eZdravie a doje-babrany statny system
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: eZdravie a doje-babrany statny system
Nie len IT deje sa to vsade ci IT alebo udrzba ciest atd atd.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
... a to som este nevedel, ze dneskaj bude vo farebnej bedni na plnu hubu od premiera "ved my necitame kazdu zmluvu co podpisujeme", nemame cas citat vsetko, odborne to garantoval niekto iny (=my tomu hovno rozumieme)...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
ale tomu tak je a nie je v jeho silach kazdu jednu zmluvu citat ano mal by mat prehlad o klucových zmluvach ale hadam si nebude studovat zmluvu na dodavku tonerov .... od toho ma statnych tajomnikov a poradcov
Tak tak, ani generálny riaditeľ nečíta každú zmluvu ktorá jeho firma uzatvorí, od toho má ľudí. Problém je ak to nečítajú a/alebo nerozumejú tomu aj tí ľudia ktorí za to majú byť zodpovední...
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
okej, chapem, ale zmluvy za par desiatok milionov sa HADAM oplati precitat. Zmluvy, kde sa jedna o dosah mnohych milionov ludi, toto nie su fazulky... Predpokladam ze takych sa u nas nepodpise stovka kazdy pracovny den, takze by som si doriti asi aj mohol nechat na tom zalezat aj s mojimi odbornymi ludmi a štátnymi radcami a celym ansáblom, kráľovským dvorom ...
Ci ani to nie ? Dvadsat milionov tu, tridsat tam, mame ich dost ? Kriticka zmluva o dodavke toaletneho papiera do Nemocnice Kramáre asi nebude rovnako kriticka ako kriticka zmluva o ezdravi.
No ale mozem sa mylit. Ja som na hrade este nikdy nebol, takze ja vidim svet inymi očkami.
V kazdom pripade si drzime palce, aby dobre dopadol neautorizovany support na HP 3Par 7200 a 7400. Podla seriovych cisel sa neviem dopracovat ku konfiguracii, to su samozrejme confident parametre.
Ci ani to nie ? Dvadsat milionov tu, tridsat tam, mame ich dost ? Kriticka zmluva o dodavke toaletneho papiera do Nemocnice Kramáre asi nebude rovnako kriticka ako kriticka zmluva o ezdravi.
No ale mozem sa mylit. Ja som na hrade este nikdy nebol, takze ja vidim svet inymi očkami.
V kazdom pripade si drzime palce, aby dobre dopadol neautorizovany support na HP 3Par 7200 a 7400. Podla seriovych cisel sa neviem dopracovat ku konfiguracii, to su samozrejme confident parametre.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Sice to nie je e-Health, ale virtualna registracna pokladna aktualne (ne)bezi bez platneho certifikatu.. Prihlasenie nemozne..
Spoiler: ukázať