Elektromobilita a vsetko okolo nej
Re: Elektromobilita a vsetko okolo nej
Bezproblémov. Ohnutá podlaha s kostrou, poškodené baterky, atď.
ITX >>> ATX
lol tebe zase pekne prepína hento je iba deformačna zona to sa vymení https://youtu.be/S_OYwfC3JfQ?t=1300
elektromobily maju 3x vačšiu deformačnu zonu z predu, Tesla to aj využiva pri designe. To znamená že tie auta pojmu 3x vaščiu energiu ako spalovak s motorom v predu a tomu zodpoveda aj poškodenie/oprava.
To že sa to tebe nezdá, nepáči alebo to len jednoducho ignoruješ je tvoj problem to ale na faktoch nič nemení
To že sa to tebe nezdá, nepáči alebo to len jednoducho ignoruješ je tvoj problem to ale na faktoch nič nemení
Otazka je kde spravili chybu ked designovali teba
Bavime sa o tomto aute kde sa explicitne spomina ze to bola totalka
Bavime sa o tomto aute kde sa explicitne spomina ze to bola totalka
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
jedna vec vecsia deformacna zona druha je aj vyssia vaha cize celkovo na tom moze byt spalovak lepsie pri naraze
samozrejme nieco ine je posadka
samozrejme nieco ine je posadka
a tretia vec je softvér ktorý eliminuje tie narazy resp. minimalne stlmí
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
no sak ok software moze byt aj v spalovaku to nieje otazka EV
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
skoda ze v hentom pripade software nezafungoval
akoze chalani vazne, hentake lahucke tukanice sa vozili mnohe desiatky rokov a opravovali s prstom v nose a cigaretou v druhej ruke. Len dofrasa teraz to budu totalky extremne drahych eveciek (snad je financny rozdiel totalka na 13.998,- eurovom Fiate Tipo ktory je hentak cvaknuty a sakra rozdiel na 79.000,-eurovej Teslicke S ktora je hentak cvaknuta)...
mne to proste hlava nechce zobrat. Na tom aute zoberem 98% suciastok a strcim to hocikde inde, skoro vsetky tie najdrahsie veci su neporusene.
Proste sa mi nechce do totalok pri hentakej "lajtovke"... ked niekto skrati auto o meter a pol tak v pohode, to je financne v prdeli, ale hento ?
henten US graf je nepodstatny - na havarkovych videach absolutne jasne vidis, ze tam 99.999994329% naroda visi na telefonoch nonstop. To su tak nepochopitelne veci ze clovek ktory sa kuka cez predne sklo dopredu to nemoze spravit (a presne tak to bolo v pripade toho videa co som teraz dal naco sa nam rozprudila diskusia). Takze tak.
akoze chalani vazne, hentake lahucke tukanice sa vozili mnohe desiatky rokov a opravovali s prstom v nose a cigaretou v druhej ruke. Len dofrasa teraz to budu totalky extremne drahych eveciek (snad je financny rozdiel totalka na 13.998,- eurovom Fiate Tipo ktory je hentak cvaknuty a sakra rozdiel na 79.000,-eurovej Teslicke S ktora je hentak cvaknuta)...
mne to proste hlava nechce zobrat. Na tom aute zoberem 98% suciastok a strcim to hocikde inde, skoro vsetky tie najdrahsie veci su neporusene.
Proste sa mi nechce do totalok pri hentakej "lajtovke"... ked niekto skrati auto o meter a pol tak v pohode, to je financne v prdeli, ale hento ?
henten US graf je nepodstatny - na havarkovych videach absolutne jasne vidis, ze tam 99.999994329% naroda visi na telefonoch nonstop. To su tak nepochopitelne veci ze clovek ktory sa kuka cez predne sklo dopredu to nemoze spravit (a presne tak to bolo v pripade toho videa co som teraz dal naco sa nam rozprudila diskusia). Takze tak.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Turbo, ty si to auto konstruoval? Ty si znalec? Si likvidator z poistovne? Zarucis sa za rovnaku bezpecnost auta nasledne?
FVE 12.45 kWp V/Z
Jediny kto spominal deformacnu zonu je tron44 a teraz ty. Ja som o nej nepovedal ani slovo.
Inak totalka za to mi pride uplne v pohode. Potrebujes vpodstate odrezat vpodstate vsetko az po zadne podbehy. Vyrovnat zbytok podlahy, pochybujem ze si zadne stlpiky zachovali svoj tvar, tam padom aj strecha nebude tam kde by mala byt.
Pri spalovacom aute a nepohnutej streche na slovensku by to na osobaku bola faktura tak na 20k€. V murrice kde je cena prace v nasobkoch? Totalka bez rozmyslania
Inak totalka za to mi pride uplne v pohode. Potrebujes vpodstate odrezat vpodstate vsetko az po zadne podbehy. Vyrovnat zbytok podlahy, pochybujem ze si zadne stlpiky zachovali svoj tvar, tam padom aj strecha nebude tam kde by mala byt.
Pri spalovacom aute a nepohnutej streche na slovensku by to na osobaku bola faktura tak na 20k€. V murrice kde je cena prace v nasobkoch? Totalka bez rozmyslania
takze ten dizajn nema ziaden suvis s deformacnymi zonami?
ano ten rozbesneny softver co potom zraza ludi na chodnikoch
riadny teslafanboi, vy vsetci si tam slahate riadne copium z gigacisterien
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Pietro, zas kolko takych incidentov bolo? Ano, aj mna dnes pri tempomate hodil k jednej ciare (zahlasil som to hned ako chybu). Toto sa vyladuje a ma to kde aky vyrobca. Tradicne ako vo všetkom, keby to bola seriova vada, tak uz us auta stiahnute z ciest.
FVE 12.45 kWp V/Z