam byt uz nemusia, stare musia splnant ich normy
nemam rad topspeed ale kludne pozri ich videa a zisti ze az tak vsetci tie ostreku nemontuju, takze neviem jak davas pozor ale mal by si sa polepsit
https://youtu.be/LPEbrtwB3GQ?t=11
nemam rad topspeed ale kludne pozri ich videa a zisti ze az tak vsetci tie ostreku nemontuju, takze neviem jak davas pozor ale mal by si sa polepsit
https://youtu.be/LPEbrtwB3GQ?t=11
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
borci neaku sedacku/podsedak pre 7r ?ma 24kg , sucasna je taka uber siroka ze ma take polystyreny po boku a planujeme zas dlhsiu trasu asi 5ludi v aute.dik
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook