Všeobecná diskusia II
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia II
No tou rychlostou, co siel pan, darmo ze na vode by to auto v dobrom technickom stave dalo aj na autopilota. Cize gumy, olej alebo nieco na naprave KO alebo lobotomia. Ked tak rozmyslam bolo to v tom najvacsom zlome zakruty, tak mozno ozaj lobotomia a panko zaradil z neutralu za 1 namiesto 3, lebo zadok mu odletel paradne. Ja by som to za nim v tej rychlosti ubrzdil snad aj nohou a to mam 5 rocne letne.
To auto na dialnici, to je smutne, takto sa vytrepat sam o sebe na rovinke skrz vlastnu debilitu/technicky stav. Maju stastie, ze ziju po tom co ich vraj trosku pootacalo v sanci.
To auto na dialnici, to je smutne, takto sa vytrepat sam o sebe na rovinke skrz vlastnu debilitu/technicky stav. Maju stastie, ze ziju po tom co ich vraj trosku pootacalo v sanci.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
medzi ke-po neni tyzdna teraz zeby sa dakto nevytrel ked zaprsi pred tyzdom nova x5 zaparkovana na zvodidlach po dazdi
Smer z kosic do PO je vyspadovany relativne vporiadku. Z PO do KE to vyzera ako testovacia draha pre aquaplaning, hlavne tie casti s hrubym asfaltom a priecnymi mlackami v lavom pruhu a dobrymi 1-2cm kolajami v pravom pruhu. O tej "novej" casti pred zjazdom na zeleny dvor ani nehovorim.
Akoze ja si to uzivam, ja sa citim dobre. Ale mam celkom strach ked ma tam aj pri 160 za lejaku stale obehnu ti 1-2 obchodaci na nizsej strednej triede a tiez okolo mna preleti SUV s vodicom ktory rozhodne nevyzera ze by bol zvyknuty ist dverami napred.
Tak ja si podradzujem do 4/5 pri zmene pruhu aby sa som mal auto viac pod kontrolou ked nim trhne pri prejazde kolajou plnou vody, a on si ide s rukou na riadiacej pake oprety o dvere Jak to asi moze dopadnut.
Akoze ja si to uzivam, ja sa citim dobre. Ale mam celkom strach ked ma tam aj pri 160 za lejaku stale obehnu ti 1-2 obchodaci na nizsej strednej triede a tiez okolo mna preleti SUV s vodicom ktory rozhodne nevyzera ze by bol zvyknuty ist dverami napred.
Tak ja si podradzujem do 4/5 pri zmene pruhu aby sa som mal auto viac pod kontrolou ked nim trhne pri prejazde kolajou plnou vody, a on si ide s rukou na riadiacej pake oprety o dvere Jak to asi moze dopadnut.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
jaaaaaaaj tak ked vy tam pri Košicoch mate dovolene lietat 180+ tak sa potom necudujem.
u nas v Bubline je maximalka 130 a aj to az za Trnavou.
u nas v Bubline je maximalka 130 a aj to az za Trnavou.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
V bradavici existujú aj D2 a D4
Dnes som na 6 mesiacov starom DUSTER TCE100 absolvoval cestu SC-ZA-SC pri rýchlosti 95km/h a spotreba Jurki/ LPG/0,649E/l bola 6,1L/100km takže cena je 4E/100km. Aj tých cca 15tisE nadobúdacej ceny za nové auto nebolo až tak zlé.
Keď som mimo dialnice aj s kopcami SC-VK-SC pri podobne šetrenej a dlhej jazde spotreboval 7,9l LPG na 100km s prívesom cca 200 tam 900kg spať sa mi tiež dosť pozdávalo .
Pre penzistu s menším nájazdom je to podľa mňa ideálne auto ale desím sa že mi ho pri najbližšej záručnej prehliadke vykradnú/skr..via a neviem nájsť servis kde by som mohol byť prítomný pri servise.
Som ochotný a prítomnosť priplatiť aj 100E.
Keď som mimo dialnice aj s kopcami SC-VK-SC pri podobne šetrenej a dlhej jazde spotreboval 7,9l LPG na 100km s prívesom cca 200 tam 900kg spať sa mi tiež dosť pozdávalo .
Pre penzistu s menším nájazdom je to podľa mňa ideálne auto ale desím sa že mi ho pri najbližšej záručnej prehliadke vykradnú/skr..via a neviem nájsť servis kde by som mohol byť prítomný pri servise.
Som ochotný a prítomnosť priplatiť aj 100E.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Bojis sa cieleneho poskodenia autorizakom? To mi nepride, ze by bolo realne...
Tak ci tak, suhlas ze super auto pre tvoje pouzitie.
Tak ci tak, suhlas ze super auto pre tvoje pouzitie.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
za 100€ si zajdi do rakuskeho bordelu a prestanes mysliet na autorizak..si posledny koho v autorizaku zaujimas.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
>> ale desím sa že mi ho pri najbližšej záručnej prehliadke vykradnú/skr..via
neboj, to sa fakt nestane v autorizaku.
neboj, to sa fakt nestane v autorizaku.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
>> Lamac je blizsie..
>> V bradavici existujú aj D2 a D4
viem, tam islo o ten lahky fťip
>> V bradavici existujú aj D2 a D4
viem, tam islo o ten lahky fťip
Aspon po vychode co jazdim, tak sa mi zda ze sa v KE jazdi o dost rychlejsie a agresivnejsie ako inde
Ak v takom PO idem priemernou kosickou jazdou(cize tak +20-50 tacho nad limit, pruhy vyuzivame az do konca atd.) tak vo spataku vidim blikajuce dialkove/zdvihnute ruky
Ak tak idem niekde vo vranove/bardejove a podobnej diere, tak sa otacaju este aj chodci na chodniku.
Potom dojdes do KE, prejdes okolo radaru 72 GPS na 50tke a ani ta nezastavi lebo mera az od 70 vyssie aby nemusel zastavovat kazdeho
Ak v takom PO idem priemernou kosickou jazdou(cize tak +20-50 tacho nad limit, pruhy vyuzivame az do konca atd.) tak vo spataku vidim blikajuce dialkove/zdvihnute ruky
Ak tak idem niekde vo vranove/bardejove a podobnej diere, tak sa otacaju este aj chodci na chodniku.
Potom dojdes do KE, prejdes okolo radaru 72 GPS na 50tke a ani ta nezastavi lebo mera az od 70 vyssie aby nemusel zastavovat kazdeho
-
- Pokročilý používateľ
ty inak na hento bacha - u nas v Bubline ked sa zmenil okresny riaditel zboru, tak na jednom vyhlasenom mieste kde 60 nebol problem hadam aj dekadu zrazu vznikla zapcha klientov s cennymi bločkami - len potom bol problem ze kvoli tym "zaparkovanym" vozom sa premavka spomalila a uz nebolo komu pomahat a chranit.
"Chalani" zvolili namakanu strategiu : zbalili kram, nechali to poriadne vycistit a o take tri hodiny (zrejme po obede) davaj druhe kolo.
Zanedbame, ze si trochu blbsie pripadas ked ti povedia ze "pan vodic, viete mame taku dopravnu akciu zameranu na bezpecnost..." a na to mozes jedine zahlasit ze reku viem chlapci, viem, rano ste boli v protismere, tam som sa dozvedel o bezpecnosti prvykrat
"Chalani" zvolili namakanu strategiu : zbalili kram, nechali to poriadne vycistit a o take tri hodiny (zrejme po obede) davaj druhe kolo.
Zanedbame, ze si trochu blbsie pripadas ked ti povedia ze "pan vodic, viete mame taku dopravnu akciu zameranu na bezpecnost..." a na to mozes jedine zahlasit ze reku viem chlapci, viem, rano ste boli v protismere, tam som sa dozvedel o bezpecnosti prvykrat
Tak co, ked niekomu robi dobre davat 20€ pokuty za prekrocenie o 9kmh, a davat pri tom kkcke otazky typu "ponahlate sa?" tak nech sa nimi zadrhne.
Aj tak mas waze(ten odhali snad 95%) + vacsinou stoja na tych istych miestach + vacsinou vidis aj na premavke ze vpredu meraju... Kamionisti maju vysielacky, ak idu 3kamiony za sebou 45 na 50tke, vies ze tam meraju. To iste taxikari. Ak auto co islo pred tebou +30kmh odrazu brzdi skoro smykom, tiez vies ze meraju. Oproti iduce auta tiez zvyknu blikat.
Skor sa bojim mobilnych radarov. Na dialnici/okreskach som si ich zatial vsimol vzdy(klop klop na drevo) ale v meste moze byt 10m od teba a nemusis si ho vsimnut.
Aj tak mas waze(ten odhali snad 95%) + vacsinou stoja na tych istych miestach + vacsinou vidis aj na premavke ze vpredu meraju... Kamionisti maju vysielacky, ak idu 3kamiony za sebou 45 na 50tke, vies ze tam meraju. To iste taxikari. Ak auto co islo pred tebou +30kmh odrazu brzdi skoro smykom, tiez vies ze meraju. Oproti iduce auta tiez zvyknu blikat.
Skor sa bojim mobilnych radarov. Na dialnici/okreskach som si ich zatial vsimol vzdy(klop klop na drevo) ale v meste moze byt 10m od teba a nemusis si ho vsimnut.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Len tak mimo rec, pacifica 3.6v6 poslednych 410km/8.1l podla palubaku, aj keby liter hore dole… max spokojnost