S-video - ciernobiely TV
- bad_messiah
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Júl, 2004, 14:00
S-video - ciernobiely TV
problem je ten ze sa snazim rozchodit na 7600GO farebny obraz mam to pripojene S-video - SCART, nastavil som normu PAL B skusal som s nView rozne veci ale napriek vsetkemu to nejde tel. je new panasonic a kablom to tiez nie je bo ho mam odskusany kde mam este hladat chybu?
RETRO POPIS : dlhšie som tu nebol :)
CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"
CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Re: S-video - ciernobiely TV
Chyba je jednoznacne v kabli. SCART koncovka je inak prepojena ako by mala byt. Niekde na nete som videl, ze treba prepojit na SCARTe dva piny a pojde farebny obraz. Skus pohladat cez google. Alebo kup cisto S-VIDEO - S-VIDEO kabel a nemas problembad_messiah napísal:problem je ten ze sa snazim rozchodit na 7600GO farebny obraz mam to pripojene S-video - SCART, nastavil som normu PAL B skusal som s nView rozne veci ale napriek vsetkemu to nejde tel. je new panasonic a kablom to tiez nie je bo ho mam odskusany kde mam este hladat chybu?
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- bad_messiah
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Júl, 2004, 14:00
ja to mam na AV a CB... no jo skusim este pohladat na nete
RETRO POPIS : dlhšie som tu nebol :)
mozno je chyba v kabli, skus pouzit co najkratsi kabel, lepsie tienenie. .. urcite to tam nieco rusiscarinko napísal:trocha OT ale nechcem zakladat nove tema
mam zapojene Svideo-svideo na telke ide farba v pohode ale na telke mi chodi taka vlnovka zhora dole a nelubi sa mi to neviete co to je a ci sa to da odstranit ??
pravdepodobne z kompu pustas svideo, ale televizor to berie ako tvout.. .. skus na pc nastavit vystup nie svideo ale tvout. .. mne to pomohlobad_messiah napísal:problem je ten ze sa snazim rozchodit na 7600GO farebny obraz mam to pripojene S-video - SCART, nastavil som normu PAL B skusal som s nView rozne veci ale napriek vsetkemu to nejde tel. je new panasonic a kablom to tiez nie je bo ho mam odskusany kde mam este hladat chybu?
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
skus odpojit antenovy kabel na telke a uvidis rozdiel. je to krute ale ja som to tiez robilscarinko napísal:trocha OT ale nechcem zakladat nove tema
mam zapojene Svideo-svideo na telke ide farba v pohode ale na telke mi chodi taka vlnovka zhora dole a nelubi sa mi to neviete co to je a ci sa to da odstranit ??
ano, je to antennym kablom. Ak chcete mat pripojenu aj antenu aj komp, treba to riesit pripojenim tienenia anteny cez kondenzator (teraz neviem ci 10 alebo 100n)... teda aspon myslim... treba vyskusat, mne sa nechce, nic tym nedoseriete.
Spoiler: ukázať