Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Uz je asi neskoro radit, ale ja by som po zohladneni vsetkeho siel do S23 PLUS, len keby neboli take drahe u nas, z neznameho dovodu. Proti S23 vacsia baterka, display, rychlejsie nabijanie.
Ultra je sice fajn na machrovanie, ale uz ma zaobleny display (lahko rozbijes, drahy na opravu), zbytocny stylus, je uz dost tazky a naviac ma len tu kameru pridanu pre recenzie. Ja pre zeny v rodine uvazujem A54 keby v nejakej zlave bol, lebo aj tak im to popada na zem a skoda penazi za drahsi.
nie je neskoro, este stale nic nekupene. Ale uz sa k tomu schyluje.
V S23+ bohuzial nevidim zmysel ; je len o nejakych 50 eur lacnejsi nez Ultra verzia co pri sume ~960 eur uz naozaj nehra ani najmensiu ulohu. Hmotnost nas netrapi, velkost inverzne (cim vacsi, tym lepsi - keby existoval nejaky 12" flipflapflopfold telefon a keby nestal milion, uz ho mam doma 3x).
Na Fold som jednym očkom aj kukal len ta cena prepana... boli vydavane v auguste kazdy rok, takze je predpoklad ze aj tento rok v auguste vyjde novy.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.