Pneumatiky :)
Re: Pneumatiky :)
Hm, tie ceny na bazosi su prekvapivo nizke. Akoze za 150€ polrocne primacy 4 a tak
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No lebo to nikto nechce. Ludia to zhadzuju z novych aut a kupuju celorocky aby nemuseli kupovat zimaky Ale osobne som skor myslel 2rocne gumy na dojazd za takych 60e sada, ked to ma ist po sezone prec.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Primacy4 zhadzuju lebo hucia ako blazon sam som ich z novej kie zhodil a predal
A mne to prisli ako najtichsie pneu. By ma schvalne zaujimalo co je tichsie.
Noname shity nie, hankok nie, conti urcite nie, uuuhp pneu tiez nie..
Noname shity nie, hankok nie, conti urcite nie, uuuhp pneu tiez nie..
.
-
- Sponzor fóra silver
Daval som goodyear eagle f1 asymmetric 6
Este takto ja som mal Primacy 3 ale co sa ludia stazuju tak rovnako su na tom aj 4ky
Este takto ja som mal Primacy 3 ale co sa ludia stazuju tak rovnako su na tom aj 4ky
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
O tyzden dam primacy3 tak uvidime. Ale nezdalo sa mi ze by nejak extremne hucali
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Sponzor fóra silver
Tak neviem ci tie ktore dava kia vo vyrobe su nejake ine ale na kiackom fore nenajdete jedneho pekneho slova na ne
Akurat tie Primacy 4 idem objednavat v 235/60/17, len su na vyber Primacy 4 a 4+ . Netusim rozdiel. Tak som zvedavy na hlucnost.
Ked to prezujem tak dam echo ako to je s hlučnosťou, lebo v testoch boli ok.
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Ja som mal primacy 4 na okte 3 a zvýšenú hlučnosť som nepozoroval
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Mar, 2021, 20:49
Tak ja som akurát včera obul Primacy 4, aj keď neviem prečo stále som si myslel, že mám Primacy 3, a včera pri prezúvaní zistím, že sú to 4 Ale to bude asi aj tým keďže auto som doviezol minulý rok v októbri z Nemecka a rovno som prezúval na zimné. Ale dosť ma prekvapilo, že to bolo na slušných letných obuté aj DOT je 2021.
Oproti zimným určite tichšie ako snáď každé letné pneu, ale, že by boli nejako hlučnejšie ako iné letné to úprimne neviem posúdiť ako laik predtým som jazdil na Hankook Ventus Prime 3 v rozmere 225/45 R17 a prídu mi totožne hlučné ako teraz tie Michelin Primacy 4 v rozmere 205/55 R16.
Oproti zimným určite tichšie ako snáď každé letné pneu, ale, že by boli nejako hlučnejšie ako iné letné to úprimne neviem posúdiť ako laik predtým som jazdil na Hankook Ventus Prime 3 v rozmere 225/45 R17 a prídu mi totožne hlučné ako teraz tie Michelin Primacy 4 v rozmere 205/55 R16.
Mam este jedno osobne porovnanicko, preco podla mna na pneu zalezi: Mame 3 pneumatiky na troch autach.
1. uhp hankooky
2. premium touring vredesteiny
3. ecologicke pirelli(ale rovnako sa mi rozpadli aj napr. bridgestone turanza, nokiany...)
Na vsetkych troch prejdeme cestu z myslavy do bašky, otocka a z basky do myslavy(uzka lesna asfalkta s drsnym povrchom). Dohromady 5km. Nie uplne bomby, povedzme na 70% moznosti auta, pneumatiky si obcas pisknu, ale nic viac.
Takto vyzeraju UHP hankooky, hrany na vzore nemaju uplne 90° uhol, ale stale su pekne uhladene, prijemne na dotyk, ziadne sekance a trhance
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... 095431.jpg
Touring vredesteiny. Hrany o poznanie drsnejsie, niekde uz v 45° uhle, male zaseky do pneumatiky ktore nevidno, lebo fotene zemiakom. Ale necht sa do nich da strcit... Obcas takuto jazdu znesu, ale robit to pravidelne tak asi nedopadnu uplne dobre.
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... 095527.jpg
eko pirelli... Takto vyzerali po tych 5km Spravit s nimi 15 a poraidne ich zahriat, tak z nich neostane asi nic Hned ako sa kusok nahreju tak sa trhaju pri kazdom ostrejsom manevre/brzdeni
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... 080131.jpg
Je to relevantne pre bezneho vodica? Asi nie
Mohol byt tento experiment nepresny s nepresnymi vysledkami? Kludne. Nemam na to rozpocet adacu.
Presvedcilo ma to ze nie je pneumatika ako pneumatika? Spolahlivo.
1. uhp hankooky
2. premium touring vredesteiny
3. ecologicke pirelli(ale rovnako sa mi rozpadli aj napr. bridgestone turanza, nokiany...)
Na vsetkych troch prejdeme cestu z myslavy do bašky, otocka a z basky do myslavy(uzka lesna asfalkta s drsnym povrchom). Dohromady 5km. Nie uplne bomby, povedzme na 70% moznosti auta, pneumatiky si obcas pisknu, ale nic viac.
Takto vyzeraju UHP hankooky, hrany na vzore nemaju uplne 90° uhol, ale stale su pekne uhladene, prijemne na dotyk, ziadne sekance a trhance
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... 095431.jpg
Touring vredesteiny. Hrany o poznanie drsnejsie, niekde uz v 45° uhle, male zaseky do pneumatiky ktore nevidno, lebo fotene zemiakom. Ale necht sa do nich da strcit... Obcas takuto jazdu znesu, ale robit to pravidelne tak asi nedopadnu uplne dobre.
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... 095527.jpg
eko pirelli... Takto vyzerali po tych 5km Spravit s nimi 15 a poraidne ich zahriat, tak z nich neostane asi nic Hned ako sa kusok nahreju tak sa trhaju pri kazdom ostrejsom manevre/brzdeni
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... 080131.jpg
Je to relevantne pre bezneho vodica? Asi nie
Mohol byt tento experiment nepresny s nepresnymi vysledkami? Kludne. Nemam na to rozpocet adacu.
Presvedcilo ma to ze nie je pneumatika ako pneumatika? Spolahlivo.