Schopný Router
Schopný Router
Nazdar, o mesiac mi majú prísť robiť prípojku na Antik optiku zháňam router niečo čo zvládne telku PS-ko a niekoľko mobilov BTW: streamujem na twitchi čiže niečo schopne čo nebude robiť problémy .. Absolútne netuším či postačí niečo obyčajne alebo niečo drahšie
Re: I/K: Schopný Router
cauko, bol by zaujem o starsi Mikrotik RB951G-2HnD? Mam ho uz asi 6 rokov, ale viac ako 3 roky som ho nepouzival. Je plne funkcny samozrejme.
Je to presne tento: link
Je to presne tento: link
Záujem určite je skús cenu koľko by si za to chcel ?
https://www.alza.sk/synology-rt6600ax-d7339879.htm?o=1
Novy, nikdy nevybaleny, nakomiec mi stacil jeden na pokrytie celeho bytu (predtym som mal mesh)
Cenu ponukni
Novy, nikdy nevybaleny, nakomiec mi stacil jeden na pokrytie celeho bytu (predtym som mal mesh)
Cenu ponukni
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Jan, 2010, 16:25
Asus RT-N16 alebo Asus RT-N18U?
CPU: Intel Core i9-14900K COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 A-RGB MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR5 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB Black VGA: MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24G SSD SYSTEM: WD BLACK SN850X NVMe 1 TB SSD GAMES: WD BLACK SN850X NVMe 2 TB + Samsung 980 PRO 2TB PSU: ASUS ROG Thor 1200W KEYBOARD: Corsair K95 MOUSE: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed SCREEN 1: LG OLED42C21 SCREEN 2: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD CASE: PHANTEKS Enthoo Evolv X Matt White + 6x ARCTIC P14 PWM PST A-RGB OS: Windows 11 SPEAKERS: Mackie MR624 + Topping E50 HEADPHONES: Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3
NAS: Synology DS920+
NAS: Synology DS920+
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Lol, akoze s nejakymi desatrocnymi routrami ktore postacovali ked internet mal tak 15 mbitov a doma sme mali 2-3 zariadenia na wifi ten synology znie fajn, ak nechces ist do unifi. Telku a streamovanie chces riesit cez kabel alebo na wifi?
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
synology mi pride strasidelne drahy.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
toto bol prvy vysledok review hladania z googla :
https://www.pcmag.com/reviews/synology- ... i-6-router
"Middling file-transfer and signal-strength performance"
ja by som velmi potichucku skusil doporucit https://www.ingram.sk/s-wi-fi-5-ghz/mik ... su-indoor/
nepises ci mas byt, dom, aky, poschodovy, zelezobetonovy, drevotrieskovy, metre stvorcove...
https://www.pcmag.com/reviews/synology- ... i-6-router
"Middling file-transfer and signal-strength performance"
ja by som velmi potichucku skusil doporucit https://www.ingram.sk/s-wi-fi-5-ghz/mik ... su-indoor/
nepises ci mas byt, dom, aky, poschodovy, zelezobetonovy, drevotrieskovy, metre stvorcove...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
1. si v bazari, nie v nakupnej poradni
2. mam jeden nahodeny a pokryte miesta jednym routrom kde som predtym potreboval mesh, wifi6 tam kde pretym signal vypadaval (mal som RT2600ac cize ziadny semitny operator router, hrube steny)
3. stale nie sme v nakupnej poradni, ale moj nazor na mikrotik domov sa nezmenil a je to blbost, viz milion stranova tema priamo tu na fore a pouzivatelia ktory radsej nakoniec natiahnu kabel namiesto toho aby sa dalej trapili s wifi problemami
samozrejme rozumiem ze to neni najlacnejsi router. ale je bez starosti. kedze nebol napisany budget tak som skusil, aj ked mi je jasne ze to bude mimo budgetu kedze bol prejaveny zaujem o prahistoricky mikrotik co ani nema ac..
2. mam jeden nahodeny a pokryte miesta jednym routrom kde som predtym potreboval mesh, wifi6 tam kde pretym signal vypadaval (mal som RT2600ac cize ziadny semitny operator router, hrube steny)
3. stale nie sme v nakupnej poradni, ale moj nazor na mikrotik domov sa nezmenil a je to blbost, viz milion stranova tema priamo tu na fore a pouzivatelia ktory radsej nakoniec natiahnu kabel namiesto toho aby sa dalej trapili s wifi problemami
samozrejme rozumiem ze to neni najlacnejsi router. ale je bez starosti. kedze nebol napisany budget tak som skusil, aj ked mi je jasne ze to bude mimo budgetu kedze bol prejaveny zaujem o prahistoricky mikrotik co ani nema ac..
werwest Vážim si tvoju ponuku to čiže je dobrý či zlý to už necháme asi tak nemá cenu to rozoberať a ako si predpokladal môj budget je do cca max 80€ ak by si ho predal za 80€ som za
mp3turbo Rodinný dom 2-poschodovy hrubé mury jak na bunkry 50cm priečky obvodové murivo 70cm cca voštinové tehly šecko
molnart Stream PC cez kábel určite a telka ostatne veci všetko cez wifi
BTW: presunieme tému asi do nákupnej poradní ako tak pozerám
mp3turbo Rodinný dom 2-poschodovy hrubé mury jak na bunkry 50cm priečky obvodové murivo 70cm cca voštinové tehly šecko
molnart Stream PC cez kábel určite a telka ostatne veci všetko cez wifi
BTW: presunieme tému asi do nákupnej poradní ako tak pozerám
Ak to teda preklopia do nakupnej poradne, tak za 80 euro som videl priamo na mi store xiaomi AX3000 (2 kusy). Mesh bude na dom lepsi ako len jeden router. Namontoval som to doma u rodicov uz davnejsie a mam s tym velmi pozitivnu skusenost. Tak isto 0 staznosti z doma.
//vyzera ze akcia skoncila a su za 100, ale je to ajtak dobry deal
//vyzera ze akcia skoncila a su za 100, ale je to ajtak dobry deal