Do Parking modu sa to prepne automaticky (parking mode som nastavil na timelapse) ked to mam teraz nehybne na stative?
zober 129, 119 nema wifi, je to dost otravneMuhyng napísal: Po 20. Feb, 2023, 21:57 Ktora z tychto dvoch je lepsia? Gitup VIOFO A119 V3 alebo Gitup VIOFO A119-G V3?
V YT porovnavacom videu, ktore linkol niekto par postov napsat je napisana V3, ale rozlisenie je ako keby z G V3Ten HDR rezim vyzera dost pouzitelne a nechcem dat za kameru >100E. Okrem pamatovej karty su este nejake dodatocne naklady?
Jo, tak asi problem v mojom 14 PM a A129 a 139 Pro.Pepeb007xx napísal: Ut 21. Feb, 2023, 15:53 tak to ide zle asi len vam, nehovorim, ze to ide super rychlo ale tych par sekund pockam
cez iphone neni problem
akoze nad viofo som uvazoval kukal som na ne a musim sa priznat, ze teraz ked kukam tie tvoje zabery tak som hoodne sklamany z nocneho zaberu. akoze okej, neda sa to asi porovnavat s inou kamerou, lebo mozno ine svetelne podmienky, museli by byt pouzite v rovnaky cas na rovnakej scene, ale aj tak...lopo1 napísal: St 22. Feb, 2023, 12:07 Treba dat pozor lebo A129 ma viacero verzii osobne pouzivam A129 duo plus
Zaujimavo sa javi aj nova verzia 139 ale zas zalezi od financii
Par zaberov z kamery
hlavne idealne su kamery bez nabijacej baterie v sebe. To je prva vec co kape. Kapacitor by mal zvladat daleko vyssie teploty (co za celnym sklom v sklenniku suSKiLEX napísal: St 22. Feb, 2023, 12:16 Inak podla mna nie je zly napad priplatit za autokameru. Vpodstate vsetky co som kupoval su v autach uz nejakych 6-7 rokov a nevyzera ze by sa chystali skapat
V jednom aute je este viofo a118 z tusim 2014 a ak ju budem menit tak len kvoli tomu ze nema GPS a wifi