No pekne. Myslim, ze pracka + susicka bude bez problemov, resp. o moc lepsie nekupis. Rura vyzera pekne, aj funkcii vela, aj jeden plnovysuv, hadam bude fungovat. Prima displejiky (biele + oranzove cisla s ciernou rurou), i ked mozno ten stredny displej mohol byt dot-matrix miesto biednej 7-segmentovky. Inak proti Gorenje nemam nic, ale kamaratka ma ruru + mikrovlnku (ine modely uplne) a su tam take nedomyslene a debilne veci ako napriklad ten volume knob funguje opacne (ked sa normalna pridava vykon/volume/cas smerom doprava, tak tu dolava) a tiez ze ked mas otvorene dvierka, tak mikrovlnka svieti. Moj Bosch zhasne po par minutach, ale hento Gorenje ti bude aj 2 hodiny v kuse svietit, kym nezavries dvierka. Hadam to bude inak tu.
Co sa tyka umyvacky, zrovna dnes bol u mna na dome vodoinstalater, zapojil drez aj umyvacku, pekne porobil potrubie. Tak samozrejme hned som utekal do obchodu kupit sol a tablety do umyvacky a pekne to tam zacal setupovat. Najprv som kukal cesky navod, zistil som, ze zase nejaky typicky pepik nieco copypastoval hore dole a navod nesedi s realitou. Po vyhodeni som presiel na nemecky navod a vsetko OK. Nastavil som, spustil uvodne cistenie umyvacky a super zatial. Ticha a hlavne tiche napustanie vody cez ten elektroventil. A to premietanie casu a programu na zem... tak za to som ochotny si priplatit 200 eur v pohode. Super to je. Som tam pri tom klacal a kukal na to ako na svaty obrazok

. Zajtra sa tam zase na par hodin zastavim a uz tam supnem nejaky riad.
Btw. dnes dosla aj ta Haier pracka, tak do par dni zapajam. Som zvedavy, co to bude zac.