Biela technika
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Re: Biela technika (pracka + susicka)
Tazko povedat, ci je AEG to iste co Electrolux. V skratke to tak samozrejme je, lebo Electrolux uz davno kupil ich diviziu domacich spotrebicov a po uplnom zruseni firmy vlastni aj pravo pouzivat znacku AEG. Takze co je AEG? Len Electrolux s viac noblesnou nalepkou? Alebo realne maju este nejaku diviziu v Nemecku a ti vymyslaju veci?
Z okolia mam info, ze Electrolux pracku radsej nie (aj take, ze ujo opravar prisiel a pytali sme sa ho na nazor). Chcem verit, ze AEG je nieco trochu lepsie ako Electrolux, taka luxusnejsia/lepsia odnoz dajme tomu, co mozu predavat za viac penazi. Realitu sa asi uplne nedozvieme, ale na to posluzi ta 5-rocna zaruka. Minimalne mozem pozriet, kde ta pracka bola vyrobena, ked pride. Gorenje pracku som mal v hladaciku aj ja, ale po zatazovych testoch v Stiftungu som si povedal, ze radsej nie. Autodosing odporucam a kludne by som pozrel Bosch. V testoch sa pravidelne umiestnuju dobre a za 620 mas Seriu 6 s i-DOS a za 780,- Seriu 8, i-DOS a Made in Germany.
Inak este k tym spotrebicom AEG. Znacka pre mna velmi sympaticka, ale uz na troch kuchynskych spotrebicoch s hodinami mam odskusane, ze cas uteka rychlo dopredu. 2x AEG, 1x Electrolux. Tipujem, ze cas sa neriadi nejakym krystalom, ale asi podla frekvencie v elektrike a ta nebude presne 50,000 Hz. Je to realne otravne a posun je radovo v minutach za par tyzdnov. Clovek len chodi a pozera na to. Napr. Bosch el cheapo mikrovlnka to nerobi. Urcite by som si pred kupou zistil, ci to maju opravene, pripadne sa vyhol Electrolux/AEG spotrebicu s hodinami. Toto musel schvalit velky kindermanager, aby usetril 4 centy na vyrobku.
Z okolia mam info, ze Electrolux pracku radsej nie (aj take, ze ujo opravar prisiel a pytali sme sa ho na nazor). Chcem verit, ze AEG je nieco trochu lepsie ako Electrolux, taka luxusnejsia/lepsia odnoz dajme tomu, co mozu predavat za viac penazi. Realitu sa asi uplne nedozvieme, ale na to posluzi ta 5-rocna zaruka. Minimalne mozem pozriet, kde ta pracka bola vyrobena, ked pride. Gorenje pracku som mal v hladaciku aj ja, ale po zatazovych testoch v Stiftungu som si povedal, ze radsej nie. Autodosing odporucam a kludne by som pozrel Bosch. V testoch sa pravidelne umiestnuju dobre a za 620 mas Seriu 6 s i-DOS a za 780,- Seriu 8, i-DOS a Made in Germany.
Inak este k tym spotrebicom AEG. Znacka pre mna velmi sympaticka, ale uz na troch kuchynskych spotrebicoch s hodinami mam odskusane, ze cas uteka rychlo dopredu. 2x AEG, 1x Electrolux. Tipujem, ze cas sa neriadi nejakym krystalom, ale asi podla frekvencie v elektrike a ta nebude presne 50,000 Hz. Je to realne otravne a posun je radovo v minutach za par tyzdnov. Clovek len chodi a pozera na to. Napr. Bosch el cheapo mikrovlnka to nerobi. Urcite by som si pred kupou zistil, ci to maju opravene, pripadne sa vyhol Electrolux/AEG spotrebicu s hodinami. Toto musel schvalit velky kindermanager, aby usetril 4 centy na vyrobku.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
No ved jasne, koleso nevymyslime, sucto potrebaky uz len dufat ze vyberame lepsie
Pozriem aj bosh, celkovo mi na pracke laicky nic nechyba iba na aytocdosing sa sustredujem, aby som zene usetril casu.
Ked si na alze das filter na pracky s auto dose tak prekvapi Siguro za 419 s 3 rocnou zarukou to asi nedam, ale je to taky parkside od alzy, mozno by prekvapilo pozitivne...
Pozriem aj bosh, celkovo mi na pracke laicky nic nechyba iba na aytocdosing sa sustredujem, aby som zene usetril casu.
Ked si na alze das filter na pracky s auto dose tak prekvapi Siguro za 419 s 3 rocnou zarukou to asi nedam, ale je to taky parkside od alzy, mozno by prekvapilo pozitivne...
Piaty rok mame doma Bosch Serie 8 rúru HBG6750W1 a Bosch Serie 8 mikrovlnnú rúru BFL634GW1 su umiestnene vo "vezi" nad sebou a cas na mikrovlnke ide pomalsie ako na rure. Radovo zhruba o minutu za mesiac. S kolegom sme toto kombo kupovali naraz a jemu robi to iste. Asi sa v tomto neda na ziadnu znacku vyslovene spolahnut.zoom napísal: ↑Št 18. Máj, 2023, 05:36
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Nam rura meni cas ako otvoris dvuerka a vyvali sa horuci vzduch
Mne rúra Electrolux čas drží, nevšimol som si posun o viac ako 1 minútu.
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
zas kamarat ma bosch i-dos a nonstop riesi, ze bud mu to dalo vela alebo malo a ma tam plno penyJednoduska napísal: ↑Št 18. Máj, 2023, 07:22 Pozriem aj bosh, celkovo mi na pracke laicky nic nechyba iba na aytocdosing sa sustredujem, aby som zene usetril casu.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Tiez Mora?Jednoduska napísal: ↑Št 18. Máj, 2023, 15:40 Nam rura meni cas ako otvoris dvuerka a vyvali sa horuci vzduch
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
LordKJ: Teraz zijem s Bosch prackou s i-DOS (konkretne Serie 6 WAU28PH1BY) a uplne ze ziadny problem. Dlhodobe pozorovanie je, ze to setri praci prostriedok, lebo to naladuje do pracky len tolko, kolko ho treba. Pradlo je vzdy dobre vyprate, pena v norme. Na pracke vies nastavit tvrdost vody a aj zmenit zakladne davkovanie (cize ho mozes znizit alebo zvysit). Nech si skontroluje tu tvrdost a pripadne vseobecne znizi mnozstvo pracieho prostriedku.
A teda hlasenie - dnes doviezli tu low-cost uzku AEG pracku a je Made in Ukraine. Great success! Este som ju nezapojil na vodu, len do elektriky pokusne a zatial na prvy pohlad fajn. Ja mam jednoducho rad ten AEG cerveny displej. Hodnotenie napisem, ked ju riadne zapojim a nieco operiem.
A teda hlasenie - dnes doviezli tu low-cost uzku AEG pracku a je Made in Ukraine. Great success! Este som ju nezapojil na vodu, len do elektriky pokusne a zatial na prvy pohlad fajn. Ja mam jednoducho rad ten AEG cerveny displej. Hodnotenie napisem, ked ju riadne zapojim a nieco operiem.
-
- Sponzor fóra gold
dik, ked mi to znova spomenie tak posuniem info (viem, ze tvrdost vody riesil)...
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Myslim ze je whirpool v tomto pripadezodiaq napísal: ↑Št 18. Máj, 2023, 19:09Tiez Mora?Jednoduska napísal: ↑Št 18. Máj, 2023, 15:40 Nam rura meni cas ako otvoris dvuerka a vyvali sa horuci vzduch
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
zoom podla mna uz s lupou pozera z 3 uhlov a heier im zatial place v kute. budes predavat hajerku? ja napr neviem no sa neako stotoznit s davkovacom prac prostriedku. ja pouzivam tekuty a od oka nalejem a dost malo a stale mi pride ze staci, ze myslite ze on aj pocas prania by dal este menej ako ja? mne pride ze dost malo davam, perieme tak 2x do tyzdna na 60st.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra gold
Mne zas napr. na automatickom davkovani vadi, ze ja mam pri pracke 3-4 flase a vyberam podla toho co sa prave perie
-
- Pokročilý používateľ
vidis, ja tam lejem jednu chmaru a zijeme
manzelka sa zlosti ale zas tesi ju ked poperem a hodim do susicky a aj filtre vycistim v susicke, to nenavidi ona robit. inac som do BA bytu kupil taku malu gorenje uzku pracku, taka zlata bola, radost na nu pozerat.
ma zoom nakazil a budem si robit vztah k spotrebicom
manzelka sa zlosti ale zas tesi ju ked poperem a hodim do susicky a aj filtre vycistim v susicke, to nenavidi ona robit. inac som do BA bytu kupil taku malu gorenje uzku pracku, taka zlata bola, radost na nu pozerat.
ma zoom nakazil a budem si robit vztah k spotrebicom
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Ja mam pocit, ze ked lejem ten gel tak to niekde splachne pri prvom cykle, neni tam specialna priehradka na to, len priamo na pradlo to mozem naliat. Zvysok detsky prasok... sice to nevonia ale ani nesmrdi.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
ja pouzivam praci gel perwoll renew cerveny a sem tam cierny ale to jedna mater ich mala. zatial pre nas naj praci gel co sme skusali rozne.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook