Ja by som zas chcel ukazovatel kolko hladnych deti v afrike by som nakrmil ak by som siel o 10km/h pomalsie dilanicou alebo si nevykuroval auto na volnobehu pri zimnych startoch.opto napísal: ↑Ut 25. Apr, 2023, 15:24 Keď si tak pozerám tie výsledky spotreby na rôznych tachometroch tak ma napadlo že na novodobých palubných počítačoch by okrem litrov na 100 km by to malo zobrazovať a CO2 na 100km.
Mňa by tiež potešilo ak by to ukazovalo aj Euro/100km. Po doplnení a zatvorení nádrže by sa zobrazila posledne naklikaná cena za liter a tlačítkom by sa to dalo incrementovať alebo decrementovať.
Ja mám zatiaľ priemernú spotrebu na LPG 6E/100km. Benzínovú nádrž mám ( od prvého natankovania - asi pre pol rokom ) zatiaľ plnú.
Buzial mi to ukazalo len 7.3l/100 z PP do KE dialnicou pri 140km/h tacho. Cestou do PP bola snaha merat spotrebu... do PO to bolo 140km/h a nejakych 8l, potom som sa po uzavierke obchvatu a tunela PO opustil a dosli sme niekde okolo 160-180 km/h do strby za 9.2l na 100km/h na skapatej 1.8i avensise, kufor full, 3 personas.