Roboticky vysavac
Re: Roboticky vysavac max 400€
ani nemusis v apke, ved ma na sebe tlacitko na dock.
alebo kup autoempty dok
ja cakam na nejaku zlavu pre s7 pro, a spravim upgrade
alebo kup autoempty dok
ja cakam na nejaku zlavu pre s7 pro, a spravim upgrade
hehe, tiez sledujem vsade mozne ten dock, ale zatial nie a nie s cenou dole.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2021, 21:24
Q7 (a tusim vsetky roborocky) ma na sebe tlacitko a sa vrati sam do dockiny...
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Najs! To je v podstate len novšia verzia S7 MaxV Ultra? Ako v Nemecku vidím 950€ za to, čo je ale parádna sumička (za to, čo vie).
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Je to vlasnte s7 maxv ultra, len bez toho maxv, cize nema kameru na vyhybanie sa kablom atd, co ale vobec nevadi. Inak je to prakticky rovnake. Rad by som ho kupil za 800 alebo menej
Kde kupujete filtre? potrebujem pre s5 max
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
nahradné veci na amazone
alza 1ks, amazon 4ks toho istého za rovnaké E
alza 1ks, amazon 4ks toho istého za rovnaké E
Na amazone radi predavaju 3rd party. Origo mali podobnu cenu ako na alze. Predavaju sa v baleni po 2
- dexterav
- Sponzor fóra gold
keby aj 4party ked je to jedno nebudem za handričku dávať 20e ked viem 5 a figu na tom záleží v tomto prípade
to isté výsypné vrecká etc
napr bočná vrtulka vydržala viac čína ako origo...
mopovacia handra , neorigo je o niečo hrubšia ako origo ale ako také je to rovnaké nič, pár opratí a smetiak lebo nelepia
takže tak
to isté výsypné vrecká etc
napr bočná vrtulka vydržala viac čína ako origo...
mopovacia handra , neorigo je o niečo hrubšia ako origo ale ako také je to rovnaké nič, pár opratí a smetiak lebo nelepia
takže tak
Naposledy upravil/-a dexterav v Ne 19. Mar, 2023, 01:02, upravené celkom 1 krát.
Cina filter sa mi nechce davat, reddit je plny ludi co revu ze im cinsky filter prepustal privela bordelu, zaniesol motor. Prestalo to tahat, vypisovalo chybove hlasky, trebalo ho rozoberat...
Rad by som origo filter
Rad by som origo filter
- dexterav
- Sponzor fóra gold
asik záleží čo a kde
imho obchody asik aj tak tie isté, alza , amazom ale priamo od výrobcu tvojho vysávača
imho obchody asik aj tak tie isté, alza , amazom ale priamo od výrobcu tvojho vysávača
Ja som sa vykaslal aj na cina kefy, pouzival som ich dost dlho, ale vysavalo to s nimi o poznanie horsie. Nemenia sa zas tak casto aby kupa origo dielcov bolela a su lepsie. Handy strasne tvrde, cistili blbo.. origo mam este stale aj tu co som mal k vysavacu, cinske som vyhodil lebo bolo poznat ze je zle
Na amazone su aj origo btw
Na amazone su aj origo btw