predbezny zaujem o nalepky do auta - pretaktovanie.sk
takze je tu cena na nalepku pod SPZ, a to na bielom podklade ciernym napisane www.pretaktovanie.sk s dvoma ciernobielymi logami pretaktovania po krajoch.
1kus...35,-Sk
1kus...35,-Sk
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Ako sa da spravit predbezna opbjednavka alebo take daco ? Priamo sem alebo bude zvlast thread? Zaujem o dva kusy pod SPZ :omisho369 napísal:takze je tu cena na nalepku pod SPZ, a to na bielom podklade ciernym napisane www.pretaktovanie.sk s dvoma ciernobielymi logami pretaktovania po krajoch.
1kus...35,-Sk
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
teraz len predbezny zaujem, neskor urobim dred kde sa dozviete co presne treba spravit, priesvitne nalepky nebudu (jednu som videl a nieje to vobec dobre vidiet), bude nahradena tou farebnou co je navrchu stranky, lepit sa bude s vnutornej strany skla.
cena zajtra
toto je ta nalepka
pravdepodobne spravim stejto 4 velkosti, s moznostou vyberu ci lepenie svnutra ci z vonku
nalepka pod znacku zostava
cena zajtra
toto je ta nalepka
pravdepodobne spravim stejto 4 velkosti, s moznostou vyberu ci lepenie svnutra ci z vonku
nalepka pod znacku zostava
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
No toto snaD na sklo auta preboha nie :8O: Trochu vkusu, aby to nedalo facku vsetkym, co nato pozru. Chce to hadam nieco v jemnejsom style. Povedzme minimalne keD uz tak, len upravene vnutorne logo s napisom.misho369 napísal:...toto je ta nalepka
pravdepodobne spravim stejto 4 velkosti, s moznostou vyberu ci lepenie svnutra ci z vonku...
Tie priesvitne by miesto sedeho, s bielym napisom neboli dobre?
BTW : Nebolo by vhodnejsie urobit cely set nalepiek (1x pod znacku, 2x na bocne sklo, pripadne aj jedna vacsia polopriesvitna na zadne sklo) a ponukat ako celok?
aaa som nevedel ze to takto pochopite, samozrejme ze to bude cele orezane....(fotka je ilustracna)
co sa rozmerov a setov tyka este sa to upresni, ale vies Biker, oni mi 10 nalepiek a stoho kazdu inu nebudu robit, preto chcem mat max dve tri velkosti s jednej sablony...
len takto dosiahnem dobru cenu.
co sa rozmerov a setov tyka este sa to upresni, ale vies Biker, oni mi 10 nalepiek a stoho kazdu inu nebudu robit, preto chcem mat max dve tri velkosti s jednej sablony...
len takto dosiahnem dobru cenu.
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... aj ja si prosim
... 3 kusy
... 3 kusy
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||