Všeobecná diskusia II
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Všeobecná diskusia II
dnes uz odovzdana v dacii. do konca mesiaca ma byt done. skoda 4tis. cvoci. brat vedla isiel kuk do pezotu a traveler za 50tis. som odpadol
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
nove cisla :
.
.
.
.
.
.
.
.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
@Jednoduska is that you?
-
- Pokročilý používateľ
tohto krasavca silne premyslal kamos ale nebude ten motor slabucky?ten servis a automat potesia
https://auto.bazos.sk/inzerat/150250821 ... -citan.php
cena neni spatna
https://auto.bazos.sk/inzerat/150250821 ... -citan.php
cena neni spatna
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Stefan 30k za renault kangoo jazdeny... Ale ma to pekny volant no
Skillex az som ignore list vypol ked mi prislo ze ma tagujes a dik za fotku trochu lepsi uhol nabuduce nech mam na fejsbucik
Skillex az som ignore list vypol ked mi prislo ze ma tagujes a dik za fotku trochu lepsi uhol nabuduce nech mam na fejsbucik
-
- Pokročilý používateľ
pockaj to renault robi medaky? tosom nevedel. cosiiii. nesledujem ja neako tie vyrobky kto co komu pomaha. som myslel ze len renault s nisanom sa kamarati a medak by mal byt medak ne? tam za 30papierov so Servisom v cene po 5r predas slusne este si myslim. mrtvy uhol to ma. adativny s automatom not bad . brat kukal pezot traveler za 50papierov ta to isto radsej ten medacik. a aj mlady tu caka na toyotu pro ace ta tu ma medacik hned ked mu treba. ale dobre vediet no ze to kangoo.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Musis prist blizsie nabuduceJednoduska napísal: ↑Ut 13. Jún, 2023, 05:20 Skillex az som ignore list vypol ked mi prislo ze ma tagujes a dik za fotku trochu lepsi uhol nabuduce nech mam na fejsbucik
Stefan, ten mercedes mi nepride uplne vyhodny Hlavne pozeraj na cenu peugeotu Rifter a nie travellera... Ten je velkostne rovnaky a aj ho kupis okolo 30k€
Traveller je proste omnoho vacsie auto To je akoby si Scalu porovnaval s Kodiaqom a cudoval sa ze jedno stoji 20k€ a druhe 50k€
-
- Pokročilý používateľ
to hej to uznavam ze jablka a hrusky no. ale ja osobne by som siel do toho mensieho jak dovecsieho pezotu. kamosove dva berlinga sa cosi serkaju pomaly raz za rok ide do servisu s tym.. a nema ani 200tis km na nich. ale ze renault robi medaky som ostal zhrozeny. som sam pokukoval aj po neakom GLA alebo GLB ale ta nasrat francuzom.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Renault nerobi medaky. Tusim im len dodava nejake zakladne dizle... A tuto malu dodavku maju "pozicanu" od renaultu... Nic viac.
Ale aj tak, o tie dodavky sa delia vpodstate vsetci.
Mas VW caddy, a ten sa predava aj ako ford tourneo
Mas Peugeot rifter, a ten sa predava aj ako citroen berlingo, opel combo a toyota proace
Akurat fiat doblo asi ide sam za seba, akurat sa nejak neda kupit
Ale aj tak, o tie dodavky sa delia vpodstate vsetci.
Mas VW caddy, a ten sa predava aj ako ford tourneo
Mas Peugeot rifter, a ten sa predava aj ako citroen berlingo, opel combo a toyota proace
Akurat fiat doblo asi ide sam za seba, akurat sa nejak neda kupit
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Fólií mám dosť na aute si myslím Ďakujem
a hej toto nie je mercedes s Renault motrom (ako napr. A/BúC) ale reálne Renault kangoo s mercedes prvkami. Nič proti tomu, ale 30k za jazdenku? za tie prachy nie určite, to radšej nového riftera.
Aj keď ja som presne tieto autá pozeral a sadol som do MPV (dôaz hore na fotke ) a je to i triedu lepšie auto ako tie dodávky, čo sa interiéru týka. jasné, stále je to Citrón, nie Audi, ale za 32K plná výbava a je to tichšie, rýchlejšie, pohodlnejšie, atď atď. Ak teda niekto nepotrebuje kufor, ak hej tak dodávka jasný win.
a hej toto nie je mercedes s Renault motrom (ako napr. A/BúC) ale reálne Renault kangoo s mercedes prvkami. Nič proti tomu, ale 30k za jazdenku? za tie prachy nie určite, to radšej nového riftera.
Aj keď ja som presne tieto autá pozeral a sadol som do MPV (dôaz hore na fotke ) a je to i triedu lepšie auto ako tie dodávky, čo sa interiéru týka. jasné, stále je to Citrón, nie Audi, ale za 32K plná výbava a je to tichšie, rýchlejšie, pohodlnejšie, atď atď. Ak teda niekto nepotrebuje kufor, ak hej tak dodávka jasný win.
-
- Pokročilý používateľ
a zabudol si tam Fiat Qubo atd.
Mercedes Dacia : https://hnonline.sk/auto/540928-tajomst ... ziva-dacia
Volvo Mazda pouzivali motory 1.6d od francuzov lebo si nevedeli sami vyvinut take zgrcy co by vyhovovali emisiam, je uplne bezna prax ze v "premiovych" znackach najdes veci od low-cost firiem. S tym sa absolutne netrap. Okrem ineho, Renault v niektorych veciach preskoci kvalitativne, zivotnostou a inych parametroch napriklad aj Audi - uplne bezne vydrzali FAP filtre v Espacoch 2.0d cez tretinu miliona kilometrov (mam kamarata so 450.000km bez zasahu, isteze to boli dialnicne km ale zober si ake je to cislo, potom auto predal a boh vie kolko by to dozilo), kdezto VW/Audi/atd sa srali pred 150.000km blablabla.
Mercedes Dacia : https://hnonline.sk/auto/540928-tajomst ... ziva-dacia
Volvo Mazda pouzivali motory 1.6d od francuzov lebo si nevedeli sami vyvinut take zgrcy co by vyhovovali emisiam, je uplne bezna prax ze v "premiovych" znackach najdes veci od low-cost firiem. S tym sa absolutne netrap. Okrem ineho, Renault v niektorych veciach preskoci kvalitativne, zivotnostou a inych parametroch napriklad aj Audi - uplne bezne vydrzali FAP filtre v Espacoch 2.0d cez tretinu miliona kilometrov (mam kamarata so 450.000km bez zasahu, isteze to boli dialnicne km ale zober si ake je to cislo, potom auto predal a boh vie kolko by to dozilo), kdezto VW/Audi/atd sa srali pred 150.000km blablabla.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Francuzi vedia robi´t brutálne držiaky to nie je o čom, jeden z dôvodov prečo som bral 2.0 HDi je štatistická (ne)poruchovosť.
problémom je práve low cost, prosto 1.3 turbo od Renaultu (ktorého základ más v Dacii za 13K) v mercedes C za 60k je také... pokiaľ o tom nevieš neriešiš (čo je asi väčšina majiteľov) ale nechceš to cielene, nie ak si typ čo chodí do tejto témy na fóre.
problémom je práve low cost, prosto 1.3 turbo od Renaultu (ktorého základ más v Dacii za 13K) v mercedes C za 60k je také... pokiaľ o tom nevieš neriešiš (čo je asi väčšina majiteľov) ale nechceš to cielene, nie ak si typ čo chodí do tejto témy na fóre.
-
- Pokročilý používateľ
treba si proste priznat ze 1.3turbo a trojvalce su proti zdravej prirode.
Bez ohladu na to od koho pochadzaju.
Bez ohladu na to od koho pochadzaju.