Rychlejsie nahrada za TeamViewer
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Rychlejsie nahrada za TeamViewer
chalany a ma anydesk nieco ako TV "Lahky pristup"? Pouzivam to to na niektorych PC, aby som ku nim mal pristup cez TV, kde zadam meno a heslo. Neprihlasujem sa do TV ako programu takeho, len kvoli tomu, aby som u seba v notebooku mal ten PC ulozeny v zozname pocitacov a mohol sa ku nemu lahko pripojit
NB: Asus ROG Strix G16
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Ano, ked ho nainstalujes tak v nastaveniach (globalnych, po potvrdeni UAC) v Security zapnes heslo a tym heslom na dane ID sa prihlasujes.
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ked sa divam na anydesk, ten nema nejaku alternativu k teamviewer quicksupport, teda nejaka rychla aplikacia ktora sa da spustit hned bez potreby instalacie, prihlasenia apod.? lebo ak je to tak, tak je to uplny showstopper. aj s teamviwerom mam casto problem, ze druha strana ma nainstalovanu nejaku starsiu verziu na ktoru ma nepusti pripojit a nema admin prava, takze novsiu si neda. anydesk na 100% nikto nema.
este som pouzival ultraviewer, ale zasa ten nema android support, ktory tiez potrebujem (pripojit sa na android, nie z androidu)
este som pouzival ultraviewer, ale zasa ten nema android support, ktory tiez potrebujem (pripojit sa na android, nie z androidu)
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
molnart: Vtip je v tom, ze AnyDesk nepotrebuje nahradu za QuickSupport alebo nejaku light verziu. Cely TeamViewer sa casom stal bloatware, ktory sa dlho spusta a so vsetkym otravuje. Ked sa konecne spusti, obcas chvilu trva, kym sa zobrazi tvoje ID a mozes sa napajat. Tak TeamViewer vymyslel QuickSupport, ktory obsahuje menej balastu, rychlejsie sa spusti a navyse to mozu predavat ako sluzbu (brandovanie logom firmy). Aby si si to cele dal do perspektivy:
Pokial tvoji vzdialeni ludia maju len TeamViewer a nic ine si nedaju a nechcu dat a neviem co, tak okej. Dovod pre TV. Ale AnyDesk je niekde uplne inde a co ho pouzivam, tak TV som nepouzil ani raz (ani nechcel pouzit, ani nemusel pouzit).
- TeamViewer full = 49 MB
- TeamViewer QS = 25 MB
- AnyDesk full = 4 MB (ano, 4 MB)
Pokial tvoji vzdialeni ludia maju len TeamViewer a nic ine si nedaju a nechcu dat a neviem co, tak okej. Dovod pre TV. Ale AnyDesk je niekde uplne inde a co ho pouzivam, tak TV som nepouzil ani raz (ani nechcel pouzit, ani nemusel pouzit).
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Za mna jedina nevyhoda AnyDesk oproti TeamViewer je len to, ze si vo free verzii nevies ukladat kontakty do svojho uctu. Sice ti ostavaju posledne pouzite zariadenia v konkretnom zariadeni odkial si sa pripajal, ale inak nie. To som ale vyriesil jednoducho tym, ze som si vsetky kontakty, ktore potrebujem castejsie (teda rodina hlavne) pridal do zlozky v KeePasse a problem solved.
Na AnyDesk som prechadzal z TeamVieweru preto, ze mi to zrazu zablokovali, udajne ze pouzivam na komercne ucely. Co ale nemali ani nejaky dovod, vyuzival som ho mozno tak 1x tyzdenne, ak vobec .. A ked to zacalo, tak som v podstate zapol TeamViewer, okamzite po pripojeni stiahol AnyDesk, skopiroval si ID, dal sa pripojit a este cez TV som si potvrdil pristup .. nasledne cez AD som TV odinstaloval a bol pokoj
Na AnyDesk som prechadzal z TeamVieweru preto, ze mi to zrazu zablokovali, udajne ze pouzivam na komercne ucely. Co ale nemali ani nejaky dovod, vyuzival som ho mozno tak 1x tyzdenne, ak vobec .. A ked to zacalo, tak som v podstate zapol TeamViewer, okamzite po pripojeni stiahol AnyDesk, skopiroval si ID, dal sa pripojit a este cez TV som si potvrdil pristup .. nasledne cez AD som TV odinstaloval a bol pokoj
@Keyless
Skús Parsec podla mňa ten zotrie všetky remote softy .
Skús Parsec podla mňa ten zotrie všetky remote softy .