Nič Také Konkrétne
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Nič Také Konkrétne
Volny pokec bez temy
(Takze ziadny priepevok nebude OT)
Sem si mozeme ukladat nase "najvacsie mudrosti", postrehy a prestrihy
Zacnem: Pestujete niekto chilli, popripade nejake ine rastliny? Ja som tento rok zacal. Z 30 semien mam 5 rastlin, tak sa vytesujem.
Zacnem: Pestujete niekto chilli, popripade nejake ine rastliny? Ja som tento rok zacal. Z 30 semien mam 5 rastlin, tak sa vytesujem.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
Re: Nič Také Konkrétne
hej ja pestujem assi stvrty rok.najlepsie ked ich das klicit pod modru neonku skoro dakedy napr december.lebo oni dlho dozrievaju...samozrejme ked sa bavime o Capsicum chinense a nie o feferonkoch co presne pestujes?Zoltan Balaton napísal: ↑St 22. Feb, 2023, 13:05 Volny pokec bez temy
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
jj ja mam cinsku odrodu Naga Morich, ja som mal dost zle tepelne podmienky, kedze byvam v domceku a kurim si relativne neskoro, tak tu teploty dost lietaju..a papriky potrebuju na klicenie vysoku a hlavne stabilnu teplotu.. na rok si kupim nejaky grow box a budem im tam kurit
Obcas ma kazdy chut si len tak nezavazne pokecat a fakt na kazdu hovadinu vytvarat novu temu je NIECO, CO RADSEJ ANI NEUROBIS a radsej pojdes na discord, alebo reddit...popripade pojdes do realnej kamennej krcmy.
Kazde podobne forum ma takuto temu. A tie fora narozdiel od tohoto ziju. Ja som tu v podstate uz od 2008 a je mi kus smutno, ze to upada. V poslednom case som sa snazil vytvorit viac univerzalne temy, ktore by neboli az tak tematicky zuzene a generovali by vacsi dialog (vid Herny kruzok, Video room) Mozno sa to chyti, mozno nie.
Obcas ma kazdy chut si len tak nezavazne pokecat a fakt na kazdu hovadinu vytvarat novu temu je NIECO, CO RADSEJ ANI NEUROBIS a radsej pojdes na discord, alebo reddit...popripade pojdes do realnej kamennej krcmy.
Len tak nezavazne kolko ste za zivot investovali do pc techniky komponentov a ako dlho sa tomu venujete?
To nie je informacia ktoru by chcel clovek zistit
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Poniektori dost
"socka" ako ja, co si kupila za zivot 3PC dokopy asi 5000€, bez inflacie (poslednu GPU som ale kupoval v 2018, cize dnes by ma to bolelo o dost viac)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Do pc techniky islo naozaj dost, asi to ani nechcem vediet. Ale je to asi aj dobou, v ktorej sa PC zacali stavat sucastou domacnosti. Pametam si, ze bratranec kvoli praci si bral vtedy na to uver, bo nejaka zakladnna 486tka ho vysla cez 50 000 korun. To bolo vtedy straasne vela penazi.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
No ja som mal prvy pc v 1996 -486dx2 8mb ram viac si o nom nepamatam ale viem ze stal 6000sk s monitorom 15" farebnym.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
Ja do pc davam love každé cca 5-6roky. A mám to na háku. Zijem len raz a pc mi urobí radosť. Tak jak dakomu motorka abo nový bicygel abo nové auto urobí radosť... Je to spotrebná vec jak mobil napr. Aj šport daco stoji aj hudba daco stoji. Som do pc kus lama ale určite pc veci ovládam. A toto fórum má aj dost naučilo a dost mi ľudí z fora pomohlo.
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Sranda ako sa tie rychlosti zosynchronizovali. Akurat dnes som na to kukal na nebi.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ja som aj stihol odfotit. ale nevyslo mi moc dobre foto. Deti ale mali radost. Sme sa divali asi pol hodku. Rozhodol som sa ze si zrejme zaostaram nejaky for fun teleskop a budeme v lete v noci pozerat hviezdy. Nieco lacne, ideal keby to slo prepojit s notebookom. Nemate nejaky tip? Vobec neviem na co sa v tejto oblasti zamerat
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Minul som kukal na youtube nejake tipy a recky pre zaciatocnicke teleskopy a boli tam fajn rady..konkretne ti ale napisem len to, ze to chod pokukat a urob si vlastny research, popripade rady ber s kuskom odstupu. Tu a na podobnych miestach ti aj tak kazdy poradi len to, co ma doma a vychvali to do nebies, popripade bude 15 sekund googlit (takyto postup v poslednej dobe aplikujem na vsetko mozne, bo som sa uz velakrat popalil, ze som slepo veril "odbornikom" na internetoch)
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2021, 21:24
Vcera som nasiel asi svoj novy oblubeny youtube channel https://www.youtube.com/watch?v=3crQ09q5Jco.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Imrich (pre neznalych marian_sk) bude vdaka tomuto kanalu krochkat blahom..
Spoiler: ukázať