Wireless sluchadla pre PC a PS5 okolo 150€
Wireless sluchadla pre PC a PS5 okolo 150€
Ahojte,
vedeli by ste mi prosim poradit wireless sluchadla k PC a PS5?
Vyuzitie klasika - teams v praci, muzika, hry.
Cena okolo 150e, max 200, samozrejme ak sa najde nieco lacnejsie a kvalitne tak budem rad.
Co som tak pozeral po internetoch:
SteelSeries Arctis Nova 7P
Logitech G Pro X Wireless
HyperX Cloud Alpha Wireless
Dakujem za rady:)
vedeli by ste mi prosim poradit wireless sluchadla k PC a PS5?
Vyuzitie klasika - teams v praci, muzika, hry.
Cena okolo 150e, max 200, samozrejme ak sa najde nieco lacnejsie a kvalitne tak budem rad.
Co som tak pozeral po internetoch:
SteelSeries Arctis Nova 7P
Logitech G Pro X Wireless
HyperX Cloud Alpha Wireless
Dakujem za rady:)
Re: Wireless sluchadla pre PC a PS5 okolo 150€
od Steelseries jedine myš a podložku ale určite nie headset . HyperX by bola istota kedže cloud 2ky maju dobré meno ale značku už pod sebou nemá Kingston ale HP takže ťažko povedať .
Ak by som vyberal slúchadlá tak jedine od firiem čo sa zamieravajú na audio - beyerdynamic , sennheiser a podobne .
Gaming brand je väčšinou len scam .
Ak by som vyberal slúchadlá tak jedine od firiem čo sa zamieravajú na audio - beyerdynamic , sennheiser a podobne .
Zo srandy by som skúsil Playstation 5 Pulse 3D Wireless Headset ak chceš budget bezdrôtové slúchadlá ak už máš tu PS5ku poprípade tuším sa dajú pripojiť aj k PC . Ak by hrali plechovo do 14 dní vrátiš v poho
A vlastne k PS5 davajú zmysel len origo 3D Pulse sluchadla kedže sony schvalne na inych sluchadlach zhoršuje zvuk a tlačia svoj headset .
A vlastne k PS5 davajú zmysel len origo 3D Pulse sluchadla kedže sony schvalne na inych sluchadlach zhoršuje zvuk a tlačia svoj headset .
Z tohto vyberu, po zvukovej stranke rozhodne Cloudy.
Bezohľadu na to, kto vlastni Kingston, tak Cloudy su vyrobkom firmy Takstar, ktora robi profi audio. Konkretne su to prezlečene Takstar Pro 80. Preto su Cloudy v danej cene, v ramci gaming kategorie nadpriemer.DomiSvk napísal: ↑Ut 21. Feb, 2023, 10:51 od Steelseries jedine myš a podložku ale určite nie headset . HyperX by bola istota kedže cloud 2ky maju dobré meno ale značku už pod sebou nemá Kingston ale HP takže ťažko povedať .
Ja vlastním 5 mesiacov SteelSeries Arctis Nova 7P a nemôžem sa sťažovať. Sú pre mňa pohodlné, výdrž baterky je úžasná a so zvukom som taktiež spokojný.
Pred nimi som používal na hranie 10 rokov Steelseries Siberia v2 a ešte stále ich tu mám v sufliku a sú plne funkčné takže ja so Steelseries značkou nemám žiadny problém.
Pred nimi som používal na hranie 10 rokov Steelseries Siberia v2 a ešte stále ich tu mám v sufliku a sú plne funkčné takže ja so Steelseries značkou nemám žiadny problém.
CPU - Ryzen 5 5600x + NZXT T120 Black MB - Gigabyte X470 AORUS Ultra Gaming PSU - Seasonic Prime 750W Platinum
RAM - Crucial 16GB 3600Mhz DDR4 VGA - Gigabyte RX 6600XT Gaming OC 8GB SSD - Samsung 970 PRO 512GB HDD - Seagate Barracuda 2TB CASE - Zalman S3
RAM - Crucial 16GB 3600Mhz DDR4 VGA - Gigabyte RX 6600XT Gaming OC 8GB SSD - Samsung 970 PRO 512GB HDD - Seagate Barracuda 2TB CASE - Zalman S3
Skôr HP vlastní podznačku "HyperX" nie Kingston ktorá bola odkúpená . Ano za tu cenu to nadpriemer je akurat škoda toho mikrofonu .
Super, diky moc za rady chalani.
Vyskusam tieto 3 a uvidim, ktore mi najlepsie sedia po stranke pohodlia a audia.
Viem, ze "gejming" headsety sa nedaju porovnavat s normalnymi, no su nejake, ktore maju low latency pripojenie, mikrak a zmestia sa aspon priblizne do budgetu?
Este otazka, co hovorite na Razer Barracuda? Maju ich na normalnych shopoch za cca 160e a recenzie neboli uplne marne, aj ked zase sme pri "gejming" znacke
Diky
Vyskusam tieto 3 a uvidim, ktore mi najlepsie sedia po stranke pohodlia a audia.
Viem, ze "gejming" headsety sa nedaju porovnavat s normalnymi, no su nejake, ktore maju low latency pripojenie, mikrak a zmestia sa aspon priblizne do budgetu?
Este otazka, co hovorite na Razer Barracuda? Maju ich na normalnych shopoch za cca 160e a recenzie neboli uplne marne, aj ked zase sme pri "gejming" znacke
Diky
Od firiem spominanych vyssie, je aktualne dostupny snad len sennheiser gsp 370.
Diky za tip Dunar.
Dostupnost je bieda, takze ostanem pri tych prvych troch.
Dostupnost je bieda, takze ostanem pri tych prvych troch.
https://datacomp.sk/hp-hyperx-cloudx-fl ... 33717.html
Momentálne teraz za 79€.
Momentálne teraz za 79€.
A čo tieto?
https://www.nay.sk/roccat-syn-pro-air-7-1-cierny
https://www.nay.sk/roccat-syn-pro-air-7-1-cierny
CPU: Intel Core i5 9600k, MB: Gigabyte Z390 Aorus Elite,GPU: EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0, RAM: HyperX FURY 16GB 3200MHz DDR4 CL18, SSD1: Samsung 250GB, SSD2: Crucial MX500 m.2 1000GB, SSD3:Crucial MX500 m.2 500GB, Zdroj: ENERMAX MaxPro EMP700AGT 700W, Chladič: SCYTHE SCKTT-1000 Kotetsu
Ta cena je super, ale testoval som PS verziu a bolela ma z nich hlava.Froster napísal: ↑St 22. Feb, 2023, 18:21 https://datacomp.sk/hp-hyperx-cloudx-fl ... 33717.html
Momentálne teraz za 79€.
Ale asi im za tu cenu dam znova sancu, kedze by mali teoreticky fungovat vdaka donglu aj na PC a PS
S Roccat vecami nemam ziadne skusenosti, podla recenzii to vyzera byt na taky lepsi priemer, ale dakujem za tip
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
mnohi pisu o problemoch pouzivat ich na PC, ani nie su podporovane... zvazoval som primarne k XBOX X, ale toto ma napriek cene odradiloFroster napísal: ↑St 22. Feb, 2023, 18:21 https://datacomp.sk/hp-hyperx-cloudx-fl ... 33717.html
Momentálne teraz za 79€.
Flight aj tak nedosahuju kvalitu clasickych Cloudov.