Mam iPad Pro 11 z roku 2018. Predtym som mal Air 2 a vzdy som bol maximalne spokojny z vydrzou, Air som nabijal raz za 10 dni, Pro tiez stacilo nabit raz za tyzden s prehladom.
No posledne tyzdne som si vsimol, ze v sobotu rano uz som ipad nezapol. Ked sa divam do historie baterky, tak to tak vyzera ze baterka isla z 50 na 0 za cca 12 hodin. Na policke, s vypnutym displejom. Baterka ma cca. 350 cyklov.
Ze by to bolo na vymenu baterky? Som celkom sklamany. Pad som kupil jazdeny, asi tak 3/4 roka dozadu.
iPad pro battery drain
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
iPad pro battery drain
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: iPad pro battery drain
a co ti pise zivotnost baterie? kolko ma este percent.
Moze to byt bateriou, ale moze to byt aj nejaky proces na pozadi co sa spusti. Skusil by som reset do tovarenskych a nastavil by som ho odznova. Ak nepomoze, tak asi len vymena baterie
Moze to byt bateriou, ale moze to byt aj nejaky proces na pozadi co sa spusti. Skusil by som reset do tovarenskych a nastavil by som ho odznova. Ak nepomoze, tak asi len vymena baterie
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
Zivotnost baterie v ipade priamo nepise.
Ak nepomoze reset tak baterka.. jeden 2018 pro mam v rodine a baterka tam drzi snad dlhsie jak na mojej novej 13stke. Nabijany kazdy den.
Ak nepomoze reset tak baterka.. jeden 2018 pro mam v rodine a baterka tam drzi snad dlhsie jak na mojej novej 13stke. Nabijany kazdy den.
.
Asi nejaky nestastny bug
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.